Aleks Salemakers, Foto: Reuters
Aleks Salemakers, Foto: Reuters

Salemakers na San Siru još pet godina

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.10.21. | 00:05

Belgijanac produžio ugovor sa Rosonerima

U moru problema, mahom izazvanih povredama, lepa vest za navijače Milana - Aleksis Salemakers i Rosoneri večeras su ozvaničili produžetak saradnje. Krilni fudbaler Milana ovom prilikom stavio je paraf na ugovor do 2026. godine.

Igrač koji je 2020. godine stigao na San Siro iz Anderlehta, nakon zvaničnog produžetka saradnje istakao je zadovoljstvo usled poverenja koje mu je ukazalo rukovodstvo.

Izabrane vesti

"Oduševljen sam jer nastavljam svoju priču sa sjajnim klubom koji me je primio i učinio da se odmah osetim važnim. Obuzela me je divna emocija koju želim da podelim sa ljudima koji su me pratili na ovom putovanju, a posebno sa svim navijačima milana koji su zaista posebni. Ponosan sam na svoj napredak koji je tekao zajedno sa napretkom tima. Cilj ostaje isti - rad, napredak i pobede", istakao je Salemakers.

Igrač rođen 1999. godine ponikao je u Anderlehtu iz kojeg je u januaru prošle godine stigao na pozajmicu, a Rosoneri su ga šest meseci kasnije otkupili od belgijskog kluba. U dresu člana Serije A do sada je odigrao 64 utakmice i upisao dva gola uz deset asistencija.



tagovi

Aleks Salemakers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara