Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Breda i Betis mnoge preznojili, ali i oni došli

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.03.21. | 07:59

Pogledajte ko vam je 8. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BELENENSES - BENFIKA (tip 2, kvota 1,52) – rezultat 0:3

Dočekao je Žorž Žezus da njegovi izabranici ostvare pobedu van Luža u 2021. godini. Gde se krila ova Benfika pita se njen strateg. Serija od pet neuspelih pokušaja da se na strani dođe do celog plena je okončana, a za to je najzaslužniji Haris Seferović.

Opširnije OVDE.

BETIS - ALAVES (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 3:2

Tako blizu, a tako daleko. Odzvanjaće u ušima igrača Alavesa ovaj poraz na Benito Viljamarinu. I mogao bi skupo da ih košta. Prokockao je Alaves dva gola prednosti iz prvog poluvremena i zagorčao sebi život. Od gotovog je napravio veresiju, a Betis godinu dana kasnije slavi još jedan veliki trijumf. Izvadio je Manuel Pelegrini kečeve iz rukava – Hoakina Iglesijasa, koji su mu doneli preokret.

Opširnije OVDE.

ČELSI - EVERTON (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Stamford Bridž decenijama unazad, odnosno od novembra 1994. godine, neosvojiva je tvrđava za Everton, a niz period u kojem Karamele ne znaju za pobedu na gostovanju Čelsiju produžen je večerašnjom pobedom Plavaca u okviru 27. kola. Plavci od dolaska Tomasa Tuhela na čelo nisu primili gol kao domaćin u Premijer ligi još jednom su pokazao da su vrlo neprijatan domaćin.

Opširnije OVDE.

INTER - ATALANTA (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 1:0

Milanski Nerazuri su zreli za skudeto posle 11 godina posta. Nalazi se u Konteovom Interu šampionski gen. Pobede u nizu, rešavanje derbija jednim potezom, zaključavanje najboljih protivničkih igrača. Ako je neko umeo da pomrsi Interu konce, onda je to Atalanta. Preskočena je i ta stepenica, plavo-crni deo Milana slavi Milana Škrinijara.

Opširnije OVDE.

AEK - APOLON (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

Okončao je AEK seriju od tri neuspeha na dva fronta. Ne brilja, ali je u vrhu. Trijumfom se izjednačio sa Arisom i pretekao PAOK. U kupu je AEK bio koban po Smirnis. Ista pesma se peva i u ligaškim duelima. Domaćin je u prvom poluvremenu završio posao. Karim Ansarifard je pogodio dva puta u metu i doneo AEK-u 14. Ovosezonski prvenstveni trijumf.

VEST HEM – LIDS (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 2:0

Vest Hem nema nameru da osudtane od trke za mesto u Ligi šampiona, a večeras je to četa Dejvida Mojesa potvrdila rutinskom pobedom nad Lidsom u okviru 27. kola premijer lige. Sve je moglo biti drugačije da golovi Robertsa i Dosona nije poništio VAR, to je znao da iskoristi Vest Hem, a kazna je usledila preko Lingarda i Dosona.

Opširnije OVDE.

NICA – MONAKO (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 0:2

Bez većih problema Monako je savladao Nicu 2:0 u gostima, a pored Folanda, koji je u 29. minutu rutinski završio akciju posle povratnog dodavanja Seska Fabregasa, ustrelce se upisao i Ruben Agilar tri minuta pre kraja. Opet je nesigurna bila odbrana domaćeg tima, delovali su igrači Nice kao da šutiraju granatu, a ne fudbalsku loptu, a to je iskoristio desni bek gostiju i overio prolaz svog tima u narednu fazu.

Opširnije OVDE.

GENT – OSTENDE (tip 1, kvota 1,87) – rezultat 1:0

Veliki ulog uticao je da oba tima krenu po ceo plen, a trenutak odlulke ispostavio se pogodak Romana Jaremčuka na asistenciju Bezusa. Ukrajinski napadač pobedonosnim golom nastavio je impresivan golgeterski učinak upisavši šesti gol u pet susreta, a vođstvo Genta iz završnice prvog poluvremena ostalo je na snazi do poslednjeg sudijskog zvižduka te je domaćin nastavio poteru za Varagemom i osmim mestom koje donosi i baraž za Ligu Evrope.

Opširnije OVDE.

MAKABI T.A. – BEITAR J. (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 4:1

U Izraelu ništa novo. Dugo je Makabi Tel Aviv bio u zaostatku, bežala mu je Makabi Haifa poprilično, a večeras se sve promenilo. Tim iz Tel Aviva je pobedom izbio na lidersku poziciju. Iskoristio je kiks Haife protiv poslednjeplasiranog Bnej Jehude i zaseo na čelo. Četiri gola i četiri strelca. Širok napadački repertoar Makabi Tel Aviv poseduje.

AZ ALKMAR II – NAC BREDA (tip 2, kvota 1,62) – rezultat 2:3

U holandskoj drugoj ligi golovi su zagarantovani. Pršti na sve strane, naročito kada igraju drugi timovi. Mladi tim AZ Alkmara poklekao je na domaćem terenu. Favorizovana Breda nije prosula bodove, a bila je na tom putu. Gost je do poluvremena stekao prednost od dva gola, ali je u nastavku Marokanac Zakarija stvari vratio na početak. Ipak, Breda nije potrošila svu municiju, sačuvao je barut Marija i pogodio za peti uzastopni trijumf.


tagovi

rezzime danarezzimesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara