Aleksandar Stanojević (©Starsport)
Aleksandar Stanojević (©Starsport)

Stanojević: Nismo bili na nivou, ali vratile su nam se neke stvari

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.07.21. | 23:07

“Zaslužili smo prolaz, pokazali karakter”, ocenjuje trener Partizana

Kuriozitet: Bolje je Partizan igrao protiv DAC Strede u prvom meču kod kuće koji je dobio sa 1:0, nego u revanšu u Slovačkoj večeras, koji je dobio sa – 2:0.

Nije Parni valjak briljirao u Stredi, mada mu prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Konferencije ni u jednom momentu nije bio ugrožen. Čak ni kada je domaćin dobio penal, koji je mladi golman Popović odbranio.

Izabrane vesti

Kada se sve sabere, trener Aleksandar Stanojević je ocenio zadovoljavajućim.

“Možemo da budemo zadovoljni prolazom. Pobedili smo u obe utakmice. Nismo bili na nivou kao u prvom meču, ali su nam se vratile neke stvari. U Beogradu smo imali pet stoodstotnih šansi, sada smo iz prve dali gol. U nastavku je Popović odbranio penal, Sale Zdjelar je kapitenski asistirao Rikardu. Mislim da smo zaslužili prolaz. Igrači su dali sve od sebe, pokazali su karakter. Idemo dalje”, poruka je trenera Stanojevića.

Vezista Saša Zdjelar nosi velike zasluge što je tačka na meč stavljena pre 90. minuta, jer je manirom pravog krila “namestio” gol Rikardu za 2:0.

Ova utakmica je bila teža od prve. Ušli smo malo nervozno, ali smo iz prve šanse dali gol, pa je posle bilo lakše. Imali smo sreće da mladi momak odbrani penal i omogući nam da na kraju dobijemo ubedljivo. Ovim putem čestitam Popoviću. Ovo nije kraj, tek nas čekaju jače utakmice”, poručio je Saša Zdjelar.

Crno-bele u 3. kolu čeka dvomeč sa ruskim Sočijem.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK PartizanLiga konferencijeSaša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara