Uzdah olakšanja u redovima Orlića: Nikola Mituljikić igrao sa povređenom hrskavicom, srećom osetio samo grč

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.11.21. | 17:46

Omladinska selekcija nije platila skupu cenu trijumfa nad Severnom Makedonijom

Omladinska reprezentacija Srbije pobedom je startovala u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope naredne godine. Mogla je selekcija Dejana Brankovića da zabeleži ubedljiviji trijumf nad Severnom Makedonijom, posebno kada se sagledaju promašaji u prvom poluvremenu.

Na kraju plan je ispunjen, ali su u 87. minutu susreta članovi stručnog štaba i ekspedicije Srbije zanemeli. Posle pokušaja da uštopuje jednu dugu loptu na travu se stropoštao jedan od najboljih igrača „klase 2003“ Nikola Mituljikić. Problem je što je Zvezdin biser imao problem sa hrskavicom kolena u prethodnom periodu, i što je rovit odigrao susret u Elbasanu.

Izabrane vesti

Bilo je, otuda, i male nervoze u taboru naše selekcije, ali je na kraju sve prošlo bezbolno. Jednog od braće Mituljikić uhvatio je grč, tako da je njegov pad i evidentni umor prošao bezbolno.

Nije postigao pogodak Nikola Mituljikić na današnjem susretu, ali je zajedno sa bratom Jovanom iskreirao nekoliko odličnih akcija našeg tima u prvom poluvremenu. Nedostajalo mu je malo sreće i koncentracije u završnoj trećini terena.

Naredni meč na kvalifikacionom turniru u Albaniji reprezentacija Srbije igra 14. novembra protiv domaćina. Eventualni trijumf selekcije Dejana Brankovića doneo bi siguran plasman našem timu u narednu fazu.

Videćemo hoće li u sastavu biti Nikole Mituljikića.


tagovi

Nikola Mituljikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara