Fotografija sa okupljanja tima (©Starsport)
Fotografija sa okupljanja tima (©Starsport)

Stanković okupio Zvezdinih 27, čekaju se Borjan i Dragović, tu su i četiri omladinca i još dva bonusa

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.06.21. | 09:40

Prva prozivka crveno-belih

Šampioni ponovo na okupu. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković obavio je danas prvu prozivku za narednu sezonu kojoj je prisustvovalo 27 igrača, pošto je najveće letnje pojačanje Aleksandar Dragović još na Evropskom prvenstvu, dok je Milan Borjan dobio produženi odmor zbog obaveza sa reprezentacijom Kanade.

Svi ostali igrači su tu, računajući i četiri omladinca: golmana Marka Ćopića, veziste Aleksu Matića i Nikolu Stankovića, te napadača Marka Lazetića. Uz njih su tu još dvojica koji bi u narednoj sezoni mogli da ispunjavaju ulogu bonus igrača: Strahinja Eraković i Željko Gavrić.

Izabrane vesti

Dakle, na prvoj prozivci su bili: Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Ćopić, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Erakovič, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Slaboljub Srnić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Nikola Krstovič, Filipe Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben, Marko Lazetić, Aleksa Matić i Nikola Stanković.

Već u 14 sati sledi put za Grac, delegacija će biti smeštana u gradu Štegersbahu, tačnije u hotelu Falkenštajner. U Austriji će imati i četiri utakmice: 28. juna u Ditersdorfu protiv GAK-a, 1. jula u mestu Sohau odmeriće snage sa Arisom, četiri dana kasnije u Obervartu sa Arđešom, a za kraj, 8. jula, na Merkur Areni u Gracu igraće sa Šturmom.

Zbog restriktivnih mera, fudbaleri će se testirati pred polazak u Austriju, kao i pred svaku utakmicu. Povratak za Srbiju zakazan je za 9. jul.



tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara