TREĆA SMENA: Barselona se probija ka vrhu, borba za finale u Nikaragvi, Libertad korača ka tituli

Vreme čitanja: 3min | ned. 16.05.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

LDU KITO – AUKAS, 23.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Ekvador 1)

LDU Kito, jedan od najboljih klubova u Ekvadoru, za sada ne igra svoju najbolju sezonu. Daleko od toga, tek je 5. na tabeli, sa osam bodova manje od lidera Emeleka. Kada bi se gledali samo rezultati na domaćem terenu, tu bi bila druga priča. LDU kod kuće ne zna za poraz i najbolji je u ligi. Sada mu u goste dolazi Aukas, jedan od neugodnijih rivala. Oni su kao gosti ove sezone pobedili dva puta, a u tri navrata odigrali nerešeno. Na poslednjem susretu ova dva tima, u novembru prošle godine, bilo je 4:1 za LDU.

NUEVE DE OKTUBRE – BARSELONA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Idealna prilika za Barselonu da se probije do drugog mesta na tabeli šampionata Ekvadora. Gostuje Nueve de Oktobru, trenutno 10. na tabeli. Barselona je imala sjajan niz bez poraza na šest utakmica, sve do srede i gostovanja Strongestu u Boliviji (2:0). Pre toga je pobedila na pet mečeva, uz remi protiv Mušuk Rune. Protiv Nueve de Oktobra još nije igrala u zvaničnim utakmicama, samo su u februaru ove godine odigrali prijateljsku, koja se završila rezultatom 1:1. Nueve je devet od 13 bodova ove sezone osvojio na svom terenu.

REAL ESTELI – MANAGVA, 03.00

(Fudbal, Nikaragva 1)

Veoma je uzbudljivo u Klausuri u Nikaragvi. Dirijangen se plasirao u finale, a rival će mu biti bolji iz duela Real Estelija i Managve. Oni noćas igraju revanš meč, u prvom susretu bilo je 3:1 za Managvu. Real je na poluvremenu vodio sa 1:0, tako je bilo sve do 79. minuta, a onda je Managva sa tri brza gola zakoračila jednom nogom u finale. Poslednja dva susreta pripala su Managvi, Esteli je pobedio poslednji put u novembru prošle godine, sa 1:0. To je bila tada treća uzastopna pobeda nad Managvom.

SPORTING SAN MIGELITO - PLAZA AMADOR, 23.55

(Fudbal, Panama 1)

Apertura u Panami je stigla do polufinala, a prvi duel dvomeča između San Migelita i Plaza Amadora počinje u ponoć. Plaza nije igrala u četvrtfinalu, za to pravo se izborila kroz prvu fazu. San Migelito je pomalo neočekivano eliminisao Independijente. Na poslednjih sedam mečeva Plaza nije izgubila od svog narednog rivala. Četiri puta ga je pobedila, tri su završena nerešenim rezultatom bez golova. Igra GG viđena je samo jednom na poslednjih devet susreta. U tom periodu je samo dva puta viđeno 3+.

GUARANI – LIBERTAD, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Libertad sigurno gazi ka novoj tituli. Posle 15 kola u Aperturi je ubedljivo prvi, ima pet bodova više od Olimpije. Priliku da poveća razliku ima protiv Guaranija, koji je u poslednje vreme u solidnoj formi. Pobedio je na tri od prethodnih pet prvenstvenih utakmica. Međutim, Libertad je očekivano bolji, računajući i Kopa Libertadores ima šest pobeda na prethodnih osam utakmica. Libertad nije pobedio na poslednjih pet duela sa Gvaranijem, tri meča su završena nerešeno. Međutim, na svih pet susreta viđeno je GG.

DI-SI JUNAJTED – ORLANDO SITI, 02.00

(Fudbal, MLS)

Nezgodna utakmica za člana MLS-a iz Vašingtona. U goste Di-Si Junajtedu dolazi Orlando Siti, jedan od samo dva tima u Istočnoj konferenciji koji još ne zna za poraz. Orlando je pobedio jednom, a tri puta odigrao nerešeno, tako da sada ima isti broj bodova kao Di-Si, koji je doživeo tri uzastopna poraza pre pobede nad Kolumbusom u prošlom kolu. Ne računajući prijateljske susrete, Di-Si je pobedio na tri prethodna meča sa Orlandom. Računajući samo takmičarske duele, igra GG je viđena na pet od poslednjih šest njihovih okršaja.


tagovi

Real EsteliLibertadGuaraniBarselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara