TREĆA SMENA: Borbe u Venecueli, Peruu i Kolumbiji za Kopa Sudamerikanu, Tigres na Floridi

Vreme čitanja: 3min | uto. 05.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

VELEZ - ROSARIO, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Izabrane vesti

Velez Sarsfild i Rosario Sentral, dva tima sa usponima i padovima u ranoj fazi sezone Liga kupa Argentine, suočavaju se na stadionu Hose Amalfitani u nadi da će se taj meč pokazati kao početak bolje forme. Domaći Velez je posle osam kola na sedmom mestu sa 12 bodova. Velez je odigrao nerešeno 0:0 u svom poslednjem meču protiv Atletiko Tukumana, produživši niz bez poraza na pet mečeva. U poslednjem meču Rosario Sentral je savladao Urakan sa 2:0 što ga je stavilo na osmo mesto sa 11 bodova.


NASIONAL ASUNSION - PALESTINO, 01.30


(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Libertadores)

Nasional Asunsion će se nadmetati da produži pobednički niz u Kopa Libertadores kada ugosti Palestino u prvom meču 3. kola kvalifikacija na stadionu Defensores del Čako. Nasional je u poslednjem duelu u kvalifikacijama pobedio Atletiko Nasional sa 4:0 ukupnim rezultatom u 2. kolu. Posle pobede od 1:0 u prvom meču na svom terenu, u revanšu se radovao u Medeljinu sa 3:0. Ipak, u šampionatu Paragvaja tim je na 11 mestu sa pet poena iz sedam kola. Palestino je slavio nad Portugezom u prethodnom kolu kvalifikcija ukupnim rezultatom 4:2. U ligi Čilea Palestino je deveti posle dbva kola sa tri boda.


KARABOBO - METROPOLITANOS, 01.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)

Karabobo i Metropolitanos su venecuelanski kandidati za mesto u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane. Karabobo je neporažen u dosadašnjoj fazi prvenstva, sa dve pobede i tri remija. Nalazi se na četvrtom mestu sa devet poena, a obe pobede je ostvario kod kuće. Metropolitanos je sakupio sedam poena iz pet duela, i stacioniran je na sedmoj poziciji.

GARSILASO - ADT TARMA, 01.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)

Peruanski Garsilaso i ADT sukobljavaju se u dvomeču za plasman u grupe Kopa Sudamerikane. Garsilaso je trenutno loš u šampionatu sa samo tri boda iz šest kola. Doživeo je pet poraza, na kojima nije dao gol. ADT je osvojio osam poena, i u minula tri duela je neporažen. Istina, samo tri puta je gostovao i sakupio tek bod.

TOLIMA - INDEPENDIJENTE MEDELJIN, 03.00

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)

Tolima ili Independijente Medeljin se bore u kvalifikacijama za Kopa Sudamerikanu, kao predstavnici Kolumbije. Tolima je aktuelni lider Aperture posle 10 rundi. Osvojila je 21 bod, i posle startnog poraza je nanizala nepobedivi niz. U poslednjem duelu Tolima je remizirala sa Bojakom Čiko 1:1. Independijente Medeljin je na 10. poziciji sa 14 bodova, i radovao se u protekla dva susreta. Oba puta kod kuće. Na strani je očajan, sa svih četiri poraza bez postignutog gola.

ORLANDO SITI - TIGRES, 03.00

(Fudbal, Konkakaf Kup šampiona)

Orlando Siti je domaćin Tigresu u prvom sukobu meču osmine finala Konkakaf Kupa šampiona. Američki sastav je pobedio kanadski Kavalri u prvoj rundi Kupa šampiona Konjicu ukupnim rezultatom 6:1. Nakon pobede od 3:0 u prvom meču, u revanšu je Orlando na svom terenu trijumfovao sa 3:1. Tigres je eliminisao kanadski Vankuver Vajtkeps ukupnim rezultatom 4:1 na prvoj prepreci u Kupu šampiona. U prvom duelu je bilo nerešeno 1:1, a u revanšu je u Meksiku pobedio sa 3:0.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara