Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Za akademsku desetku

Vreme čitanja: 3min | uto. 26.03.24. | 07:50

Pogledajte ko vam je 25. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KIPAR - SRBIJA (tip 2, kvota 1,33), rezultat 0:1

Odigrala je Srbija dve utakmice u martovskom ciklusu, posle kojih selektor Dragan Stojković teško da može da bude bilo čim zadovoljan. Posle teškog poraza od Rusije u Moskvi (0:4), Orlovi su večeras u Larnaki pobedili Kipar i prekinuli mini-seriju od tri meča bez trijumfa – 1:0. I taj statistički, suštinski ne mnogo bitan podatak, je najsvetlija tačka utakmice.

ŠVEDSKA - ALBANIJA (tip 1, kvota 1,50) , rezultat 1:0

Šveđani su kao domaćini opravdali ulogu favorita protiv učesnika Prvenstva Evrope u Nemačkoj. Selektor domaće selekcije izveo je vrlo respektabilan sastav, što se videlo po odnosu snaga dva tima. Na kraju je slavila Švedska pogotkom Nilsona u 62. minutu na aisstenciju Kuloševskog. Pogođena kvota 1,50.

ŠRI LANKA - BUTAN (tip 1, kvota 1,40), rezultat 2:0

Susret dva fudbalska liliputanca pripao je nešto jačoj Šri Lanki. Butan može da bude zadovoljan, jer je odolevao tokom provg poluvremena. Ipak, u nastavku je kvalitet domaćina došao do izražaja.

TANZANIJA - MONGOLIJA (tip 1, kvota 1,20), rezultat 3:0

Tanzanija ne pripada društvu najboljih afričkih selekcija, ali je za Mongoliju viša klasa. Nije bilo nikakve neizvesnosti u današnjem meču. Prilično lako ste pogodili kvotu 1,40. U prvom poluvremenu se domaćin mučio, ali je u nastavku dodao gas i za 26 minuta postigao tri gola.

GVINEJA – BERMUDA (tip 1, kvota 1,12), rezultat 5:1

Klasična igra mačke i miša. Suvišno je trošiti reči na ovaj meč. Jedino je bilo nepoznato sa kojim razlikom će domaćin ispratiti nejeke goste kući. Bermuda je imala velikih 1:1 na poluvremenu, ali više od toga nije mogla.

ZELENOROTSKA OSTRVA – EKVATORIJALNA GVINEJA (tip 1, kvota 1,75), rezultat 1:0

I ovde ste dobro predvideli razvoj situavije. Mada se selekcija za koju igra nekadašnji vezista Partizana Patrik Andrade pošteno namučila. Morali su da budu domaćini strpljivi, sve do 65. minuta kada je pogodio Kabral.

AJNTRAHT FRANKFURT Ž – VERDER Ž (tip 1, kvota 1.28), rezultat 2:0

Danas vam je bio dobar dan. Usplete da pogodite i ženski fudbal. Istini za volju, dame sa grbom Ajntraht Frankfurta bile su veliki favorit protiv Bremena. To su i pokazale golovima sredinom drugog poluvremena.

FRANCUSKA M23 – USA M23 (tip 1, kvota 1,40), rezultat 2:0

Sigurna je bila mlada reprezentacija Francuske u sudaru sa vršnjacima iz Amerike. Gali su igrali taman koliko im je potrebno da zabeleže trijumf. Posao im je olakšan od 23. minuta kada je Kalimuendo iz jedanesterca savladao američkog golmana. Morali ste da se stresirate u drugom poluvremenu. Sve je postalo jasno deset minuta pre kraja kada je domaćin duplirao prednost.

PRECRTANO

ALBASETE – RASING FEROL (tip 1, kvota 2,20), rezultat 1:1

Verovali ste u Albasete, bili na dobrom putu, ali na kraju niste pogodili kvotu 2,20. Lepo je počelo u Albabestu za vas. Domaćin je došao do prednosti zahvaljujući golu Kuilesa. Međutim, Losada je početkom drugog poluvremena doneo gostima izjednečenje. Do kraja meča Ferol je čak bio bliži pobedi. Promašio je penal u sudijskoj nadoknadi.

FRANCUSKA U23 - SAD U23 (tip 1, kvota 1,40), rezultat 2:2

Kakav šok na kraju za mlade Francuze i vas. Imali su Gali sigurno vođstvo, poveli na vreme, čak duplirali prednost u 80. minutu. Sve je išlo ka sigurnom kecu. Međutim, pokazao je fudbal svoju prevrtljivost. Ameri su golovima u 86. i 89. minutu došli do remija. Sigurno su uticali na cepanje brojnih tiketa.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara