Komentari na vest

Srpski napad kroz oblake leti: Odgovor zašto Brazilce plaše Orlovi visokoletači

g

gost zg

pre preko 1 godinu

Ne kužim vas komše, tu nema favorita. Svi su zasluženo tu i svako svakom može uzet skalp. Osim ove šake jada i bijede od Qatara, Irana i tome slično. Možete vi pljusnut i brazilce. Ne bi bili ni prvi ni zadnji. Sretno.
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Mi treba da koristimo ono u cemu smo dobri. Brazil je realno i brza i tehnicki bolja ekipa, mi sa druge strane smo fizicki jaci i dominantniji u skoku. Bilo bi objektivno ocekivati da igramo na kontre/polu kontre i da Brazilcima prepustimo da se dodavaju. U svakom slucaju ja sam zadovoljan samim nacinom kako smo otisli na ovo SP i nemam aposlutno nikakvih zamjerki ma kako god da prodjemo na istom.
N

Nesto se...

pre preko 1 godinu

mnogo visoko leti i vec se doletelo do finala, a prvenstvo jos nije bilo ni pocelo. Stara mudrost kaze "prvo skoci pa onda kazi hop". Ovde se nesto mnogo cuje hop, hop, hop.....a niko jos nije skocio.
I

Idiokratija

pre preko 1 godinu

Voleo bih da nastavimo da igramo igru iz prethodnog perioda. Ne smeta mi poraz od, recimo, 5:3 od Brazila. Ipak su mnogo jaki. Ako Bog da, uz hrabru igru možemo proći i bolje od toga.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Uvek neke nebeske metafore i po pravilu tresnemo o ledinu. Daj da prvo odigramo nešto pa da vidimo gde smo.
Р

Ракијештина Форевер

pre preko 1 godinu

СВЕЦКО ПРВЕНСТВО У СРБИЈУ АЛИ НЕМА МАСКОТЕ НЕГО ТИКА ШПИЦ КОЈИ СЕ ИШЧУЂАВА ПОРЕД ТЕРЕНА И ЛЕЛЕЧЕ.
Ч

Чарли

pre preko 1 godinu

Свака ти је као Његошева Митре!

Prime

pre preko 1 godinu

Realno kolko ce Brazil dopustit takvih sansi,pogotovo sto ce lopta ogromnu vecinu vremena bit u njihovim nogama,a Srbija ce tesko i iznijet loptu kad Brazilci pritisnu,tako da posle toga slijedi bunarenje na Mitrovica koji ce sigurno bit udvajan.Ne smije se igrat fudbala sa Brazilom jer tu gotovo niko sanse nema,a kamoli Srbija koja realno i nema neke fudbalere sa nekom boljom tehnikom,uglavnom su tu sve trkaci koji igraju mehanicki.Treba pocet sa formacijom sa 5 pozadi u liniji bez klasicnog spica.Gore nek ide neko od brzih igraca.Znaci formacija 5-4-1,eventualno 5-3-1-1,da eventualno ovaj drugi bude ispomoc ovom prvom u trcanju kontre.Sto vise sjeckat igru,ne dozvolit im da se rastrce,odnosno pravit sto vise prekida (bez u zoni suta),jer Brazilci u skoku nemaju sta da traze.Pogoto ako aktivan rezultat bude tamo do 60,70 minuta.Brazilce ce uhvatit nervoza,krenuce svim silama naprijed,svi ce izac visoko,tako da neko od brzih igraca neka stoji na svoju polovinu na centar,i konstanto palit lopte gore prema njemu,nema sta da se ceka,ili da spusta lopta,i krece od golmana da se gradi napad.Nek im Piksi pusti snimak utakmice izmedju Barselone i Celsija u polufinalu,pogotovo taj gol Toresa.Znaci prvo i osnovno je ne primit go,a to sa trojicom pozadi,i 2 igraca sa strane koja su malo isturena je nemoguca misija.Svi u odbranu,parkirat autobus ispred gola,sto vise pravit prekrsaja nad igracima Brazila,1 eventualno dvojica najbrzih neka istrce kontru.Realno Brazil sa ovakvom postavom i ovakvom taktikom nema sanse,plus faktor iznenadjenja.
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

Iskreno druze, ta taktika nas je i dovela do propasti, 15 godina igramo neke formacije sa 5 igraca u odbrani, 4 u vezi i ispucavanjem pokusavamo da pogodimo napadaca. Mozda je vreme da igramo malo ofanzivnije, otvorenije, da iznenadimo, protiv Brazila i nemamo sta da izgubimo a ova ekipa je prilicno dobro zategnuta od odbrane do napada... Mozda je vreme da pokazemo da mozemo da napravimo rezultat i u fudbalu.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Sve ja razumem...i navijanje, naravno, i ta strast, ali...poslednjih dana citam sve komentare ovde, i ne mogu se oteti utisku, da je 90 odsto tih komentara napisano u trenucima ozbiljnog, ali bas ozbiljnog pomracenja uma nasih navijaca. Strucnjaka koliko hoces, koji pisu kako Brazilci nemaju pojma, kako cemo mi garant da ih dobijemo, i usput da im pokazemo kako se igra fudbal...strasno. Ali me jos vise uzasava vec unapred ono sto cemo citati NAKON poraza od nekih 4:1 za Brazil.. Bice kako smo "nesrecno" eto izgubili, kako smo bili bolji, i kako smo se hrabro suprotstavili velikom Brazilu. I kako bi sigurno pobedili samo da smo iskoristili sve sanse. I kako su nas sudije unistile, i ukrale nam pobedu....nema za te stvari leka - takvi smo.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Da mediji budu malo realniji. Optimizam, sve super. Ali ne treba im praviti pritisak bez potrebe. Za nas je veliki uspeh sam plasman. Grupa uopste nije lagana. Naslovi po novinama svaki dan smehoteka. Neka momci uzivaju, a i mi sa njima.
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Zasto je uspeh sam plasman? Meni nije, ovi momci su preozbiljni igraci da se ne kvalifikuju, o uspehu bi moglo da se razgovara posle grupa, nisu ti to radnici na trafici i u firmi pa da osecaju pritisak kad im neko nesto dobaci, to su ozbiljne psihe i glave uopste.
3

3579

pre preko 1 godinu

него шта него је успех, кад се земља од 5,5 милиона становника пласира на СП! за мене би био успех само да се група прође (то смо последњи пут учинили на ЕПу 2000те), а и да се не пређе, није смак света. момци су нам подарили сјајна издања у квалификацијама, уживали смо их гледати. срећно!
D

Dell

pre preko 1 godinu

Kada se sve sabere i oduzme, favoriti smo
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Pa naravno, hahahaha...kako da ne budemo favoriti, kad mi vec osvojismo Mundijal ??
M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

Ovim novinarima je sve jedno o rezultati.Oni zarade i na pobedi i na porazu.Cutite malo.Baksuzi.
G

Gost5657

pre preko 1 godinu

Ajde prvo da skocimo, pa posle da kazeno hop
v

vartolu

pre preko 1 godinu

Ma da plaše se, Neimaru se tresu gace
B

Bg

pre preko 1 godinu

Neimar je jedno a Nejmar drugo, i sigurno imaju dozu straha i treba da imaju.
v

vartolu

pre preko 1 godinu

Sta je Nejmar? Ja pisem o fudbaleru
M

Maljko

pre preko 1 godinu

Ne znas pricu o Nejmaru graditelju?
I

I

pre preko 1 godinu

Plasi ih sto znaju da cemo imati dosta kornera. Kostic ce da oduva Danila masu puta, samo on ce da izbori bar 3 kornera. Radonjic ako udje na Aleksa Sandra, on ima taj bezobrazluk, pa tu ce da prsti po strani.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Radonjic je unistio Kansela, Aleks Sandro mu je u takvoj utakmici koja ga motivise kisela voda. Ali verujem da nece krenuti vec ce uci u drugom.
r

rea

pre preko 1 godinu

Radonjić i Kostić će rasturiti Danila i Santra, a Rafinja, Nejmar, Žesus, Rafinja... neće moći da pretrče Milenkovića i Pavlovića - i onda je mrmot zamotao čokoladu u foliju. Imamo jedan ogroman problem, zaboravljamo da smo mi ekipa koja ne može da sačuva mrežu protiv Bahreina, Slovenije, Luksemburga, Azerbejdžana... a pretimo Brazilu. Samo polako.
I

I

pre preko 1 godinu

@rea, Jeste, ali je Brazil sada taj koji ce stajati visoko jer je favorit, a ne mi. Mi cemo normalno biti nisko, da smanjimo sanse Brazilcima za sve ovo sto si rekao.
e

eeeeeee

pre preko 1 godinu

Ne znam u kom svetu vi zivite s tim Radonjicem... Decko je dokazana vezara
S

Srboljub

pre preko 1 godinu

Naš napad nije sporan, ali nam u odbrani opasno škripi. Imamo nekoliko dobrih štopera i golmana ali niko od njih nije top igrač, dok bekove uopšte i nemamo. Najveći problem je što smo bukvalno svaku utakmicu igrali odranu u drugom sastavu, pa nisu najbolje uigrani što je dovelo do mnogo jeftino primljenih golova.