Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović (Srbija)
Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović (Srbija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Desant na Baku vredan tri boda

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.03.21. | 11:32

Pročitajte nekoliko predloga za 30. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Azerbaijan - Serbia
ID: 5494599

Osim što u Baku stiže kao lider grupe, Srbija ima još razloga za optimizam. Prvo, na oba prethodna meča kvalifikacija uspela je da dođe do bodova posle vođstva rivala, što pokazuje da ekipa poseduje mentalnu snagu. Drugo, igra protiv Portugala nagoveštaj je još lepših dana.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.52)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Luxembourg - Portugal
ID: 5494447

Portugalci stižu na ovu utakmicu besni zbog sudijske greške koja ih je u Beogradu koštala pobede, a domaći će, ni krivi, ni dužni, ispaštati. Mada, budimo realni, čak i da su CR7 i kolege u boljem raspoloženju, njihova ubedljiva pobeda ne bi došla u pitanje. Probajte DP 22.


Dupla pobeda

Tip: 2-2 (2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Cyprus - Slovenia
ID: 5494458

Kiprani su se predstavili kao vrlo nezgodna reprezentacija: u prvom kolu odoleli su Slovacima, u drugom namučili Hrvate. I sada očekujemo da odigraju tvrdu utakmicu, međutim, blagu prednost ipak imaju gosti, koji su savladali Vatrene kod kuće i izgubili od Rusije na strani.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Slovakia - Russia
ID: 5494486

Posle dva kola Slovaci su već u drami jer su osvojili svega dva boda i to protiv reprezentacija protiv kojih su slovili za favorite (Kipar i Malta). Zbog toga će morati da napadnu rivala koji ima maksimalan učinak. To najavljuje dosta pogodaka, ali prednost ipak ide Rusima.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Montenegro - Norway
ID: 5494601

I jedni, i drugi bili su efikasni protiv Gibraltara. Domaći su se malo pomučili u meču sa Letonijom, dok su Norvežani ubedljivo izgubili od Turske u utakmici odigranoj na neutralnom terenu. Nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, pa je bolje da ga preskočite i probate GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.35)
Za izbegavanje
ENGLESKA 5 | 20:45
Solihull - Wealdstone
ID: 5494355

I  jedni i drugi nalaze se u opasnoj blizini zone ispadanja – domaći su 17, a protivnici 19. Sumnjamo da će na ovom okršaju ijedan od rivala imati hrabrosti da srlja, pa očekujemo tvrdu partiju. Mada je Solihal za nijansu u boljoj formi, najpametnije je da preskočite par.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Turkey - Latvia
ID: 5494456

Turci su dosad pokazali najviše u svojoj grupi, a ako je u Istanbulu “pala” Holandija, šta bi mogli da očekuju Letonci? Baš ništa dobro po njih, bez obzira na to što su samo jednom izgubili od ovog protivnika. Kvota na keca je mala, pa zato bolje odaberite kombinaciju 1&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.53)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Wales - Czech R.
ID: 5494600

Velšani imaju dosta problema. Osim što je ekipa oslabljena tu su i nevolje sa selektorom Rajanom Gigsom koji zbog novembarskog hapšenja ne vodi tim na ovim martovskim utakmicama. Česi su bili ubedljivi protiv Estonije, a sa sjajnom Belgijom su remizirali, te je dvojka realna.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara