Ulazud su ulazili Osimen i Hviča! Juveovo dete započelo Napolijev masakr (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 22:59

Frozinone napravio senzaciju i eliminisao Napoli iz Kupa Italije – 4:0

Vladala je blaga euforija u Napolju prethodnih dana. Nije se maštalo o novoj tituli, ali je dolazak Valtera Macarija, uz dve uzastopne pobede, raspalio maštu navijača šampiona Italije. Već su razmišljanja išla ka predstojećim duelima osmine finala Lige šampiona protiv Barselone.

Ali iz tog kratkog sna probudio ih je Frozinone. Za ekipu Napolija je završeno takmičenje u Kupu Italije u osmini finala, pošto je tim Euzebija Di Frančeska na stadionu Dijego Maradona bio bolji – 4:0. Mnogo bolji. Da, tačno je da je Napoli igrao sa rezervnom postavom, ali je isto tako tačno da su u drugom poluvremenu, pri nerešenom rezultatu, šansu dobili Hviča Kvarachelija i Viktor Osimen. Uzalad. Bila je ovo noć deteta Juventusa, na privremenom radu u Frozinoneu.

Izabrane vesti

Muči se Enco Barenečea u italijanskoj Seriji A. Pokazuje da možda još nije dorastao najvišem nivou takmičenja. Ali momak rođen 2001. godine, koji je kompletan omladinski staž proveo u Torinu, pokazao je deo talenta ove večeri. Frozinone je izdržao silne nalete Napolija u prvom poluvremenu.

A onda je poveo na najslađi mogući način. Iz prekida. Čim su u igru ušli Osimen i Hviča, usledila je reakcija gostiju. Korner, odličan trzaj glavom mladog Argentinca i lopta je završila u daljem uglu Golinijevog gola. Ušla je voda u uši igračima Napolija. Videlo se to po tragičnom povratnom pasu Kajustea. Spojio je sa golom pogrešnog čoveka Đuzepea Kasa koji je izvršio laganu realizaciju. Bilo je već tada jasno da će Napoli treću godinu zaredom ispasti iz Kupa Italije u osmini finala. Na kraju je Marokanac Valid Šedira stavio tačku golom iz penala.

KUP ITALIJE - OSMINA FINALA

Utorak

Napoli - Frozinone 0:4 (0:0)

/Barenečea 66, Kaso 70, Šedira 90+1, Harui 90+5/

Sreda

21.00: (1,53) Inter (4,10) Bolonja (6,50)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Viktor OsimenHviča Kvarachelija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara