Stojiljković pregovarao sa Zvezdom na Marakani!

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.05.18. | 13:34

Snažni napadač potvrdio da obostrana želja postoji, ali da crveno-beli moraju da pronađu zajednički jezik s Bragom

Zahuhtava se prelazni rok u Crvenoj zvezdi! Srpski šampion je juče zvanično obelodano da je novi fudbaler crveno-belih Dušan Jovančić, a već danas kancelarije u Ljutice Bogdana posetio je Nikola Stojiljković.

Napadač Brage je imao sastanak sa čelnicima Crvene zvezde i izrazio spremnost da se vrati u srpski fudbal. Uostalom, on je velika želja trenera crveno-belih Vladana Milojevića.
„Tačno je da sam bio danas na Marakani. Juče sam se vratio iz Portugalije, jako sam umoran, ali morao sam da ispoštujem klub kao što je Crvena zvezda. Oni su mi predočili da me žele u svojim redovima, isto tako i moja želja nije sporna. Međutim...“, rekao je za naš portal Nikola Stojiljković.

Izabrane vesti

Crvena zvezda će morati dobrano da se isprsi za napadača koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Kajzeriju. Nekadašnji član Čukaričkog ugovorom je vezan za Bragu na još dve godine. A to znači da će Zvezda morati da plati obeštećenje. I da se dobro otvori.
Više ništa nije na meni. Video sam se sa predsednikom Brage i rekao mu da bih voleo da dođem u Crvenu zvezdu. Međutim, on me je podsetio da imam još dve godine ugovora. Ponavljam - obostrana želja postoji, ali... Klubovi će morati da se dogovore“, jasan je snažni napadač.

Spekuliše se da je Crvena zvezda spremna da iskešira 800.000 evra, ali Braga traži više. Dani odluke su blizu...

(Foto: Action Images)


tagovi

Nikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara