©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Slaba vajda od Barse i Atletiko Madrida

Vreme čitanja: 4min | sre. 01.07.20. | 08:08

Pogledajte ko vam je 30. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BRAJTON - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,70) - 0:3

Mančester konačno "odrađuje" male kao nekad. Bez problema, bez panike, bez mnogo znoja... Iz prva tri kola po povratku fudbala na Ostrvu Junajted je uzeo sedam bodova i nastavio da uspešno pritiska Čelsi i Lester, odnosno da drži pristojnu distancu u odnosu na Totenhem. Još dva gola Bruna Fernandesa...

Opširnije OVDE.

ĐENOVA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,38) - 1:3

Onog trenutka kada započnu finalne borbe za "skudeto" Juventus se pretvara u mašinu koja uništava sve pred sobom kako bi stigao do konačnog cilja. Tako je već osam godina, tako će izgleda biti i ove sezone. Juventus je večeras preslišao Đenovu na Luiđi Ferarisu i ponovo pobegao drugoplasiranom Laciju na četiri boda udaljenosti - 3:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

TORINO - LACIO (tip 2, kvota 1,75) - 1:2

Još uvek imamo otvorenu borbu za "skudeto", iako forma Lacija ozbiljno škripi. Ipak, ekipa Simonea Inzagija je kao u prošlom kolu protiv Fiorentine pokazala karakter i posle novog preokreta stigla do vredena tri boda. Ovoga puta u Torinu su savladani domaći Bikovi, kojima nije bilo dovoljno to što su od petog minuta imali prednost. Gosti su sa dva pogotka u nastavku postavili stvari na svoje mesto i stigli do zasluženog slavlja - 2:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

LEGANES - SEVILJA (tip 2, kvota 1,85) - 0:3

Sevilja je kupila obrazac za Ligu šampiona. Može polako da počne da ga popunjava kako bi ga dostavila tamo gde treba do kraja sezone, a večerašnjom pobedom na gostovanju Leganesu tim sa Sančez Pishuana postavio se kao realan kandidat da završi kao putnik za Ligu šampiona, odnosno među četiri u Primeri - 0:3 (0:2).

Opširnije OVDE.

GIMARAIS - SETUBAL (tip 1, kvota 1,45) - 2:0

Nije uspeo Gimaraeš da povede u 4. minutu kada je Andre promašio penal, ali je Edvards brzo doveo domaćina u prednost u 29. minutu. Posle toga bilo mu je lakše da igra, a onda je Utara digao rezultat na 2:0 u 82. minutu. Na sve to Setubal je završio meč sa čak tri igrača manje, tako da gosti na ovoj utakmici realno nisu imali šanse...

GRASHOPERS - VIL (tip 1, kvota 1,45) - 4:1

Promašio je Ben Kalifa penal u 18. minutu pri rezultatu 0:0, Vil je poveo preko Vonmosa u 28. minutu, ali sve to nije omelo Grashopers da na kraju dođe do pobede i to veoma ubedljive. Prvo je Buf doneo izjednačenje, potom u 70. preokret, da bi u nadoknadi Grashopers dao još dva gola i tako presudio gostujućem timu.

PRECRTANO

BARSELONA - ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 1,78) - 2:2 (1:1)

Barselona u poslednjem velikom derbiju sezone nije uspela da savlada Atletiko Madrid (2:2), što znači da Madriđani u četvrtak mogu na plus četiri. A to je već zaliha koja im daje za pravo da jednu ruku ispruže ka peharu. Hetafe, Bilbao, Alaves, Granada, Viljareal i Leganes - to su rivali Kraljevskog kluba do kraja. I samo jedno vruće gostovanje, ono u Bilbau. Dići će Katalonci ponovo veliku dreku. Vodili su dva puta, pa ostali bez celog plena posle dva penala. Ili bolje reći tri. 

Opširnije OVDE.

LIDS - LUTON (tip 1, kvota 1,33) - 1:1

Kako oterati ovaj baksuzluk sa Eland Rouda? U Lidsu bi verovatno dali milione da saznaju način na koji se to može učiniti. Nakon sjajne pobede nad Fulamom u prošlom kolu ekipa Marsela Bjelse je uspela da odigra nerešeno na svom terenu sa poslednjeplasiranim Lutonom, pa umesto osam, ima samo šest bodova više od trećeplasiranog Brentforda - 1:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

LOKOMOTIVA - KRILA SOVJETOV (tip 1, kvota 1,40) - 1:1

Krenulo je idilično po Marka Nikolića na klupi Lokomotive, ali se onda dogodio neočekivani kiks. Krila Sovjetov su prekinula očajan niz rezultata u ruskom prvenstvu i odnela bod iz Moskve, a žaliće što nisu sva tri, pošto je domaćin postavio konačan rezultat u šestom minutu nadoknade - 1:1 (0:1) Lokomotiva je prekinula niz od četiri uzastopne prvenstvene pobede, pa je jasno da je i definitivno izgubila korak za vodećim Zenitom, ali je ozbiljno uzdrmala i poziciju koja vodi direktno u Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

KARDIF - ČARLTON (tip 1, kvota 1,80) - 0:0

Najmanje interesantan i popularan rezultat je 0:0, a upravo je on bio na snazi kada se duel Kardifa i Čarltona završio danas. Pokušavali su i jedan i drugi trener sa brojnim izmenama, ali to nije pomoglo da barem jedan tim stigne do trijumfa. Jeste Kardif imao veći posed lopte, ali nije uspeo da to materijalizuje.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara