Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Diplomirali ste u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 5min | čet. 16.03.23. | 06:53

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NAPOLI – AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,48), rezultat 3:0

Napoli je krenuo u leru, potom ubacio u petu brzinu i zgazio Ajntraht iz Frankfurta. Jedina konstanta bio je Viktor Osimen. Drhtala je publika na Dijegu Maradoni usled želje trener lidera Serija A Lučijana Spaletija da prezentira tehnički fudbal, u elitnom takmičenju još jednom demonstrira da je ova generacija Napolija nešto posebno. Imao je Ajntraht šanse da kazni nizak nivo koncentracije u poslednjoj liniji italijanskog predstavnika u prvom poluvremenu i zakuva situaciju, ali je za rivala imao i Viktora Osimena. Ponovo je sjajni napadač demonstrirao ekstra klasu, pošto je jedan ne baš idealan centašut Politana magičnim trzajem glave sproveo u mrežu i praktično na taj način stavio tačku na dvomeč. Na kraju je bilo 3:0, uz utisak da je Napoli u drugom poluvremenu pojačao i poslao poruku rivalima pred žreb u petak da neće biti u kategoriji poželjinh timova. Posebno zbog Viktora Osimena, čiji gol će se izučavati u svim školama fudbala. Ako onakv let do krova stadiona Dijego Maradona može da se uživa. To je, još jednom da ponovimo, čista klasa.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID – LIVERPUL (tip 1, kvota 2,55), rezultat 1:0

Na Enfildu su blistali napadači, a u Madridu golmani. Koliko fudbal može da bude dopadljiv i kad se mreže ne tresu često pokazali su Real i Liverpul u revanšu osmine finala; možda se neće pamtiti kao onaj duel u Engleskoj, međutim, što je izostao vatromet pogodaka najzaslužniji su Tibo Kurtoa i Alison Beker. Prvi je sprečio Crvene da uopšte pomisle na čudo, a drugi dugo odolevao pred naletima aktuelnog prvaka da ostvari duplu pobedu, mada je na kraju i Brazilac poklekao, pa mu je posle 5:2 od pre tri sedmice bilo dovoljna da nastavi pohod na 15. titulu prvaka Evrope. Ovih 1:0 sa stadiona „Santjago Bernabeu“ ne refelktuju verodostojno kako se igralo. Daleko kvalitetnije od rezultata, taman u skladu sa veličinom klubova. I ovoga puta je kraljevski bio bolji, igrački i po šansama, jedino što nema rezultat da to pokaže.

Opširnije OVDE.

HAL – BARNLI (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 1:3

Očekivana dvojka u Halu. Prava igra mačke i miša, uz dominaciju jednog čoveka – Natana Teala. Napadač gostiju je probušio mrežu rivala u 43. minutu, potom je počeo da pušta kišu. Još dva puta je pogodio mrežu Hala. Treći pogodak u 73. minutu pomenutog igrača označio je kraj vaših briga. Još jedan lako pogođen fiks.

LUTON – BRISTOL SITI (tip 1, kvota 1,85), rezultat 1:0

Još jedan pogođen fiks u Čempionšipu. Kada je Karlot Moris pogodio mrežu gostiju u četvrtom minutu verovalo se da će Luton deklasirati goste. Međutim, viđen je krajnje zanimljiv meč. Bilo je šansi na obe strane, uz onaj najvažniji podatak: pogodili ste kvotu 1.85.

SAUTEMPTON – BRENTFORD (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 0:2

Ne viđa se često, ali i na Ostrvu ponekad sistem zakaže. Ostao je Ameks u mraku, nekoliko minuta nije dopirao signal do stadiona u gradu na istočnoj obali Engleske i jedina je u tim trenucima svetslucao Kaoru Mitoma. Japanski krilni napadač brži je od svetlosti, kada se stušti ka golu – ni lasom protivnici ne mogu da ga uhvate. Tako je bilo dok je bacao čuvare u Belgiji, tako je i u Premijer ligi. Uverio se u to i Kristal Palas.

Opširnije OVDE.

BRAJTON – KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 1:0

Brajton grabi ka izlasku na međunarosnu scenu, a žestoka konkurencija biće mu Brentford. Ajvan Toni nastavio je da teroriše protivničke golmane, dao je 17. gol u Premijer ligi od početka sezone i “resetovao” Sautempton. Prodisali su Sveci, vezali dve utakmice bez poraza i osvojili četiri boda, a onda ih je udario brzi voz.

Opširnije OVDE.

BLEKBURN – REDING (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:1

Barnli je pobegao svima, niko mu nije ni blizu. Izvesno će direktno otići u Premijer ligu, a za drugo mesto koje donosi direktnu prohodnost i ne vodi na Vembli je “klanica”. Dugo je Blekburn figurirao kao glavni protivkandidat Šefild junajtedu, pao je, ali se i digao za završnicu. I ponovo preti. Ako ništa, verovatno će igrati u plej-ofu, blizu je tog “najgoreg” scenarija posle trijumfa nad Redingom koji su mu doneli Brereton i Hedžs.

SANDERLEND – ŠEFILD JUNAJTED (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 1:2

Možda je večeras Šefild junajted napravio ključan korak ka povratku u Premijer ligu. Trijumfovao je na gostovanju Sanderlendu posle preokreta i učvrstio se na drugoj poziciji. Sada ima šest poena više od trećeplasiranog Midlsbroa. Poveo je Sanderlend preko Mičuta, a Mekati je vratio goste u život. Dojl je presudio domaćinu.

PRECRTANO

KARDIF – VBA (tip 2, kvota 2,20), rezultat 1:1

Ovde vam sreća nije bila naklonjena. Verovali ste u dvojku i bili na dobrom putu. VBA je poveo u ranoj fazi meča. Pogodio je Dajk u 17. minutu. Imao je VBA sve na svojoj strani, ali su se Velšani pokazali kao tvrd orah. Bili su jako agresivni, na kraju su zasluženo stigli do izjednačenja. Preko Kabe u 65. minutu.

HADERSFILD – NORIČ (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Nekada je Norič bio strah i trepet, rivali su sami padali kada ga sretnu. I kod kuće i na strani. Nije se dovodilo u pitanje to hoće li se ekspresno vratiti u Premijer ligu, kao što nije ni upitno da će iz nje brzopotezno. Ali, čini se, tim vremenima je došao kraj. Drugo kolo zaredom Kanarinci su kiksnuli, na gostovanju Hadersfildu izvukli su samo bod i neće im biti lako da se ušunjaju u plej-of u završnici. Ali, i dalje im nisu potonule sve lađe, imaju za šta da se bore.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara