TREĆA SMENA: Flamengo mahom sa klincima, Korintijans i Guarani kao "blizanci", Patronato kreće u odbranu Kupa

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Argentine)

Poslednji šampion takmičenja otvoriće 1. rundu argentinskog Kupa u Santa Feu. Pošto je osvojio krunu prošle godine u istorijskom finalu protiv Taljeresa, Patronato će da bude zadužen za inauguraciju novog izdanja Kupa u jeku prenaoružavanja tima posle ispadanja u niži rang i uz istorijsko učešće u Kopa Libertadores. Rival Patronata je Himnasija Tiro, koja je završila 2022. pošto je eliminisana u osmini finala Saveznog A turnira protiv Independijente de Čivilkoja u izvođenju penala. Gosti su poslednji put igrali u Prvoj ligi 1998. godine.


KORINTIJANS - GUARANI, 23.55


(Fudbal, Brazil Paulista)

Sa skoro identičnim kampanjama do sada u prvenstvu Paulista, Korintijans i Guarani se suočavaju noćas u duelu četvrtog kola državnog šampionata Paulista. Oba tima su poražena u debiju, pobedila u sledećem meču, kod kuće, a na kraju remizirala - Korintijans sa Interom iz Limeire, a Guarani sa Ituanom. Timao je na drugom mestu u Grupi C, jedan bod iza Sao Benta. Bugre je na istoj poziciji u Grupi B, iza lidera Sao Paula.


BANGU - FLAMENGO, 01.10


(Fudbal, Brazil Karioka)

Sa timom punim dečaka do 20 godina i povratkom Rodriga Kaja, Flamengo se suočava sa Banguom u Volta Redondi u sklopu 4. kola državnog prvenstva Karioka. Trener Flamenga planira da poštedi većinu startne postave jer već razmišlja o Superkupu Brazila, koji će igrati protiv Palmeirasa u subotu. Flamengo vodi na tabeli sa 10 bodova, međutim, sa jednom utakmicom više od Fluminensea, koji je stopostotan u tri meča. Na trećem mestu sa sedam bodova je Bangu, koji stiže motivisan dvema uzastopnim pobedama, protiv Rezendea i Portugeze, obe po 1:0.


ATLETIKO BUKARAMANGA - ENVIGADO, 02.00


(Fudbal, Kolumbija 1)


Par kandidata za titulu se suočavaju noćas na stadionu Alfonso Lopez prvog vikenda u kolumbijskoj Primeri 2023. godine, kada Atletiko Bukaramanga i Envigado žele da naprave sledeći korak pošto su zaostali za plej-ofom pet, odnosno jedan bod. Envigado je pobedio na poslednjem susretu Primere A između klubova, slavivši sa 2:1 prošle sezone.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara