Komentari na vest

Romelu i Bati - tema koja je aktivirala bolno sećanje na Romin poslednji "skudeto"

S

StoneCold_

pre 7 meseci

Ta Roma je osim Batigola, Totija i Montele imala i Kafua koji je mleo po desnoj strani, odličnog Candelu po levoj, u sredini Emerson, Tomassi koji su trčali kao navijeni. I zlatni džoker sa klupe i verovatno najpotcenjeniji napadač te zlatne epohe Serije A- Delvecchio. Koliko se sećam, on je postigao par golova te sezone ali su svi bili zlata vredni. Sadašnja Roma je puna izvikanih igrača. Azmun je majstor ali su ga povrede ubile, Dybala nema taj šampionski gen, Aouar nije mogao ni u Lyonu da izdominira. Sva ta pojačanja imaju kvalitet ali to traje par utakmica i onda povrede. Lukaku sa druge strane nema gram mozga. Fudbalski retko glup a posle ove priče sa Interom/Juventusom posle čega je završio u Romi, deluje da je glup i van terena. Murinjo već par sezona sve postiže zbog sopstvene harizme ali i to ima limit jer ne može iz vrlo prosečnih timova cediti zlato. Čak i da mu je taktika u toku sa trenutnim fudbalom. Dodati na to vlasnike Amere... Šteta za navijače.
t

the

pre 7 meseci

@acm19 Ko im je kriv što ih je Roma dobijala sa pola gasa?
l

lazna

pre 7 meseci

prica cela ova koju pokusavate napraviti...ceo fudbal se raspao kao igra..kvaliteta gotovo vise da ni nema...a ova roma bi se borila za opstanak u toj sezoni poslednjeg rominog skudeta..i nazalost ispala bi na kraju
R

Romanistaa

pre 7 meseci

Samo Murinjo moze da izgubi od Bodea 6:1. Samo Murinjo moze da unisti tim,kao sto je uradio u Celziju,Mancesteru Unitedu,Totenhemu,Realu. Sada ce neko drugi posle njega morati da cisti njegov nered. Uporedjujete Batistutu i Lukakua je kao da uporedjujete Formulu i Juga. Murinjo napolje.
@

@ssss

pre 7 meseci

Sa Čelzijem koji tada nije bio ovo što je danas je lagano uzimao titule i stvorio praktično veliki Čelzi.Sa Realom je uzeo titulu ispred najbolje Barse u istoriji i ispao u polufinalu LŠ na penale.Baš ih je ukanalio!
@

@ssss

pre 7 meseci

I sa Mančesterom se do pred sam kraj krljao sa Sitijem za titulu i uzeo LE.I njih je ukanalio?!
m

murinjo

pre 7 meseci

je legenda a ono sa portom je najvece dostignuce jednog trenera ikad ali sa junajtedom se nije krljao za titulu do samog kraja krljao se prvih pet kola...da jeste zavrsio drugi ali 20 bodova iza sitija :D
R

Romanistaa

pre 7 meseci

@@Sss Sa Celzijem drugi put ukanalio ih je. 16 mesto kad je dobio otkaz. Sa Realom je ponizen 6:2 na Bernabeu (Sve se moze proveriti). Osvojio jednu Ligu od mogucih 3 (Bravo ako je to uspeh sa najtrofejnijim klubom kao sto je Real Madrid). Mancesterom se nije borio do poslednjeg kola jer je imao 20 bodova manje od Gvardiole i Citya (Hvala bogu da sve moze da se proveri na internetu). Bode ga zgazio u Norveskoj 6:1 to ni Stankovic,Stanojevic ne bi izgubili sa Romom. Murinjo napolje iz svetinje kao sto je Roma.
t

the

pre 7 meseci

Bolje je Roma igrala kada ih je vodio Rudi Garsija. Ja mislim da su dva puta bili drugi,igrali su lep napadački fudbal i dosta su lako dobijali protivnike. Nisu se mučili kao ova sad Roma. Osvajali su i po 80-ak bodova, što bi obično bilo dovoljno za titulu. Ali za nesreću konkurent im je bio Juve, koji je mleo konkurenciju. Sezona 13/14 Juve je osvojio čak 102 boda što će teško ko moći da obori. Inače ta Roma je bila mnogo jača nego ova sad. Toti, De Rosi, Pjanić, Strotman, Naingolan, Benatija itd... Nažalost za njih Juve je bio mnogo jak.
a

acm19

pre 7 meseci

Jedini razlog što je ta Roma bila druga je jer su Milan i Inter bili u rasulu i kanalu.
B

Boogy

pre 7 meseci

Kakav Lukaku. Batisruta je legenda o institucija.
P

Poljo

pre 7 meseci

Ima sad Roma Murinja. On če napraviti velik posao.
K

Kokaniđa

pre 7 meseci

Druže ni u ludilu ne stavljaj na istu stranicu, a kamoli da upoređuješ, jednog Gabriela Omara Batistutu sa ovim izvikanim prosekom. Ono što je Batigol radio u Violi tokom 90-tih i u dresu Gaučosa, Lukaku ne može ni na pesu.
D

Dragan VG

pre 7 meseci

Onaj udarac protiv onog pravog, Fergusonovog Mancestera. Speed of light strike. Ona bomba na Old Trafordu.
L

Lever

pre 7 meseci

Juventus,Milan,Inter,Lacio su osvajali Skudeto na stogodisnjice postojanja svojih klubova.Napoli ce ponovo osvojiti 2026(osim sto ce proslaviti jubilej peharom ponovice se titula nakon tri godine bas kao i sto je to bilo u slucaju 1986/87 i 1989/90) a Roma ce sa Murinjom ili bez osvojiti 2027(osnovana 1927).
Х

ХуЗ

pre 7 meseci

Шта хоћеш рећи, да те сезоне фаворизујемо Наполи односно Рому?
1

149

pre 7 meseci

Interesantno 🤔
L

Lever

pre 7 meseci

Da,i jedni i drugi ce osvojiti po 4-tu titulu prvaka Italije u te dvije sezone.
M

Mitros

pre 7 meseci

Ova Roma ima tim za neko 5-6 mesto u najboljem slučaju. Glavni igrač od kojeg im zavisi igra je Dibala koji je i završio u Romi samo zato što vuče hronične povrede i svi znaju da će uvek propustiti barem 1/3 sezone, pa tako će i sad u Romi koja je pristala na taj rizik dovevši ga. Ostatak tima je prosečan ili čak ispodprosečan, štoper Manćini je jedan od gorih koje sam gledao i najveći je krivac što nisu uzeli ligu Evrope proše godine jer u finalu dao autogol a inače svako malo pravi komične kikseve, golman Rui Patrisijo je takođe pri kraju karijere i često brani loše. Vezni red sa Kristanteom, Pelegrinijem, bez Matića koji je bio vrlo bitan, je za sredinu tabele itd...
U

Urgh

pre 7 meseci

Tačno. Pojačanja su jedva skrpili pred kraj prelznog roka i to od staklenih igrača. Kod Rome posebno, ni slučajno ne može da se desi šampionska sezona jer ima vise igrača koji moeaju da se pivrede tokom sezone Samo po Belotiju, prvoj opciji sa klupe , koji daje golove teže reše nego neki štoperi vidi se da je Romi uspeh bilo koji izlazk u evropu. Želje su jedno, nadanja drugo.
I

Inzaghi

pre 7 meseci

Lukaku nije ni do povređenih Batistutinih kolena, a ne zdravih.
D

Dexaman

pre 7 meseci

Tad su tu bili strašni asovi- Toti, Batistuta, Montela, Emerson, Kafu, Kandela i trener Kapelo... Ovo sada se ne može porediti, nisu ni blizu...
T

Top Gun

pre 7 meseci

Tako je!
K

Kakav tim

pre 7 meseci

Jbt...ovaova timcina nije uzela LS...ludilo