Sančo sve bliži Old Trafordu, Borusija našla zamenu od 50.000.000 u Francuskoj

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.07.20. | 14:54

Napreduju pregovori

Iza dana u dan su sve bolje šanse Mančester Junajteda da će da dovede Džejsona Sanča kao kapialno pojačanje. Pregovori sa Borusijom traju uveliko pošto je prethodno engleski klub dogovorio sve detalje oko Sančovih uslova.

I dalje je nepoznato koja će biti visina transfera, s obzirom da se Borusija Dortmund drži prvobitne cene od 120.000.000 evra, a da je Junajted spreman da plati nešto manje od 100.000.000. Mada, sada se pominje i opcija da bi Borusija prihvatila 100.000.000 evra ako Junajted sumu isplati odmah umesto na rate.

Izabrane vesti

Rok za završetak pregovora je 10. avgust posle kojeg Borusija više neće razmatrati prodaju mladog Engleza, a ni igrač ne forsira transfer niti planira da pritiska klub da ga proda ovog leta. Zašto bi kada će sledećeg četa imati odrešene ruke da ode jer ulazi u poslednju godinu ugovora i sigurno bi tada mogao da izdjestvuje i bolje finansijske uslove za sebe. Nije da mu se baš žuri u Mančester Junajted... Uostalom, Sančova prva želja ovog leta je bio Liverpul zbog Klopa i stila fudbala, ali prvak Engleske ipak nije mogao da uđe u ovako veliki transfer operaciju pa je Mančester Junajted ostao jedina opcija za mladog Engleza.

Vetar u leđa transferu daju i nove informacije da je Borusija Dortmund označila koji igrač bi mogao da zameni Sanča. U pitanju je francusko krilo Džonatan Ikone iz Lila u kojem Borusija vidi sličan potencijal kao nekad u Usmanu Dembeleu. Njegova cena je 50.000.000 evra, a Lil neće biti lak pregovarač jer je već dogovorio prodaje Osimena i Gabrijela za 80.000.000 evra, pa mu novac od Ikonea nije neophodan. 


tagovi

Džejdon SančoLetnji prelazni rok 2020Džonatan Ikone

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara