Šljivićev status u magli: Zvezda bez parafa, biser bez minuta

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 10:33

Talentovani vezista i šampion Srbije trenutno bez dogovora o nastavku saradnje

Tokom polusezone na izmaku Zvezdini biseri u redovima Grafičara uspeli su da vrlo dobrim igrama skrenu pažnju javnosti, ali i istaknu ozbiljnu kandidaturu u borbi za vrh Mozzart Bet Prve lige. Prikazano u trci sa IMT-om, protiv kojeg će u subotu crveno-bela filijala i spustiti zavesu na minulu jesen, bilo je dovoljno da se niz imena nađe u centru pažnje. Jovan Mijatović izborio se da praktično sredinom polusezone bude nagrađen prekomandom u redove šampiona Srbije i novim ugovorom, povratak u žižu najavila su i braća Jovan i Nikola Mituljikić o kojima je nedavno govorio i Zvezdan Terzić istakavši da je plan da dvojac tokom zime dobije novu priliku da se dokaže u prvom timu, a procvat na seniorskoj pozornici doživeo je i Nikola Knežević.

Paralelno sa pomenutim kvartetom, nagoveštaj da bi mogao da predstavlja deo novog talasa crveno-bele mladosti u timu Miloša Milojevića igrama u ljubičastom dresu pružio je Jovan Šljivić reprezentativni vezista koji je međutim posle zapaženih igara na početku sezone pao u drugi plan. Na dobre igre fudbalskog arhitekte tokom leta na Evropskom prvenstvu za kadete nadovezale su se zapažene partije u prvoligaškom društvu ukrašene sa četiri gola i tri asistencije, međutim u završnici sezone status centralnog veziste doveden je u pitanje usled razmimoilaženja sa klubom po pitanju produžetka saradnje.

Izabrane vesti

Činjenica da Kruševljaninu rođenom 2005. godine ističe ugovor narednog leta bila je povod da rukovodstvo kluba inicira pregovore o nastavku saradnje, međutim tokom prvih razgovora došlo je do razmimoilaženja, pa i promene statusa fudbalera koji na poslednjih sedam utakmica Grafičara nije upisao ni minut.

Projekcije po kojima je Šljivić okarakterisan kao budućnost kluba nagoveštavaju da se crveno-beli neće olako odreći veznog fudbalera, međutim izvesno je da u Ljutice Bogdana neće po svaku cenu odstupati od svojih stavova, te će za razrešenje statusa biti neophodan kompromis, a nova runda pregovora mogla bi da se očekuje tokom predstojeće pauze, odnosno posle reprezentativnih obaveza omladinaca u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.



tagovi

Jovan ŠljivićFK Crvena zvezdaGrafičar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara