Komentari na vest

Taulant savetuje Granita Džaku: Ostani miran, ovo je fudbal, nije politika

P

Pobedonosno

pre preko 1 godinu

Ma ljudi, kako ne kapirate, opet spinuju, kao proslo je vreme, sta je bilo bilo je, necemo vise, zao nam je .... Nasi neka izadju na teren ova dvojica su nebitni likovi, koji su zbog nas postali bitni. Momci srce na teren i vratite ih gde im je mesto. Odigrajte najbolje sto znate. Budimo gospoda za njih, to im i pokazite na terenu. To ce za njih biti najveca kazna.
N

Nemanja Cetnik

pre preko 1 godinu

Ako nam se ponovi tiki taka, Saciri Dzaka,HAOS CE DA IZBIJE U PRESTONICI I NA KOSMETU ! Ovo je daleko vise od fudbala,Ako ne dobiju nek se ne vracaju !
А

Аа

pre preko 1 godinu

Ћаћу приводили сигурно јер је био много добар
l

lordsl

pre preko 1 godinu

Gospode Boze, kakav zakljucak. Pa da li ste vi normalni, ko je ovo pisao. "Zna se ko je prvi poceo".
K

Kdkd

pre preko 1 godinu

Pa tekstovi za decu...jer decu je najlakse potpaliti...ali kad vidim odrasle da se pale na provokacije, onda mi ne bude zao sto je zemlja ovakva kakva je, jer ima previse ljudi koji ne razmisljaju svojom glavom nego glavom mase, interneta i televizora...ko li placa ove careve da pisu ovo?!
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Klasika , zakuvaju stvari > dobiju po...> nato heljp > srbi hoce da zakuvaju, ovo je samo sport , moramo da gledamo u buducnost > zakuvaju stvari >....
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Iako to nije sportski,mislim da nasi igraci,posle intoniranja himni,zbog provokacija iz proslosti i mrznje prema Srbiji, Saciriju i Dzaki ne bi trebali ni ruku pruziti, nego ih lagano iskulirati,svi do jednog.
@

@Sabago

pre preko 1 godinu

Naprotiv, treba im pružiti ruku. Jedina prava osveta za Kalinjingrad jeste da ih pobedimo, od svega ostalog slaba vajda. Za gol bolji od njih, neka to bude jedini motiv našima!
D

Dan123

pre preko 1 godinu

A ko je prvi poceo i gde, ne mogu da se setim???