Komentari na vest

Rivaldo protiv selektora stranca: Nepoštovanje prema brazilskim trenerima

G

Gostionicarcic

pre preko 1 godinu

žezus je izmislio posao trenera za njih... ponizio ih je dok je bio i Flamengu... a njihovi treneri kao srpski, ima ih 10ak i svake godine menjaju klub... da valjaju osvojili bi nešto, ili bi se zadržali duže od 2 sezone...
V

Viki Miljković

pre preko 1 godinu

Dva ista mentaliteta - Brazilci u fudbalu i Srbi u košarci. I jedni i drugi poslednji veliki uspeh 2002 i posle toga "potop". Ponos i glupost nam ne dozvoljavaju da se pridružimo reprezentacijama koje su duboko zagazile u 21. vek, dok i jedni i drugi pričamo priče o dobrim starim vremenima... Oni neće stranca na klupi, mi nećemo stranca u reprezentaciji. Braća smo od istog oca i dve matere.
B

Bbcc

pre preko 1 godinu

@Viki Vidi se da baš ne pratiš košarku. Srbija ima medalje od 2002. godine i to gle čuda čak 4 srebrne. Ako one dve na EP nisu uspeh za nas, onda one dve na OI i SP jesu jer smo ipak izgubili od jakog SAD.
G

Gost q

pre preko 1 godinu

ne razumeš ti to...jbg
Q

QwertzPa013

pre preko 1 godinu

Stranac na klupi i stranac na terenu su totalno dva razlicita pojma. Sta fali da nam bude stranac na klupi, ali kvalitetan stranac sa imenom (ne Advokati, onaj Spanac/Baskijac, itd). A sto se terena tice, za Srbiju treba da igraju igraci koji ili imaju korene ili imaju pripadnost narodu ili su rodjeni ovde (Dakle ne samo Srbi, vec ostali narodi i narodnosti koji bitisu od Horgosa pa do Dragasa i malo jos Juznije)
N

N1204

pre preko 1 godinu

Nije problem trener vec to sto nemate vise igrace kao sto si ti,Ronaldo,Ronaldinjo,Kaka....
G

Gost123

pre preko 1 godinu

nema ih ni Maroko. naravno da je trener problem

Joco Inter

pre preko 1 godinu

Pa dobro je rekao, samo što mnogo Brazilci jedu g sa ovim 'mi smo najviše osvajali, mi smo 5x osvajali, najbolji u istoriji, bla bla'.. Previše prepotentno ponašanje, retko ko je od njih prizeman, skroman..