Foto: Starsport
Foto: Starsport

Suma zbog povrede propušta utakmicu sa Nišlijama, cilj potpuni oporavak do derbija

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.08.21. | 19:12

Peh protiv Portugalaca pokvario planove ofanzivca

Usled povrede zadobijene tokom revanš susreta sa Santa Klarom Sejduba Suma će propustiti nedeljni duel crno-belih u Humskoj i gostovanje Radničkog iz Niša zakazano za 21 čas.

Brzonogi Gvinejac požrtvovanom reakcijom u 23. minutu iznudio je prekršaj Vilanueve i jedanaesterac koji je potom Rikardo pretočio u vođstvo, međutim istovremeno se i povredio te je već nakon drugog gola Partizana, u 28. minutu, mesto ustupio Bibrasu Nathu.

Izabrane vesti

Rana izmena Sume predupredila je ozbiljnije posledice, te je vest da povreda nije teže prirode donela olakšanje crno-beloj javnosti, ali je lekarskim pregledima ustanovljeno da ofanzivcu predstoji pauza i da neće biti na raspolaganju Aleksandru Stanojeviću za utakmicu protiv Radničkog u nedelju.

Povreda ostavlja otvoreno pitanje da li će fudbalera Partizana biti u stanju da se odazove na poziv selektora Gvineje za susrete protiv Gvineje Bisao (1. septembar) i Maroka (6. septembar) u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a cilj medicinskog tima kluba iz Humske, ukoliko ofanzivac ostane u Beogradu biće da ubrza njegov oporavak i učini sve kako bi se vratio u pun trenažni proces do večitog derbija. U međuvremenu, crno-beli će odigrati i duel 8. kola Superlige Srbije u Kragujevcu protiv Radničkog 1923.


tagovi

FK PartizanSejduba Suma

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara