Ilustracija
Ilustracija

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Čelsi i Redsi dobar odabir

Vreme čitanja: 4min | ned. 12.12.21. | 06:21

Pogledajte ko vam je doneo novac 11. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli juče:

ZAOKRUŽENO

ČELSI - LIDS (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:2 

Prvo koja o Čelsiju. Odbrana mu je klimava. Kad je Tomas Tuhel seo na klupu delovala je kao čelična armatura, sad jedva da liči potporni zidić. Puca čim dune malo jači vetrić. Hajde što ju je matirao Mančester junajted – taj tim ima ogroman napadački potencijal – ali gol primljen od Votforda, pa tri od Vest Hema, isto toliko u Sankt Peterburgu na zatvaranju grupne faze Lige šampiona i još dva protiv Lidsa u susretu 17. kola Premijer lige pokazatelj su da bi Tuhel morao da kupi mešalicu, cement, pesak i počne da pravi beton dok ne bude kasno.

Opširnije OVDE.

BAJERN - MAJNC (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Bavarci ovakve poklone oberučke prihvataju. Mada su se žestoko namučili protiv neugodnog Majnca - čak se može reći da im je bilo daleko teže nego protiv Barselone u Ligi šampiona - momci Julijana Nagelsmana uspeli su da preokrenu minus iz prvog poluvremena 2:1 (0:1) i pobegnu najvećem rivalu na plus šest.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 1:0

Duže od sat vremena su Crveni patili, kružili, pokušavali, ali nisu mogli da probiju bedem Džerardove ekipe. Novi trener velikana iz Birmingema je pokazao da je najpre profesionalac, tek onda navijač kluba koji mu je obeležio karijeru. Jurio je bod, možda hteo i sva tri, njegova ideja delovala je pristojno dve trećine utakmice, čak i posle pogotka Egipćanina – 15. iz isto toliko poslednjih pokušaja sa 11 metara u Premijer ligi – ali Liverpul je posebna klasa.

Opširnije OVDE

FJORENTINA - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:0

Blago onom ko ga sada ima i blago onom ko ga bude kupio... Jer Dušan Vlahović vredi svaku paru! Srpska golgeterska mašina se ne zaustavlja, sada više ni Liga šampiona ne deluje kao nedostižan cilj! Fjorentina je savladala Salernitanu rezultatom 4:0 (1:0) čime je stigla do treće uzastopne pobede i učvršćene pete pozicije na tabeli, a prvo slobodno mesto u elitnom takmičenju koje drži Atalanta uz utakmicu manje je sada samo četiri boda daleko...

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 1:0

Pogodak reprezentativca Engleske Rahima Sterlinga viđen je u 66. minutu iz spornog penala, dosuđenog zbog igranja rukom Žoaa Mutinja na centaršut Bernarda Silve. Tako je, barem, odlučio sudija Džonatan Mos, a da li je zaista lopta pogodila Portugalca u ruku, veliko je pitanje.

Opširnije OVDE.

NORIČ – MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 0:1

Ralf Rangnik može da se osloni na povratnika u Mančester junajted i kaže kako je CR7 veći od njega. Trenutno i od kluba koji je nekad ovakve rivale matirao još u prvom poluvremenu. Na Kerou roudu, u završnom susretu subotnjeg programa 17. kola, morao je još jednom da čeka „sedmicu“, njegov iznuđeni i realizovani jedanaesterac, vredan pobede kojom su se Crveni đavoli poravnali na četvrtoj poziciji sa Vest Hemom makar dok Čekićari ne okončanju gostovanje na Turf Muru – 1:0.

Opširnije OVDE.

SPORTING – BOAVISTA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

I dalje bez poraza. Lavovski, šampionski. Tako igra Sporting iz Lisabona ove sezone u Primeiri. Posle 14 kola zabeležio je 12 pobeda, a poslednja je došla protiv Boaviste kod kuće. Sve, samo ne iznenađenje - 2:0 (0:0).

VALENSIJA – ELČE (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:1

Izgleda da su prošla vremena Valensijinih remija u nizu, sada je došao red da se ređaju pobede. Prvi put ove sezone Valensija je nanizala tri pobede u svim takmičenjima i sada se na horizontu vidi čak i pozicija koja vodi u Ligu šampiona. Pobedom nad Elčeom rezultatom 2:1 (1:0) Slepi miševi su stigli na samo četiri boda od zone elitnog takmičenja, mada imaju dve utakmice više od aktuelnog šampiona Atletika.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

UDINEZE – MILAN (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 1:1

Od početka prošlog meseca nikoga nisu uspeli da pobede. Na deset prethodnih mečeva imaju samo jedan trijumf. Malo ko im je davao šanse da bi mogli da prekinu post u susretu sa liderom, međutim večeras su se Zebre isprsile kao retko kada ove sezone i od najvećeg skalpa, trijumfa nad liderom, delila ih je samo nadoknada vremena. Na kraju, u Udinama: za Milan siromašnih 1:1, za Udineze bod kao kuća!

Opširnije OVDE.

UTREHT – GO AHED IGLS (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 0:0

Utreht nije potvrdio status favorita u ovom meču i nije mu bilo dovoljno čak ni da uputi 21 udarac ka golu kako bi zatresao mrežu. Osam put lopta je išla u okvir, ali su Go Ahed Iglsi znali kako da se odbrane. Mogao je ovo da bude savršen dan...


tagovi

rezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara