TREĆA SMENA: Uzbudljivo u Libertadoresu i Sudamerikani, počinje nova sezona u Kolumbiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Domaćin je kralj remija u brazilskoj Seriji B. Ima 10 remija u 16 kola drugoligaškog karavana. Ponte Preta je opasnoj zoni, ima bod manje od narednog rivala. Bez pobede je već četiri kola. Pet poslednjih utakmica ovih timova završeni su identičnim rezultatom – 2:1, a Ponte Preta je slavila tri puta.

LANUS – INDEPENDIJENTE DEL VALJE, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Ekvadorski tim je u prvom meču na svom terenu dobio Lanus sa 2:1. Domaćin ima lepu šansu da nadoknadi propušteno. I dalje je ikona kluba vremešni 42-godišnji napadač Hose Sand. Lanus je u seriji od tri poraza, dok je Independijente del Valje pobedio La Union posle penala u osmini finala Kupa Ekvadora.

ESTUDIJANTES – FORTALEZA, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Noćas u La Plati gledaćemo novi brazilsko-argentinski obračun, duel Estudijantesa i Fortaleze. Domaćin je u boljem položaju jer je u prvom meču izborio odličnih 1:1 na stadionu Kastelao. Oba tima su u užasnoj formi. Crveno-beli su četiri meča bez pobede, od toga tri u šampionatu Argentine. Argentinski stručnjak na klupi brazilskog kluba Huan Pablo Vojvoda, na izlaznim je vratima kluba. Gosti stižu pojačani dvojicom fudbalera, Sebalasom i Depijterijem, koji su opet u konkurenciji za tim posle preležanog virusa korona. Leao će takođe biti u timu jer mu je istekla suspenzija. Iskusni stručnjak Studenata Rikardo Zijelinski poštedeo je glavne igrače prethodne nedelje protiv Arsenal Sarandija i imaće najjači tim za duel sa Fortalezom. Ako bude nerešeno u La Plati odmah će se izvoditi jedanaesterci.

ATLETIKO GOJANIENSE – OLIMPIJA ASUNSION, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Paragvajski velikan ima velikih 2:0 iz pervog meča u Asunsionu, ali daleko od toga da je Ateltiko otpisan na svom terenu u Gojaniji. Imaće domaćin veliku podršku s tribina. Atletiko Gojaniense je uz lošoj seriji, četiri meča je bez pobede, a proteklog vikenda u brazilskoj Seriji A je poražen od Sao Paula (1:2). Olimpija više nije dominantna u Paragvaju. Primat je preuzeo Libertad.

SAO PAULO – UNIVERSIDAD KATOLIKA, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

U prvom meču osmine finala Kopa Sudamerikane u Santijago de Čileu, Sao Paulo je obavio veći deo posla. Pobeda od 4:2 garantuje Trikolorima bezbrižan revanš pred svojim navijačima. Šampion Čile moraće da igra na sve ili ništa, ali kvalitet je na strani brazilskog kluba. Četa Rožerija Senija je pobedila tri puta i jednom odigrala nerešeno u poslednjih četiri utakmice.

PATIRIOTAS – JUNIOR, 03.10

(Fudbal, Kolumbija 1, Klausura)

Samo desetak dana posle završetka Aperture i trijumfa Atletiko Nasionala iz Medeljina, noćas startuje kolumbijska Klausura. Junior iz Barankilje je prošlog meseca do poslednjeg kola bio kandidat za titulu, ali je poražen u Medeljinu od Atletiko Nasionala i tu je bio kraj nadanja za Ajkule da mogu do titule. Junior je dobio Patriotas na poslednje dve utakmice.


tagovi

Južna AmerikaKopa LibertadoresEstudijantesFortaleza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara