Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Brđani i Borusija mimo koloseka

Vreme čitanja: 5min | sre. 13.03.24. | 07:58

Pročitajte ko vam je doneo novac 12. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BARSELONA – NAPOLI (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 3:1

Barselona je u četvrtfinalu Lige šampiona. To je bilo očekivano, to je i apsolutno pravedno nakon 180 minuta okršaja sa Napolijem. Katalonci su večeras na Monžuiku jasno prezentovali sve segmente svoje ige. Napad koji je u stanju da pokori Evropu, nadmudri bilo kog protivnika na Starom kontinentu, ali i odbranu koja je sklona velikim propustima, kiksevima koji će ekipu Ćavija Ernandeza vrlo verovatno sputati na putu ka velikom finalu. Napadački kvalitet u revanšu osmine finala protiv Napolija je bio dovoljno veliki da se pitanje plasmana u četvrtfinale ne dovede u pitanje.

Opširnije OVDE.

ARSENAL – PORTO (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:0 /penalima 4:2/

Ono što su večeras Tobdžije preživele u revanšu osmine finala Lige šampiona debelo će ih očvrsnuti za ono što im žreb dalje bude namenio na evropskom putu! Probili su odbranu Porta jednom za 120 minuta igre, nadoknadili zaostatak sa Dragaa. Znali su da u penal seriji imaju protiv sebe Dioga Koštu, golmana koji je prošle sezone u mesec dana odbranio četiri jedanaesterca, ali najbolji portugalski golman ovaga puta nije skinuo niti jedan penal, dok je David Raja sa dva skinuta jedanaesterca odveo Arsenal među najboljih osam, prvi put posle 14 godina. No, za kec na tiketu bio je dovoljan i onaj jedan gol u osnovnom delu.

Opširnije OVDE.

PORTSMUT – BARTON (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:1

Nije to neki ‘levi’ klub, predugo Portsmut tavori u Engleskoj. Ali, očigledno da je došlo vreme za povratak. Za početak u Čempionšip. Vodeći je klub u Ligi 1, igra izvanredno ove sezone i čini se da ga niko i ništa ne mogu zaustaviti da bude promovisan. Kusini Jengi se ove sezone nije nadavao golova, međutim, danas je spakovao dva komada, vrlo bitna i vredna trijumfa protiv Bartona, kome je u finišu nadu udahnuo Džon Brejfor, ali ipak nije bio kadar da lideru engleske Lige 1 otkine bodove.

TSC – MLADOST LUČANI (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 4:1

Remi sa Napretkom, minimalac protiv fenjeraša iz Surdulice, poraz od Crvene zvezde i sada konačno ubedljiva pobeda kod kuće za tim iz Bačke Topole. Pripremio je pred utakmicu protiv Mladosti iz Lučana arsenal Žarko Lazetić, a ekipa se u potpunosti raspucala i ispalila sve što joj je bilo na raspolaganju. Na krilima raspoloženih Aleksandra Ćirkovića, koji je ponovo bio dvostruki strelac, te Miloša Pantovića golom i asistencijom slomili su Topolčani u poslednje vreme čvrstu odbranu Mladosti iz Lučana i stigli do nova tri boda posle dva meča posta.

Opširnije OVDE.

DERBI - REDING (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:1

U trećeligaškom duelu bivših premijerligaša, Derbi je pokazao da mu je sudbina svetlija nego Redingu. Ovnovi su na dobrom putu da se vrate u Čempionšip dok Rojalsima preti čak i ispadanja u treći rang. Derbi je do treće uzastopne pobede stigao golovima dvojice iskusnih igrača koji su nekada tresli mreže i u Premijer ligi: Konora Hurihejna i Dvajta Gejla.

LINKOLN SITI - KEMBRIDŽ (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 6:0

U sjajnoj se formi nalazi Linkoln u poslednje vreme i ko god je bio svestan toga, nije pogrešio što ih je večeras stavio na tiket. Linkoln je odgovorio lakom pobedom sa šest komada u mreži rivala. Na poluvremenu je bilo 2:0 da bi u drugom usledila konada domaćih i opušteno ste mogli da zaokružite kvotu 1,47 dvadesetak minuta pre kraja.

PRECRTANO

REKSAM - HAROGEJT (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 0:0

Reksam se bori za plasman u treći rang, večeras je imao zicer protiv Harogejta ali je razočarao. Najstariji fudbalski klub iz Velsa je odigrao bez golova pre svojim navijačima protiv tima iz sredine tabele. Što je priličan neuspeh s obzirom da je drugoplasiran na tabeli i da je večeras pobedom mogao da preuzme i lidersku poziciju.

NB EGIPAT - AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,47) – 4:3

Najveći afrički klub vas danas bnije ispoštovao. Umesto očekivane pobede na gostovanju Nacionalnoj banci Egipta, doživeo je prvi prvenstveni poraz u sezoni. I to u vatrometu golova. Tri puta je vodio na utakmici i domaćin je tri puta stizao. Na kraju i prestigao kada je Anor u 94. minutu postigao gol vredan pobede.

ČUKARIČKI – SPARTAK (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 2:2

Veče nesvakidašnjih pojava na Banovom brdu kada je u pitanju srpski fudbal. Dva gola iz kornera i gotovo potpuni povratak ekipe koja je bila nokautirana. Luka Andžić je prezentovao vrhunsku klasu, onu koja mu je predviđana najranijim igračkim danima, i uradio ono što nikome nije uspelo u srpskom fudbalu - čak dva puta je iz ugla matirao Aleksandra Vulića. Ipak, Čukarički nije umeo da odigra na krilima fudbalskog majstorstva svog krilnog veziste, već mu se koncepcija potpuno raspala u poslednjih pola sata utakmice. Subotičani su stigli do velikog boda, a vrlo lako su mogli i do sva tri

Opširnije OVDE.

SARBRIKEN – MENHENGLADBAH (tip 2, kvota 1,67) – rezultat 2:1

Sarbriken u godini u kojoj obeležava 120. rođendan, na dobrom je putu da ispiše najlepšu priču, za sve fudbalske romantike. U prošlosti je Sarland dospeo na zao glas kod glavešina u Trećem rajhu, jer je bio sklonište za antinaciste. Bila je to teritorija koja nije bila pod kontrolom Hitlera. Prkosili su Fireru, a maleni Sarbriken prkosio je fudbalskim moćnicima. Tukao je Real Madrid, dobro ga je upamtio i Liverpul, a danas ga je zapamtio i – Menhengladbah. Jer, preko njegovih leđa ušao je u polufinale DFB kupa, i to golom u 93. minutu.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara