TREĆA SMENA: Dva Libertada u potrazi za bodovima, Kobreloa u La Kaleri posle sedam godina

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

LIBERTAD – AMELIJANO, 23.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Izabrane vesti

Aktuelni šampion Paragvaja Libertad još uvek ne zna za poraz u novoj sezoni. U prvih sedam kola je zabeležio četiri pobede i tri remija, doduše dva od toga u prethodna tri meča. Nije prvi na tabeli, Dos de Majo ima 17 bodova, ali iz dve odigrane utakmice više. Dakle, crno-beli mogu da zasednu na vrh ako savladaju Amelijano, tim koji je osmi na tabeli sa 11 bodova. Amelijano je poražen na dva od poslednja tri meča. Prošle sezone su se Libertad i Amelijano sastali četiri puta, šampion je triput slavio, uz jedan remi.


LIBERTAD LOHA – UNIVERSIDAD KATOLIKA KITO, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Igra noćas i drugi, manje poznati Libertad. Iz Lohe. On će zatvoriti 2. kolo ekvadorske Aperture susretom sa Katolikom iz Kita. Libertad je na premijeri poražen, na gostovanju Mušuk Runi sa 2:1, dok je Katolika trijumfalno započela šampionat. Bila je bolja od El Nasionala sa 3:0, pa ukoliko i noćas trijumfuje izjednačiće se sa Aukasom, LDU Kitom i Independijente del Valjeom, timovima koji su i dalje maksimalni. Prošle godine su oba susreta Libertada i Katolike završena remijima, 2:2 i 0:0.


BANFILD – VELEZ, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Zanimljiv meč u oviru 10. kola A grupe argentinskog Liga kupa. Sastaju se dve ekipe koje su bez poraza u poslednjih pet kola, Velez je zabeležio tri pobede i dva remija, dok je Banfild dvaput trijumfovao, a u tri navrata odigrao nerešeno. Velez bi se pobedom izjednačio na vrhu tabele, pošto ima 15 bodova, dok je Banfild trenutno 10. sa 10 poena. Poslednji put su se ovi timovi sastali u oktobru prošle godine, takođe u Liga kupu, kada je Banfild kao gost salvio sa 1.0.


UNION LA KALERA – KOBRELOA, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

Povratnik u elitni rang čileanske Primere, Kobreloa, posle tri kola u novoj sezoni ima po jedan od svakog mogućeg ishoda. Remizirala je sa Uačipatom (1:1), deklasirao ju je Palestino (0:5), pa je potom savladala Kobresal (2:1). Union La Kalera, naredni Kobreloin rival, odigrao je do sada dva meča. Savladao je na premijeri Uačipato (1:0), a zatim je izgubio od Ikikea (1:3). La Kalera i Kobreloa nisu bili rivali još od 2017. godine, kada su zajedno igrali u Segundi.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara