PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Biraj Red Star 93, i igraj ono što se samo nudi!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.24. | 11:09

Pročitajte nekoliko predloga za 18. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta....

Fiksevi dana
ENGLESKA 4 | 20:45
Crawley Town - Stockport
ID: 7959316

U Engleskojn 4, danas neće biti baš jednostavno gostujućem Stokportu! Jeste, reč je o drugoj sili ovog ranga takmičenja, ali ne zaboravimo da Kroli Taun ima samo jedan poraz na prethodnih pet utakmica. Ići ćemo na nešto više golova, jer to je u tradiciji para koji je poslednji put odigrao za 3:3. Ta opcija u ovom trenutku deluje kao najizvesnija.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.75)
Fiksevi dana
INDIJA 1 | 14:30
Inter Kashi - Aizawl
ID: 7965792

Inter Kaši je inače filijala Atletiko Madrida, za njega igraju četiri španska fudbalera uključujući i Frana Gomeza, koji je direktno došao na pozajmicu od Jorgandžija. Najpoznatiji fudbaler ipak je engleski štoper Piter Hartli, nekadašnji defanzivac Sanderlenda, Bristol Roversa i škotskog Madervela, koji već četiri godine igra u Indiji. U prvom ovosezonskom susretu, 21. decembra, Ajzol i Inter su odigrali 1:1. Idemo na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 19:30
Petrolul - U Craiova 1948
ID: 7959220

Neki mečevi su vredni rizika. Ovaj je jedan od njih, što zbog najveće kvote na svetu koju nudi kladionica Mozzart uz pobedu Petrolula koji je dobio meč para u avgustu, a zatim bio poražen u decembru. Jeste, šanse ima i gostujući sastav iz Krajove, ali se nadamo da će Petrolul iskoristiti sve prednosti domaćeg terena i definitivno preseći ne tako ubedljiv niz mečeva iz poslednjeg perioda.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 16:30
UTA Arad - Voluntari
ID: 7958871

Uta je u dobroj formi. Ima dosta šanse da dobije Voluntari, ali mi ipak nećemo ići na čist fiks. Radije ćemo se baciti na duplu šansu, uz kombinaciji s tipom na golove. Naime, u tradiciji para nisu raspucani mečevi. Standardna je 0-2 igra, pa ćemo je uklopiti uz tim 1X, što u ovom momentu donosi koeficijent koji je vredan predloga.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-2 (2.05)
Fiksevi dana
RUSIJA 2 | 15:00
Tyumen - Alania
ID: 7965772

Ovo je jedan od mečeva koji prosto vuče ka tipu na golove. I nećemo o favoritu, jer u ovom slučaju ni jedna ekipa zbog loših rezultata ne zaslužuje takav epitet. Umesto toga idemo na realnu igu na golove koja može da dođe. Očekujemo raspucavanje, pa ga zato kao tip i predlažemo. To je ono što nam deluje kao najinteresantnije za ovu priliku.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Za izbegavanje
RUSIJA 2 | 13:00
Chernomorets - Shinnik
ID: 7965782

Černomorec se davi, ali još je živ, pa u tim možda i poslednjim trzajima može i da ujede goste iz Jaroslava koji imaju samo jednu pobedu na poslednjih pet utakmica. Biće ovo jedan od mečeva na kojima se ne zna šta nas čeka, niti ko se može smatrati favoritom. Zato izbegavamo ovaj par iz Rusije jer konačan ishod može da bude i mač sa dve oštrice.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 2 | 20:30
Andorra FC - Amorebieta
ID: 7958274

Duel davljenjika, pretposlednji tim na tabeli Segunde čeka fenjeraša. Pobednik bi popravio šanse u borbi za opstanak, jer Alkorkon i B tim Viljareala, kao ni Albasete nisu previše odmakli. Amorebieta se podigla u poslednje vreme, na minulih pet mečeva osvojila osam bodova, dok je Andora prethodni put kod kuće slavila nad Valjadolidom, 2:1.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
FRANCUSKA 3 | 21:00
Villefranche - Red Star 93
ID: 7965788

Red Star je suveren tabele, a domaćin u crvenoj zoni. I, nije mu pozicija na tabeli tako katastrofalna kao što su rezultati i serija poraza u poslednje vreme. Zbog toga smo za dvojku opciono, jer vredi puno i zaista je nešto što je naspram kvaliteta ekipa realno za preporuku. Dakle, idemo na tip vezan za pobedu Red Stara 93!


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara