Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Orlovi pun pogodak

Vreme čitanja: 4min | sre. 31.03.21. | 06:56

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli juče:

ZAOKRUŽENO

AZERBEJDŽAN - SRBIJA (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:2 

Muku je mučio tim Dragana Stojkovića sa Azerbejdžanom, bila je ovo najslabija utakmica u ovom martovskom paketu od tri, jer su oba poluvremena bila tanka, ali je tu Aleksandar Mitrović kada je najpotrebnije, sa svoja dva dalekometna projektila spakovao je tri boda za poneti, da sa nadama i velikim očekivanjima čekamo septembarski nastavak mundijalske trke – 2:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

BELGIJA - BELORUSIJA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 8:0

Morali su Belgijanci u Pragu da jure bod protiv Čeha (1:1), ali protiv Belorusa nisu dozvolili iznenađenje. Bes zbog slabe partije od pre tri dana iskalili su na Belorusima. Gosti su iz Haverlea ispraćeni sa osam golova u svojoj mreži, bez da su makar jedan dali, iako su prethodno bili raspucani protiv Estonije (4:2). Do poluvremena su primili četiri, a u nastavku još toliko.

Opširnije OVDE.

CRNA GORA - NORVEŠKA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:1

Ni mrvu fudbalske sreće nije imala Crna Gora. Fudbalski bogovi su zaobišli Podgoricu večeras, pa je prava viktorija ispred gola Norveške u drugom poluvremenu ostala bez nagrada. Pogotkom Aleksandera Serlota sa peterca u prvom poluvremenu Norveška je dobila meč na stadionu Budućnosti i nanela prvi poraz Sokolovima u mundijalskim kvalifikacijama.

Opširnije OVDE.

LUKSEMBURG - PORTUGALIJA (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 1:3

Teško je moglo da se dogodi da selekcija kvaliteta Portugalije doživi takav udarac na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Selekcija Fernanda Santosa je bila prinuđena da juri prednost protiv Luksemburga, ali se ipak uzdigla i osvojila tri dragocena boda na stadionu Žozi Bartel.

Opširnije OVDE.

MAROKO - BURUNDI (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Maroko je opravdao ulogu favorita, slavio golom Munira El Hadadija iz 45. minuta. Imao je domaćin u Marakešu više od igre, ali je golman Burundija bio raspoložen, pa je upisao četiri intervencije. Pogodak napadača Sevilje je ipak bio dovoljan. Marokanci su još u minuloj rundi overili plasman na Afrički kup nacija, sada su overili i prvo mesto, sa pet bodova više od Mauritanije.

HRVATSKA - MALTA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 3:0

Igra iznad proseka, ali učinak posle tri meča martovskog ciklusa sasvim pristojna. Posle poraza od Slovenije, selekcija Hrvatske je opravdala epitet protiv Kipra, da bi večeras uz mnogo muke slavila u sudaru sa Maltom i stigla do šest bodova. Daleko od toga da će hrvatska javnost biti zadovoljna, ponovo se videlo da su vicešampioni sveta iz Rusije u slobodnom padu. I da će imati velikih problema kako bi se uopšte domogli Katara, jer ih pored dželata iz Slovenije vrebaju Rusi, kao i Slovaci.

Opširnije OVDE.

SAUDIJSKA ARABIJA - PALESTINA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 5:0

Kec kao vrata. Saudijska Arabija nije razočarala, pa je i do vrha napunila mrežu Palestine. Al Šahrani i Al Muvalad su se upisali u prvom poluvremenu, Al Šehri je dodao dva gola u prvih 15 minuta drugog dela, a konačan rezultat je u 88. minutu sa kreča postavio Al Davsari. Saudijska Arabije na čelu grupe sa 11 bodova, dva više od Uzbekistana, posle pet odigranih kola u drugoj fazi azijskih kvalifikacija za Mundijal.

PRECRTANO

TURSKA - LETONIJA (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 3:3

Za iznenađenje večeri pobrinula se Letonija, koja je usred Istanbula pokvarila Turcima maksimalu posle tri kola. Tim sa Baltika nije osvojio ni bod u prve dve runde, dok je Turska imala maksimalan učinak i to pobedama nad Holandijom i Norveškom. Imali su puleni Senjola Guneša i 2:0 nakon 33 minuta igre, a onda je verovatno došlo do opuštanja, povučena je ručna, možda malo i umor...

Opširnije OVDE.

KAMERUN - RUANDA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:0

Remi bez golova u Kamerunu. Domaćin predstojećeg Afričkog kupa nacija je i pored direktnog plasmana na kontinentalnu smotru bio siguran na prvom mestu grupe, pa nije imao previše motiva. Gosti su se nadali kiksu Zelenortskih ostrva, nisu ga dočekali, ali su sa igračem manje pružili ozbiljan otpor daleko kvalitetnijoj selekciji. Imali su i šut više, dva puta pogađali u metu, ali nisu uspeli da savladaju Omosolu. Nije im pomogao ni crveni koji je na startu drugog poluvremena zaradio golman Kvizera, ali domaćin ni sa igračem manje nije bio dovoljno skoncentrisan da opravda ulogu favorita.

SLOVAČKA - RUSIJA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Slaviće u Bratislavi Roberta Maka. Krilni fudbaler Ferencvaroša bio je inicijator malog iznenađenja, pošto je golom i asistencijom uništio Baćuške. Prvo je u 38. minutu asistirao Škirnjaru, da bi posle izjednačenja Marija Fernandeša, uzeo loptu, namestio se na desnu nogu i postavio konačan rezultat.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara