Hari Kejn i Heung Min Son (©Reuters)
Hari Kejn i Heung Min Son (©Reuters)

Totenhem progledao sa Konteom, Votford i Ranijeri možda nisu jedno za drugo

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.01.22. | 13:08

Italijanski treneri u različitim situacijama pred međuosbni dvoboj Totenhema i Votforda na Vikaridž Roudu u sklopu 21. kola Premijer lige

Premijer liga ne spava ni na Novu godinu. Naprotiv, na programu je ligaško kolo, doduše nekompletno usled dva odložena duela pošto je korona umešala prste. Danas popodne međusobno se sukobljavaju Votford i Totenhem u malom gradskom derbiju, u sklopu 21. prvenstvene runde (16.00).

I dok gostujući tim predvođen Antoniom Konteom juri mesto među četiri najbolja i ulaznicu za Ligu šampiona, Votford se bori da ostane u ligi. Oba tima su u decembru morala da se izbore sa značajnim problemima sa kovidom, s tim da su Stršljenovi pauzirali 18 dana. Sada se čini da je najgore prošlo.

Izabrane vesti

U svakom slučaju, Votford trenutno klizi ka ispadanju. Situacija pod novim trenerom Klaudijem Ranijerijem nije funkcionisala kako je uprava tima sa Vikaridž Rouda zamislila. U novembru je Votford razbio Mančester Junajted na svom terenu, okončavši eru Olea Gunara Solskjera kao glavnokomandujućeg, ali od tada je domaći tim izgubio pet prvenstvenih duela zaredom.

Istina, raspored Stršljenovima nije bio baš naklonjen, jer se Votford suočio sa Čelsijem, Mančester Sitijem i, na primer, Vest Hemom, ali ostaje činjenica da su Ranijerijevim pulenima hitno potrebni bodovi. Trenutno su samo dva boda iznad zone ispadanja.

16.00: (5,90) Votford (4,10) Totenhem (1,63)

Totenhem je, s druge strane, imao koristi od promene trenera, a pod vođstvom Antonija Kontea, Sparsi su kandidat za izlazak na kontinentalnu pozornicu, zašto da ne i u Ligu šampiona. Pod vođstvom italijanskog stratega, momci ekipe iz Severnog Londona odigrali su sedam mečeva u kojima još nisu poraženi. Uspeli su da remiziraju sa Evertonom, Liverpulom i Sautemptonom, dok su protiv Lidsa, Brentforda, Noriča i Kristal Palasa osvojili po tri boda.

Totenhemu, međutim, može da bude veoma razočaran zbog poslednjeg kiksa na terenu Sautemptona, posebno jer je više od polovine meča igrao sa igračem više. Naposletku, samo je bod osvojen na jugu Engleske. I pored toga, pozicija Pevaca uopšte nije loša, jer trenutno imaju zaostatak od pet bodova za četvrtoplasiranim Arsenalom, ali ima i dva meča manje od velikog rivala.

Što se kadrovske situacije domaćih tiče, Kiko je van igre, baš kao i Etebo, Bah, Kabasele, Nkulu, Rouz i Sar. Totenhem mora na megdan bez Bergvajna, Romera i Sesenjona.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

PREMIJER LIGA - 21. KOLO

Subota

13.30: (5,40) Arsenal (3,70) Mančester Siti (1,75)

16.00: (5,90) Votford (4,10) Totenhem (1,63)

18.30: (3,00) Kristal Palas (3,20) Vest Hem (2,60)

Nedelja

15.00: (3,25) Brentford (3,20) Aston Vila (2,45)

15.00: (3,00) Everton (3,05) Brajton (2,75)

15.00: (2,00) Lids (3,45) Barnli (3,80)

17.30: (2,80) Čelsi (3,35) Liverpul (2,70)

Ponedeljak

18.30: (1,65) Mančester Junajted (3,80) Vulverhempton (6,25)

Odloženo

Lester - Norič

Sautempton - Njukasl

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Premijer ligaTotenhemvotfordAntonio KonteKlaudio Ranijeri

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara