Torino ponudio Đuričiću 1.200.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.07.22. | 19:54

Na transferu insistira trener Granata Ivan Jurić

Mučila je povreda Filipa Đurićića u prethodnom periodu, praktično je izgubio prethodnih šest meseci, ali prema informacijama iz Italije srpski kreativac ne mora da brine kada je reč o budućnosti. Pojavljivale su se glasine da Sasuolo želi da ga zadrži, govorilo se i o Laciju i želji Mauricija Sraija.. Međutim, transfer guru Đanluka Di Marcio piše da je Torino već poslao ponudu na adresu Filipa Đurićića.

Granate su ostale bez hrvatskog dvojca u ofanzivnom delu veznog reda. Vratio se Marko Pjaca u Juventus, Josip Brekalo je u Volfsburgu, pa je trener Bikova Ivan Jurić morao da zatraži pojačanja. I izbor je pao na Filipa Đurićića. Torino ne bi morao da izdvaja novac za obeštećenje, pošto je Đuričiću istekao ugovor sa Sasuolom. I ima mogućnost da srpskog vezistu privuče odličnom finansijskom ponudom.

Izabrane vesti

Di Marcio piše da je Torino ponudio Đuričiću godišnju platu od 1,2 miliona evra. Nije zanemarljiva činjenica da je Đurićić po ukusu Ivana Jurića i da će rukovodstvo Torina učiniti sve da ispoštuje hrvatskog stručnjaka. Jurić je imao odlična iskustva sa igračima iz Srbije. Pod njegovim rukovodstvom značajano je napredovao Ivan Ilić u Veroni, baš kao i Darko Lazović. U Torinu je promovisao Vanju Milinkovića Savića u prvog čuvara mreže, a Sašu Lukića u jednog od najznačajnijih vezista tima.

Rešio je Filip Đuričić nedavno da je vreme da promeni agenta i sada se za njegovu budućnost brinu italijanska braća Đufreda. Upravo su oni bili sagovornici teze da Đuričić nema potrebe da žuri. Međutim, ponuda Torina deluje prilično primamljivo.


tagovi

Filip ĐuričićIvan Jurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara