Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Kakav fudbal, takva i prolaznost

Vreme čitanja: 3min | uto. 19.03.24. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 18. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

UTA ARAD - VOLUNTARI (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 4:3

Prava poslastica za ljubitelje rumunskog fudbala viđena je u Aradu. U duelu prvog kola plej-auta najvišeg ranga takmičenja, domaća UTA trijumfovala je protiv Voluntarija 4:3. Gosti su vodili 2:1 posle prvog poluvremena, a onda je domaćin preokrenuo do 79. minuta na 3:2. Tu je spektakl tek počeo.. U drugom minutu nadoknade izjendačio je Voluntari na 3:3, a onda je u 90+6 gol za tri boda tima iz 12. po veličini grada u Rumuniji dao 31-godišnji Portugalac Žoao Pedro.

INTER KAŠI - AJZOL (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 5:4

Lud meč viđen je u indijskoj drugoj ligi. Devet golova viđeno je u susretu Inter Kašija i Ajzola, a domaćin je pobedio 5:4! Posle prvog poluvremena Inter je vodio 3:2 i na kraju zadržao tri boda. Trenutno zauzima peto mesto na tabeli, dok je Ajzol 10. od 13 klubova u ligi.

PETROLUL - UNIVERZITATEA KRAJOVA (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 1:0

Golčina Brazilca Žaira iz voleja sa ivice kaznenog u 62. minutu donela je Petrolulu pobedu u prvom kolu plej-auta rumunskog prvenstva i približila tim iz Ploeštija opstanku u najjačem rangu.

LEVERKUZEN W - KELN W (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Ženska sekcija Bajer Leverkuzena nije baš tako uspešna kao muška, koja sigurno korača ka prvoj ikada tituli. Dame su daleko od trona u svojoj konkurenciji, ali protiv gošći iz Kelna nisu imale većih problema. Po gol u oba poluvremena doneo im je tri boda i sačuvao nadu da mogu do kvalifikacija za Ligu šampiona.

VILEFRANŠ - RED STAR (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:2

Red Star dobro gura u trećoj ligi Francuske i na pragu je da se plasira u viši rang. Posle dva uzastopna remija imao je imperativ pobede kako bi zadržao prednost u odnosu na pratioce i slavio je. Prvi gol u najgore vreme po domaćina - sudijska nadoknada prvog poluvremena; drugi čim je krenulo drugo poluvreme. I sve bilo rešeno posle pedesetak minuta...

PRECRTANO

ARSENAL TULA - VOLGAR (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:0

Tobdžije iz Tule napravile su korak unazad ka povratku u Premijer ligu Rusije. Poslednji tim na tabeli ruske druge lige - Volgar, usvojo je bod na teškom gostovanju i tako sprečio Arsenal da dođe na deobu prvog mesta s Himkijem. Na 11 kola pre završetka sezone Arsenal je na deobi trećeg i četvrtog mesta zajedno sa Dinamom iz Mahačkale, dok Akron Toljati na drugom mestu ima bod više. Prva dva na tabeli direktno će u najviši rang, dok će treći i četvrti u baraž.

HIMKI - NAFTEHIMIK (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:3

Još jedno iznenađenje viđeno je u drugoj ligi Rusije. Lider Himki poražen je na domaćem terenu od osmoplasiranog Neftehimika, a već u 54. minutu gost je vodio s 3:0 golovima Maksima Petrova, Danila Lipovoja i Maksima Šorkina. Vredi istaći i da je Neftehimik razvojni klub Rubina iz Kazanja.

CSR ESPANJOL - VIKTORIJANO ARENAS (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:2

Tek je sedmo kolo trećeligaškog karavana u Argentini, ali ovaj meč bio je važan za oba tima da poprave raspoloženje u svojim taborima nakon dva vezana poraza. Gosti su bili uspešniji u tome zahvaljujući pogocima u 9. i 59. minutu. Domaćini su uspeli da izjednače sredinom drugog poluvremena, ali uzalud.

KROULI - STOKPORT (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Ovo je četvrti remi Stokporta u poslednjih pet utakmica. Imali su gosti pobedu u džepu, vodili od 61. minuta, međutim domaćin se nekako spasao sedam minuta pre kraja. Meč statistički prilično izjednačen, možda je Stokoport bio nešto bliži trijumfu, ali nije uspeo da zadrži prednost...

ANDORA - AMOREBIETA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Imali su domaći skoro 70 odsto loptu u posedu, 21 udarac ka golu (tri puta više od gostiju), međutim nisu pronašli način da loptu smeste u mrežu. Na kraju su, u 88. minutu, primili gol i izgubili sa 0:1. Amorebijeta se ovom pobedom vratila u trku za opstanak.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara