Dejan Stanković (©Reuters)
Dejan Stanković (©Reuters)

Stanković nije izdržao: Pre penala u suzama otišao sa terena, plakali i igrači

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 09:39

Još jedno tužno veče za Đenovljanje

Na pragu pobede bili su fudbaleri Sampdorije u Monci, tek treće u Seriji A pod vođstvom Dejana Stankovića (13 mečeva), međutim, penal koji je realizovao Mateo Pesina u devetom minutu nadoknade za 2:2 otkinuo je gostima dva izuzetno važna boda u borbi za opstanak.

Teško da je moglo bolnije, što pokazuju i reakcije srpskog trenera i njegovih igrača.

Izabrane vesti

Italijanski mediji, pozivajući se na televiziju DAZN, prenose da su Stankovića savladale emocije kada je arbitar Danijele Kifi pokazao na belu tačku. Toliko da nije sačekao epilog šuta kapitena Monce, već je momentalno krenuo u svlačionicu. Pritom, u suzama.

Plakali su i fudbaleri Sampdorije. Među njima srpski internacionalac Filip Đuričić, Tomaso Auđeljo, Bruno Amione...

Bio je to sedmi penal protiv Đenovljana ove sezone. Ne može se reći da je prestrogo dosuđen, rvačkim zahvatom je rezervista Nikola Muru pokušao da zaustavi snažnog Andreu Petanju. Nije to promaklo sudiji Kifiju, a nemoćan je potom bio Emil Audero. Bacio se golman Sampdorije u desnu stranu, ali je lopta otišla u levu.

Posle meča niko iz gostujućeg tabora nije davao izjave, ali moguće je da će se tokom današnjeg dana klub oglasiti kritikom na odluku sudije da pusti igru i nakon isteka šestog od toliko predviđenih minuta nadoknade. Taman kada je poželo da svira kraj, Kifi je video da se sprema centaršut iz zdanje linije Moncinog tima. Pustio je da se akcija odigra, a ispostavilo se da je bila ključna za ishod meča.



tagovi

Dejan StankovićSampdorijaSerija AFilip Đuričić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara