Slaviša Jokanović pred smenom!

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.11.21. | 11:30

Čeka se zvanično saopštenje Šefild Junajteda

Nema još zvanične potvrde, ali brojni engleski mediji nemaju dilemu: srpski stručnjak Slaviša Jokanović biće uskoro smenjen sa mesta menadžera Šefild Junajteda.

Posle razočaravajućih rezultata u poslednje vreme i samo jednog trijumfa u prethodnih pet kola, uprava Šefild Junajteda pozvala je jutros na razgovor iskusnog stručnjaka, tokom kojeg je praktično dogovoren prekid saradnje.

Izabrane vesti

Posle ispadanja iz Premijer Lige uprava Šefild Junajteda angažovala je Jokanovića, vođena odličnim rezultatima bivšeg veziste Partizana i Vojvodine u Votfordu i Fulamu. Međutim, pod komandom Slaviše Jokanovića ekipa iz Šefilda nije mogla da pronađe pravi ritam. Trenutno Šefild zauzima 16. poziciju u Čempionšipu, sa samo pet bodova prednosti u odnosu na timove iz zone ispadanja.

Slaviša Jokanović je niz loših rezultata prekinuo nedavnom pobedom nad Redingom Veljka Paunovića, ali mu taj blesak očigledno neće biti dovoljan da sačuva posao.

Tokom ove sezone Jokanović je imao velikih problema sa povredama. Dugo su van tima O'Konel, Mekburni i Berge, dok je nevolje pojačao i Džon Flek koji je kolabirao tokom duela sa Redingom.

Šefild je posle angažovanja Slaviše Jokanovića doveo nekoliko zvučnih pojačanja, sa namerom da se ekspresno vrati u najjači engleski rang. Iz Vulverhemptona je stigao Morgan Gibs-Vajt, kao i vezista Aston Vile Konor Hurihan. Stigao je i provereni čuvar mreže Olsen.

Međutim, posle 19 kola Čempionšipa Šefild ima samo šest pobeda, uz pet remija i osam poraza.


tagovi

Slaviša Jokanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara