(©Reuters)
(©Reuters)

U Minhenu pozitivnih testova kao pečuraka posle kiše – novi je Alfonso Dejvis

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.01.22. | 17:54

I Kanađanin u izolaciji

Deda Mraz na Alijanc arenu nije doneo poklone kakvim su se Bavarci nadali. Umesto praznične euforije u Minhenu – panika. Pozitivni testovi na koronu niču kao pečurke posle kiše, a u „odabranom društvu“ je i Alfonso Dejvis.

U stanju agonije su u minhenskom Bajernu, jer je spisak sve duži. Olakšavajuća okolnost je ta što se Alfonso Dejvis oseća dobro.

Izabrane vesti

„Dejvis je dobro, u kućnoj je izolaciji“, saopštili su Bavarci.

U utorak su pozitivni na testiranju bili Dajo Upamekano i Leroj Sane. Njima se Dejvis pridružio u karantinu, ali tu nije kraj... Još šestorica prvotimaca pozitivna su na virus korona. Početkom sedmice su i Lukas Ernandez, Manuel Nojer, Korentin Toliso i Kingsli Koman – sva četvorica bila na letovanju – kao i Omar Ričards i Tangi Nijanzu podvrgnuta testiranju i nizu se obradovali dobijenim nalazima.

Bavarce je pokosila korona, a već za dva dana treba da istrče na teren, kada po rasporedu treba da ukrste koplja sa Borusijom Menhengladbah na Alijanc areni. Nastavi li se progresivan rast, veliko je pitanje koga će Julijan Nagelsman imati na raspolaganju i hoće li se utakmica uopšte odigrati.


tagovi

Bajern MinhenBundesligaAlfonso Dejvis

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara