©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Promukli Pevci sa Maksimira obarali tikete

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.03.21. | 07:57

Pogledajte ko vam je doneo novac 18. marta, a ko vas je prodao

Pogledajte ko vam je doneo novac 18. marta, a ko vas je prodao


Izabrane vesti

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

KRASNODAR - DINAMO M. (tip GG3+, kvota 2,10) - rezultat 2:3

Istina je da je domaćin poveo 2:0 na startu drugog dela golom Gazinskog, ali onda je Dinamo dodao gas, zaigrao na sve ili ništa, nemajući više šta da izgubi, a sa brojčanom prednošću na terenu i odbrana Krasnodara je počela da popušta.

Opširnije OVDE

VILJAREAL - DINAMO K. (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:0

Očekivan i dočekan tip, jedan od najigranijih danas su MOZZARTU. Ponovljen je rezultat iz prvog meča, ali je ovaj put domaćin, ponavljamo očekivano slavio i to golovima Đerarda Romera iz prvog dela igre na Keramici.

JANG BOJS - AJAKS (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Na spisak klubova čija je noćna mora Dušan Tadić, večeras je i zvanično dopisan Jang Bojs. Švajcarski predstavnik revanš na domaćem terenu dočekao je samo sa teoretskim šansama s obzirom na poraz (0:3) u prvom susretu, međutim nemilosrdni srpski reprezentativac asistencijom i pogotkom preuzeo je ulogu egzekutora i okončao ovosezonski internacionalni put rivala.

Opširnije OVDE

MILAN - MAN. JUN. (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Osetilo se to tokom ovogodišnjih utakmica italijanske lige, videlo se najbolje u dvomeču protiv Crvene zvezde kada je ekipa Stefana Piolija patila i bila na rubu eliminacije. A oslikalo se još jednom tokom večerašnjeg duela sa Mančester Junajtedom.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

RENDŽERS - SLAVIJA P. (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:2

Iako je škotski klub revanš protiv Slavije Prag u Glazgovu dočekao sa pozitivnim rezultatom u vidu remija (1:1), veoma bledo izdanje na domaćem terenu (0:2) koštalo ga je plasmana u četvrtfinale Lige Evrope.

Opširnije OVDE

DINAMO - TOTENHEM (tip X2-03, kvota 1,53) - rezultat 2:0 (3:0 posle produžetaka)

Napravio je Zdravko Mamić od Dinama instituciju, istinskog vladara fudbalom na prostoru bivše Jugoslavije i taj utisak nikakve sudske presude ne mogu da promene. Klub sposoban da se takmiči sa velikima.

Opširnije OVDE

DINAMO - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,85) - rezultat (3:0 posle produžetaka)

Het-trikom protiv Totenhema kreirao je jedno od najvećih, ako i najveće, iznenađenje u 2021. godini. Posle 0:2 u Londonu, 28-godišnji Oršić je spakovao tri lopte iza leđa Iga Lorisa i nadmenog prvog kandidata za pehar poslao kući.

Opširnije OVDE

ŠAHTJOR - ROMA (tip 0-2, kvota 2,60) - rezultat 1:2

Tri godine je Paulo Fonseka proveo u ukrajinskom gigantu, upoznao vrline, ali i mane Rudara i amortizovao njihov napadački potencijal na samo jedan jedini gol za 180 minuta fudbala. 

 Opširnije OVDE

MOLDE - GRANADA (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 2:1

Molde se dobro odmerio sa Granadom, imao je težak zadatak da juri 0:2 iz prvog meča, uspeo je i da zapreti, ali gosti nisu dozvolili da se utakmica pretvori u triler.

Opširnije OVDE

ARSENAL - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 0:1

Pre godinu dana Atinjani su izbacili Arsenal u Ligi Evrope upravo pobedivši kao gosti na Ostrvu, a i večeras su upisali trijumf protiv istog rivala. Samo nedovoljno ubedljiv da bi prošli dalje.

Opširnije OVDE

---------------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

---------------------------------



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara