Julijan Nagelsman (©Reuters)
Julijan Nagelsman (©Reuters)

Totenhem odustao od Nagelsmana

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.05.23. | 11:29

Nastavlja potragu za novim trenerom i sportskim direktorom

Sezona u najjačim fudbalskim zemljama Evrope bliži se kraju, letnji prelazni rok samo što nije, ali u Totenhemu još ne mogu da kuju planove, jer nisu pronašli trenera. Jedno je pak sigurno, Julijan Nagelsman neće biti taj.

Nemac je posle rastanka sa Bajernom, nedugo posle kojeg je i Totenhem uručio otkaz Antoniju Konteu, bio viđen kao favorit da popuni upražnjeno mesto u londonskom klubu, ali to više nije slučaj.

Izabrane vesti

Atletik piše da do pregovora dveju strana nikada nije ni došlo, Dejli Mejl tvrdi da se Nagelsmanu nije dopao pravac u kojem Totenhem namerava da krene predstojećeg leta, dok Fabricio Romano navodi kako Nemac nije želeo da ulazi u dalje pregovore dok se ne reši pitanje sportskog direktora.

Ni na tom polju Danijelu Leviju ne ide najbolje. Jedan od kandidata da pomenutu funkciju preuzme posle odlaska Fabija Paratičija bio je sportski direktor Ajntrahta Markus Kroše, ali je on prema saznanjima Telegrafa spreman da ponudu odbije jer se navodno za njega interesuje i minhenski Bajern. Stoga će se u Totenhemu okrenuti Tijagu Pintu, sportskom direktoru Rome koji želi da se oproba u Engleskoj. Na listi kandidata je između ostalog i Brentfordov dvojac Li Dajks i Johanes Spors.

Kada je reč o potrazi za novim trenerom, lista londonskog kluba je još duža. Na njoj se nalaze Fajenordov Arne Slot, Leverkuzenov Ćabi Alonso, Seltikov Ange Postekoglu, Sportingov Ruben Amorim i Luis Enrike, favorit doskorašnjeg sportskog direktora Pevaca Paratićija.


tagovi

Julijan NagelsmanTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara