©FK Partizan
©FK Partizan

Severina dvostruki strelac na debiju za Partizan: Prvi od mnogih golova, učim uz Meniga

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 20:01

Novajlija među crno-belima raspucan protiv novosadske Mladosti

Partizan je danas u SC Partizan Teleoptik odigrao novu kontrolnu utakmicu, a susret iza zatvoranih vrata protiv Mladosti iz Novog Sada i pobedu (3:1) obeležio je Ksander Severina koji je sa dva gola u prvom poluvremenu trasirao put Parnog valjka.

Novajlija u redovima kluba iz Humske na debiju je uspeo da se dva puta upiše u strelce i tako za 45 minuta potvrdi da će biti značajan adut Igora duljaja u narednom periodu. Osim krilnog napadača pridošlog iz Den Haga, preciznog u 9. i 35. minutu, u strelce za Partizan upisao se i Kristijan Belić, dok je jedini gol za goste bio delo Kokanovića u 23. minutu.

Izabrane vesti

Belićev pogodak iz 40. minuta ispostavio se i kao poslednji na susretu, a po završetku susreta Severina je sumirao utiske.

"Srećan sam zbog dva gola u prvoj utakmici posle dosta vremena. Nadam se da su ovo su prva dva od mnogih golova u uspešnoj sezoni", kazalo je krilo Partizana i osvrnulo se na prve ustiske u Beogradu:

"Trening centar je odličan, saigrači su dobri prema meni, sviđa mi se. Često sam sa Kvinsijem Menigom, jer je on iz Holandije. Uputio me je prilično, mnogo toga me je naučio".

Posle prvog Poluvremena Severina je nastavio sa radom kako bi što pre dostigao željeni nivo forme.

"Ovo je početak, prvih 45 minuta i nadam se da ču i u narednim utakmicama beležiti minute. Posle utakmice sam odradio i deo treninga, kako bih se što bolje pripremio za zvanične duele".

Partizan - Mladost NS 3:1 (3:1)

/Severina 9, 35, Belić 40 - Kokanović 23/


tagovi

Ksander SeverinaFK PartizanMladost Novi Sad

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara