PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Miriše na golove u Londonu, fiksevi su u Rusiji i Turskoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.03.21. | 11:10

Pročitajte nekoliko predloga za 8. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 14:30
Rubin - Zenit
ID: 4318

I jedni, i drugi iznenadili su u minulom kolu: Rubin pozitivno, već pomenutim trijumfom nad Spartakom, a Zenit negativno, remijem sa Rostovom. Iako verujemo da će se gosti revanširati za oktobarski poraz, možda je 2-3 bolji izbor.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Belenenses - Benfica
ID: 4111

Belenenses ume da bude neugodan kod kuće, što je pre mesec dana osetio i Porto, koji je osvojio samo bod. Komšijska Benfika je na četvrtoj poziciji i to se smatra neuspehom, pa ne sme da kiksira, ali uz dvojku ne očekujte goleadu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.52)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Atalanta
ID: 5435680

Svaka čast Antoniju Konteu na svemu što je uradio posle ispadanja iz Lige šampiona. Inter je prvi favorit za osvajanje Serije A, deluju Nerazuri nezaustavljivo. Međutim, večeras će biti na preteškom ispitu. Atalanta je sposobna da im pomrsi konce, zato budite oprezni.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
Chelsea - Everton
ID: 5435542

Tomas Tuhel je odlično startovao na klupi Čelsija. Plavci igraju kao prepoređeni, vratili su se u zonu Lige šampiona, ali večeras ih čeka baš veliko iskušenje. Everton je u seriji pobeda, pa zbog toga preskočite konačan ishod. Realno je da dođe gg.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.55)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
West Ham - Leeds
ID: 5435543

Vest Hem je kandidat za Ligu šampiona. Dovoljno je reći da su Čekićari prevazišli sva očekivanja i večeras imaju šansu da naprave još jedan korak napred. Lids nije ekipa sa početka sezone, nemaju veliki takmičarski motiv. Zato je kec realan, a kvota prilično primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Konyaspor - Fenerbahce
ID: 5341

Konja je jedan od pet superligaša koji su se na Šukriju Saradžogluu počastili "za sve pare". Kucnuo je čas za naplatu, budući da je Fener dobio čak 10 od dosadašnjih 13 gostovanja i takođe merka trofej, dvojka bi mogla da dođe uz 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
TURSKA 1 | 14:00
Trabzon - Alanyaspor
ID: 5340

Iz prošlonedeljnog poraza od Fenerbahčea, prvog posle neuspeha u duelu sa Galatom krajem decembra može da se zaključi da Trabzon ipak nema šampionski "štof". Ali, Alanja takođe posustaje i kec ima prevagu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)

tagovi

sportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara