TREĆA SMENA: Guarani se sveti Lukenju, Kopijapo od početka sezone sve izgubio sa po 3:1

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Ekvador 1)

Aktuelni šampion Ekvadora LDU Kito je trijumfalno započeo odbranu trona. U prvom kolu Aperture je savladao Makaru sa 2:1. Sada ga čeka i prvo gostovanje u sezoni, ugostiće ga Kumbaja. Domaćin nije imao uspešnu premijeru, izgubio je od Teknika sa 1:0. Otežao mu je posao crveni karton Augusta Magoje u 33. minutu, argentinski napadač sada ne može da igra ni protiv LDU-a. Prošle sezone je LDU slavio na Kumbajinom terenu krajem novembra sa 2:1.

LUKENJO – GUARANI, 00.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Meč 9. kola paragvajske Aperture. Sastaju se petoplasirani i šestoplasirani tim, Lukenjo je iz osam mečeva sakupio 12 poena, a Guarani 11. Lider Dos de Majo ima pet bodova više od Lukenja, ali uz odigran meč više. Lukenjo je pre samo tri dana savladao Guarani u kvalifikacijama za Kopa Sudamerikanu, kao gost je slavio sa 1:0 i izborio plasmanu u grupnu fazu drugog po kvalitetu klupskog takmičenja Južne Amerike.

NJUBLENSE – KOPIJAPO, 01.00

(Fudbal, Čile 1)

Tri utakmice Kopijapa u novoj sezoni, tri poraza i to sva tri identičnim rezultatom – 1:3. Redom su bolji od njega bili O‘Higins, Kokimbo i Universidad Čile. Prekid loših rezultata tražiće protiv Njublensea, koji zasad ima po jedan od svakog mogućeg ishoda. Njublense je prvo odigrao 0:0 sa Kokimbom, savladao Universidad Katoliku sa 1:0, a zatim izgubio od Audaks Italijana sa 2:1. Prošle sezone Njublense je kod kuće savladao Kopijapo sa 1:0, a zatim su odigrali 1:1 krajem novembra.

BOKA JUNIORS – RASING KLUB, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Derbi 10. kola Liga kupa Argentine. Boka je sedma na tabeli B grupe sa 13 poena, Rasing Klub je bolji za jednu poziciju i jedan bod. Oba tima se bore za četvrtu poziciju, trenutno je drži Njuels Old Bojs sa dva 16 bodova. Prošle godine su se rivali iz Buenos Ajresa sastali četiri puta u takmičarskim mečevima, a svaki meč je bio neizvesan. Poslednji, odigran u oktobru, pripao je Rasingu sa 2:1. Oba tima su postigla po jedan gol u nadoknadi vremena.

PATRIOTAS – PEREIRA, 02.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

U dobroj je formi Pereira, u poslednjih pet kola je osvojila 13 od mogućih 15 bodova. Ukupno, posle 10 kola ima 20 bodova, a ukoliko noćas savlada Patriotas izjednačiće se na vrhu tabele sa Ekidadom (23). Imaće na papiru lak posao, ugostiće ga fenjeraš Patriotas. Domaćin je izgubio četiri od poslednjih pet mečeva, ima samo pet bodova. Patriotas je novi prvoligaš, poslednji put je sa Pereirom igrao 2022, kada je izgubio oba puta sa po 2:3 i 0:2.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara