(©Starsport)
(©Starsport)

Sivić odbio ponude iz elite i izabrao Pančevo

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.09.22. | 16:11

"Odlučio sam zbog projekta koji mi se svideo", kaže novi trener Železničara

Izborio je Tomislav Sivić sa Novim Pazarom opstanak prošle sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije kada se činilo da je to nemoguća misija. Onda je  izabrao Radnički iz Niša, sa kojim se oprobao na evropskoj sceni, ali na Čairu se nije dugo zadržao.

Iako se pominjao kao kandidat maltene svuda gde se tražio novi trener od početka sezone, Tomislav Sivić je rešio da trenersku karijeru nastavi u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije! Od danas, iskusni stručnjak je za komandama Železničara iz Pančeva.

Izabrane vesti

Kao što smo najavili, nismo hteli da uzmemo prvog slobodnog trenera, da lomimo preko kolena, već smo radili studiju koju smo svi zajedno organizivali. I rešili smo da nađemo čoveka i trenera koji u potpunosti može da odgovori ambicijama kluba. Izbor je pao na Tomislava Sivića“, rekao je na promociji sportski direktor Železničara Ivan Adžić.

Novi šef struke Pančevaca Tomislav Sivić se zahvalio na biranim rečima sportskom direktoru.

Imao sam i nekoliko superligaških ponuda, ali odlučio sam se za Železničar jer mi se svideo projekat. Pančevo kao grad dugo nije imalo prvoligaša i to je sportski izazov koji me privukao ovamo. I sportski ljudi koji su igrali fudbal na ozbiljnom nivou. Cilj je jasan, ulazak u Superligu, sve su to ozbiljni zadaci i izazovi, a da ne verujem u to sigurno ne bih dolazio“, poručio je Sivić.

Posle sedam odigranih kola Železničar je na trećem mestu tabele sa 13 bodova, iza Grafičara i IMT-a.



tagovi

Tomislav SivićŽelezničar PančevoMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara