Komentari na vest

I superherojima nekad nedostaju mečevi

H

Hammers Srbija

pre oko 1 mesec

Nista strasno, ista neobično za individualnog sportistu u njegovom godinama, cisto tempiranje sportske forme i fokus prebacen na glavne turnire uz dozirano igranje na manjim na kojima doslovno,, sta uradi, uradi", bez nadoptetecenja, gledajte Roland Garos i uzivajte, bez brige.
В

Влада 1973

pre oko 1 mesec

Чим се неко усуди да напише конструктивну критику на рачун очајног издања најбољег свих времена, одмах се јаве браниоци лика и дела Новака Ђоковића који немилосрдно и са таквом силином бране неодбрањиво. Сви рекорди и достигнућа која је остварио овај човек заслужују сваки респект, али мени нико не може да забрани да мислим својом главом без идолопоклонства. Лош је још од Давис купа у новембру 2023. године и то је то. Спортски поздрав,
D

Da brate

pre oko 1 mesec

I to ne ceo dejvis kup vec samo mec sa sinerom.. Od one propustene tri mec lopte on vise ne lici na sebe evo sve do danas. Kao da je to bio okidas jednostavno kao da ga poraz ni ne boli pogleda mec sa sinerom nardijem i sada ovaj i vidis da je to totalno drugačiji novak nego ranije kad je gubio. Prvi put izgleda kao da ga poraz ne dotice i samo ceka da se mec zavrsi sto nikad nije bio slucaj.
r

rea

pre oko 1 mesec

@Da brate, pa zato što je Siner teniser, a ostale mečeve je igrao protiv igrača Š klase.
S

Sa plaze na teren

pre oko 1 mesec

se ne ide
i

i zelje

pre oko 1 mesec

za tenisom i motivacije ali zato godine ne nedostaju