Fransisko Trinkao (©Reuters)
Fransisko Trinkao (©Reuters)

Spartak iz Moskve i lisabonski Sporting najisplativije opcije uz Mozzart

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.04.23. | 10:52

Kvote na njihove pobede nigde neće da budu tako velike

Počinje nova uzbudljiva nedelja, prepuna odličnih sportskih događaja. Već prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljivi fudbalski mečevi, pa su i bukmejkeri Mozzarta pripremili iznenađenje za neke od njih.

U fokusu su ruska Premijer liga i portugalska Primeira. Preciznije, Spartak iz Moskve i Sporting iz Lisabona, na čije će pobede protiv Krasnodara, odnosno Vitorije Gimarais kvota u Mozzartu u svakom momentu biti najveća na svetu.

Izabrane vesti

Možda nema motivaciju u vidu borbe za međunarodnu scenu, ali to ne umanjuje želju fudbalera Spartaka da izbore drugu poziciju na kraju prvenstva i dokažu svima da su uz Zenit najbolja ekipa u Rusiji. Trenutno su Moskovljani treći, imaju četiri poena manje od Rostova, ali i odigranu utakmicu manje. Mini-seriju od dva uzastopna remija prekinuli su u prošlom kolu pobedom nad Torpedom (2:1), pa su ostali tako ispred CSKA. Naredni rival im je Krasnodar, koji je zaigrao značajno bolje od dolaska Vladimira Ivića na klupu ove zime. Trenutno je u seriji od tri uzastopna trijumfa, probio se do sedme pozicije, a ukoliko bi niz nastavio i u Moskvi bio bi peti pred preostalih šest kola. U prvoj polusezoni je Spartak deklasirao Krasnodar kao gost sa 4:1. Međutim, to je bilo pre Ivićevog dolaska...

VITORIJA GIMARAIS - SPORTING LISABON (PONEDELJAK, 21.15), DVOJKA 1,48

Sve je izvesnije, Sporting iz Lisabona će sledeće sezone da igra Ligu Evrope ili Ligu konferencije. Od elitnog takmičenja nema ništa, pošto mu trećeplasirana Braga sada beži ogromnih 10 poena. Posustali su zeleno-beli, u poslednja tri kola su dva puta remizirali sa slabašnim Žil Visenteom (0:0) i Arukom (1:1). Sada im je preostalo da čekaju rasplet u Kupu Portugalije (stigao do polufinala) i da navijaju za Porto ili Bragu da dođu do trofeja, kako bi se ipak domogli Lige Evrope. Ipak, ako postoji neka ekipa koja je u većoj depresiji od Sportinga, onda je to Vitorija Gimarais. Sedmoplasirani tim Primeire je u ozbiljnoj krizi, u poslednjih pet kola je osvojio samo jedan poen, pa je izgubio trku za petim mestom (Aruka je na +7). Sporting je savladao Vitoriju na poslednjih pet okršaja, ove sezone u novembru prošle godine na svom terenu sa 3:0.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara