Marko Nikolić (©Star Sport)
Marko Nikolić (©Star Sport)

Kraj Nikolićeve idile na klupi Lokomotive, Krila odnela bod iz Moskve (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.20. | 19:12

Ekipa srpskog stručnjaka prekinula niz od četiri uzastopne prvenstvene pobede, pa je jasno da je i definitivno izgubila korak za vodećim Zenitom, ali je ozbiljno uzdrmala i poziciju koja vodi direktno u Ligu šampiona - 1:1

Krenulo je idilično po Marka Nikolića na klupi Lokomotive, ali se onda dogodio neočekivani kiks. Krila Sovjetov su prekinula očajan niz rezultata u ruskom prvenstvu i odnela bod iz Moskve, a žaliće što nisu sva tri, pošto je domaćin postavio konačan rezultat u šestom minutu nadoknade - 1:1 (0:1)

Lokomotiva je prekinula niz od četiri uzastopne prvenstvene pobede, pa je jasno da je i definitivno izgubila korak za vodećim Zenitom, ali je ozbiljno uzdrmala i poziciju koja vodi direktno u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Nikolićevom timu sve do poslednjih trenutaka utakmice gotovo ništa nije polazilo za rukom na ovom meču. Gosti su iskoristili prvi kiks domaće odbrane i u 14. minutu preko Dejana Radonjića stigli do vođstva, a onda je domaćin potpuno isečen onda kada je trebalo da krene u žestoke nalete na gol Evgenija Frolova. Ozbiljnu glupost u 50. minutu napravio je Vladislav Ignjatev, koji je rukom povukao protivničkog igrača i zaradio drugi žuti karton.

Lokomotiva je imala samo ozbiljan posed lopte u svojim nogama, ali iz tog diktiranja tempa nije mogla kreira ništa specijalno pred protivničkom golu. Ozbiljnu priliku da promeni situaciju na terenu početkom drugog poluvremena imao je Rijat Žemaletdinov, ali ni on verovatno ne može da objasni kako tu situaciju nije uspeo da pretvori u pogodak.

Igra domaćeg tima sa desetoricom igrača na terenu ostala je bez jasne koncepcije, što su gosti mogli da kazne. Imala su Krila tri ozbiljne prilike da završe posao u Moskvi, ali nisu uspela, pa je usledila kazna. Lokomotivi je posao u samoj završnici, makar na fizičkom planu, značajno olakšalo isključenje Iračanina Safe Hadija. Ušlo se u potpunu trku na terenu sa obe strane, a u njoj se najbolje snašao Aleksej Mirančuk, koji je dobro reagovao na centaršut Žoaa Marija i udarcem ramenom kaznio pogrešnu procenu Frolova.

Lokomotiva u ovom trenutku ima osam bodova manje i utakmicu više od prvoplasiranog zenita, a četiri boda više i dve utakmice više od trećeplasirane Lokomotive i mesta koje garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

RUSIJA 1 - 25. KOLO

Utorak

Lokomotiva - Krila Sovjetov 1:1 (0:1)

/Mirančuk 90+6 - Radonjić 14/

19.30: (2,75) CSKA (3,10) Spartak (2,70)

Sreda

14.00: Orenburg - Ural

14.00: (2,75) Ufa (2,90) Rubin (2,90)

16.30: (2,65) Arsenal Tula (3,10) Ahmat (2,80)

16.30: (10,0) Tambov (5,00) Zenit (1,33)

19.00: (2,55) Soči (3,10) Dinamo (2,90)

19.00: (3,20) Rostov (3,40) Krasnodar (2,25)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara