Komentari na vest

KRAJ: Crvena zvezda - Vojvodina 1:1 (VIDEO)

J

Joxa 027

pre preko 1 godinu

Oko čega se busate ??? Jel reko čovek da mu fale pare od TV prava da stabilizuje poslovanje? Novi stadion isto tako! Ljudi, Zvezdu vodi kriminalni milje, ovo je svima jasno. Baš bih voleo da sad udje revizorska kuća u klub i proveri poslovanje. Ako smo manje od 70 miliona u dugu idem da se okupam u hladnu Savu,odmah! Nema nama spasa, sreća pa se radi o Zvezdi pa propasti nećemo. Ali…. Ta euforija oko Zvezde je sve manja, današnja deca, sa razlogom, vise prate Real, PSG, City…Za par godina neće biti nikog od navijača koji će moći da ustalasaju kao što su pre par godina kada su Zvezdu gurali u ponor. Zatoooo… Pamet u glavu Delije. Terza ostavka!!!
G

Gost99999

pre preko 1 godinu

Koliko je bilo gledalaca, nigde da se procita
N

Neutral

pre preko 1 godinu

Dobro Pesic je promasio 2-3 zicera, onda nije kasnije ni uspevao da sutne , pojeo ga je Mamadu Traore bukvalno
a

amater

pre preko 1 godinu

Sprdnja a ne igra. Od kada je došao Miloš Milojević za trenera, zvezda nije odigrala ni jednu dobru utakmicu. Nije on trener za ligu šampiona. Možda za grafičar da stekne iskustvo.
T

Terzin otirač

pre preko 1 godinu

pOdRŠKa UpRAvi - u INaT duŠMAnimAAAAAa
i

idemo dalje

pre preko 1 godinu

Svasta procitah veceras, dosta emocija ima. Ja sam to video ovako. Zvezdina igra nekako sto bi rekli bez igre, kao pokusaj nekog sablona i onda kad treba konkretan potez, on izostane. Fali napadac to se vidi. Medjutim ono sto plasi jeste da su i timovi u nasoj ligi procitali nasu igru. Kad nam neko uvali gol, svi se zatvore na 25 m od svog gola, skupe odbranu i pustaju nas da se vrtimo u krug. Mnogo se vremena izgubi dok mi besomucno vrtimo loptu sa jedne na drugu stranu pa onda obavezno nazad. Pogledajte u drugom pol sigurno deset puta je bilo dragovic do eraka on do kange ovaj do mitrovica pa opet nazad pa na drugu stranu do azarova pa opet nazad pa onda balon u prostor. Znaci nista. Nema prodora, da lopta krene napred da se probije. Nekoliko puta su se Ivanic, Katai i Azarov nasli na istoj strani na 2 m2, cesto ih je jedan igrac vose zaustavljao. To me podsetilo na petlice kad tek krenu u skolu fudbala pa jos ne znaju ko sta igra vec trce svi tamo gde je lopta. Mora to mnogo tecnije i brze, sa vise prodora. I sut u okvir gola, treba poklopiti loptu. Bice to ok ali treba razmotriti i opciju novog trenera svakako. Napadac pod hitno.
J

Jagnjilo@Idemo dalje

pre preko 1 godinu

Kad proradi usporeni 38-godišnji Kanga, inače centralni vezni igrač, kao i izgubljeni u prostoru Kangva (prednji vezni), pa kad oni konačno krenu napred kroz dribling, tada će biti bolje! Ali, za tako nešto potrebna je sposobnost rešavanja situacije “1 na 1”, a to je za ove tehnički nepismene fudbalske diletante nemoguća misija! Koji kretenizam, poslali su mlade i perspektivne Stankovića i Kneževića (ubedljivo najboljeg igrača PLS) na pozajmicu, a u Zvezdi igraju ovakvi diletanti iz Afrike! Zato nam je i igra afrička!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Srećom pa podižemo lestvicu kod dovodjenja kvalitetnih igrača. Srećom pa smo najjači tim od Barija. A da vidiš kada krene grupa LŠ, neka se dobro od nas čuvaju Siti, Arsenal, Real, Barsa, Bajern, Napoli, Inter, Psž, Marsej, Porto, Benfika itd itd itdddddd. Dobro je to smo oterali Ohija, imamo zver od špica Pešića. Pešić će se nadavati golova u grupi LŠ. Tako je Doktore Arizona samo bacaj ovakve bombe kao do sada i pričaj nam bajke.
X

XD

pre preko 1 godinu

Pa jel rekao pijani Kosan da zvezda osvaja titulu pobeđujući sve. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
S

SinisaMiha

pre preko 1 godinu

Dobro imali smo šansi u prvih pola sata da damo jos bar 1 ili 2 gola. Pešić u petercu šutira kao da nije doručkovao mesec dana a bukari par minuta kasnije na tribinu sa 6, 7 metara.
H

Hannibal@SinisdaMiha

pre preko 1 godinu

Stalno sam ti pričao da Bukari nema veze sa evropskim fudbalom i da su ga Gent (Belgija) i Nant (Francuska) odavno pročitali im utrapili Zvezdi, a ti mi nisi verovao! Sada si se konačno uverio da je Bukari prevara od fudbalera. Zbog njega je reprezentativac Srbije Lučić poslat na pozajmicu u Čukarički! Čist debilizam! HITNA PRIVATIZACIJA!
6

6789900

pre preko 1 godinu

Vitas i traore stoperski tandem odlican Steta ako se decko povredio bio je bas dobar zelja sigurnost odlicne blokade Cumic najbolji Svaka cast za Kabica oduvek sam verovao u njega
1

123466 idemo u evropu

pre preko 1 godinu

Ma treci smo bre ako ovako nastavimo sta vam je Stoperski tandem odlican Traorre Vitas to je to! Steta ako se Vitas povredio Jelicic dosta nesiguran start ali dobro morao je neko Cumic najbolji kao i do sada Zvezdo ispalila si
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Teške noge, klizava trava, jak vetar, poplave u Bangladešu, odron na Kilimandžaru. Šta nije jasno?
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

I uz sve to Pešić u napadu ....
S

Srpski samuraj@Iz šljivika

pre preko 1 godinu

I plust toga, imali smo izvanredne kreatore na sredini terena 38-godišnjeg usporenog Kangu i Kangvu, potpuno izgubljenom u vremenu i prostoru! A, tek što je bio dobar Bukari! Dokazao je svoju klasu!
D

Dva boda

pre preko 1 godinu

Zvezda losa,golman Pero Giljen izgubio dva boda,sta je trazio na 16m???idi u Sutjesku!!!
s

sloperxy

pre preko 1 godinu

Dobro se sećam,svi ovi što pljuju trenera mesecima plakali po sajtu da se otera stankovic i dovede on.Imate li obraza?
S

Stankovic

pre preko 1 godinu

… nije oteran, otisao je za masne pare a verovatno mu je i bonus od 1m privukao paznju, samo sto ce izgleda ostati bez istog kako stvari stoje.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

I ja se sećam. Sa pravom smo pljuvali Stankovića. Ali ne sećam se da je iko želeo ovog. Jesu pisali kako je Stanković dok je imao Milojevića imao i igru, ali ne sećam se da je iko napisao HOĆEMO MILOJEVIĆA. U ostalom trener je nebitan, problem Zvezde neće rešiti njegova smena već teranje Terzića i Mrkele iz kluba i vraćanje Crvene Zvezde zvezdašima.
T

This

pre preko 1 godinu

Stanković propustio ono što se ne propušta,prolaz kroz Makabi,a Milojeviću hvala što nam dao stabilnost kad je Stanković otišao,ali on nije iskusan trener za Ligu Evrope i ligu Šampiona
s

sloperxy

pre preko 1 godinu

Nisam rekao da je oteran nego da ste tražili da ga se otera.
s

sloperxy

pre preko 1 godinu

@iz sljivika , sećam se ja,bukvalno su slavili po komentarima nakon što je doveden,pogledaj vesti iz arhive pa ćeš videti
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Dobro je. Pa sta? Nije propast svjeta 1;1 p sta nije ovo 91va sta odma kukate nabili ste pun tor bezv. Igraca ko i mi. I sta sad. Treba zabraniti odlazak igraca bar ispod 22god. Odlaze djeca ne znaju pertle na kopackama zavezati sa 15. 16 god. I pita.o se mi sad nesto?Dovodimo neke rage iz neke nedodjije?!
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

I Pešića ....
R

Ruke....

pre preko 1 godinu

Ajde neka zbiljic i jovanovic objasne ovom Barsinom potencijalu i njihovom pulenu,da slobodno u 16m. moze da uhvati loptuuuu prdao dva boda.
m

malifirmas

pre preko 1 godinu

carevic standardan, lazarevic nista posebno ali siguran, traore dobar, vitas odlican odlicna sigurnost i zelja, jelicic nesiguran jako, djordjevic siguran ali ne pravi neku razliku, topic prvi put kazem da je bio vrhunski iznosio lopte i slao lopte u prostor, zukic sigurna igra, simic sjajan lepo istrcavao, cumic mislim da je imao klasu pored sebe pa se nije pokazao, malbasic kilavo, milosevic odlican brzo trazio resenje, baraj slabo, BRAVO ZA BORBU I NAPADANJE VECINU UTAKMICE!!!
a

aubrebrate

pre preko 1 godinu

bruka... posle toliko pojacanja dobrih u januarskom roku, i jos domacini i nereseno nije mi jasno da li ima ikakvu taktiku ovaj miloje ..ocigledno da nema..
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Tuga.... Trener jedna obicna nula.
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

Lik kaze nema pojma Azarov,a ni Kangva,a mi primili gol pre nego sto su oni usli.Vazno Rodic,Mijailovic,Katai znaju ostali nemaju pojma. Rodic ni u Rusiji nije igrao,a Katai ni u Olimpijakosu,a ni u Alvesu nije igrao,a Mijailovic ni u Turskoj nije igrao. Kada budu skontali da je ovakvo stanje zbog Stankovica i Terzica procice jos 10000 godina.Oterali Garsiju postigao gol Young Bojsu za ulazak u LS,Ohija gol mašinu,a doveli Falkao koji ne moze da igra ni u Seriji B (Ne igra čak ni tu) i Kulibalija koji je postigao dvocifren broj golova pre 7 godina. Bravo Terzicu,Stankovicu,Mrkela.Da se pitam zabranio bi vam prilazak Marakani na 10 km. Pustite komentar
A

As77

pre preko 1 godinu

Kapiram tvoje razmisljanje ali oko Kataija nisi u pravu. I danas je dokazao kao i milion puta da mu treba jedna lopta i to je gol...Sto nije igrao u Alavesu? Sto Eden HAzar ne igra u Realu?Katai je otisao u Chicago Fire i bio medju najboljim igracima lige odmah nakon tog Alavesa
e

eeeee

pre preko 1 godinu

AS77 evo ti takve igrače koji imaju jedan potez za 90 minuta.
G

Gost иди

pre preko 1 godinu

Хајде бре, шта се дереш и пљујеш људе овде, а коментарем за Катаија си показао колико везе немаш о фудбалу. Овде је 99%њих,за тебе Анчелоти.
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Srbe na srbske oranice.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Idemo dalje, sta je tu je, ionako bez trenera igramo, ali podrska, pa da vidimo. Ne mogu da verujem, da Zvezda nema vise ni rep ni glavu, gol nam dali iz super akcije, mi dali na cistu srecu i glupost golmana, inace ovo bi izgubili lagano. Imam pitanje za Terzu i Mrkelu, mislite li da smo zavrsili na prvom mestu, e pa nismo, nasa sreca pa Partizan je bas slab, i nema neki kvalitet, inace, ovih +8, koji su nam ostali(predpostavljam da ce Partizan sutra da pobedi) neka budu kao opomena, jer od Vojvodine ove godine smo izgubili 4 boda i to sve na nasem stadionu. Ne razumem kak vise nije vam jasno da mi nemmao solidnog igraca u timu, jedino Dragovic je klasa, ostalo, uh uh bree, boli, Kanga uzas kao i uvek, Bukari pa valjda svima je jasno zasto nije imao bolju karijeru, jednom na deset tekmi igrao nekako, ostalo UZAS, Kangva neki slabi c da gubi svaki duel, plasi se istih, nikakav doprinos, za Pesica necu da trosim reci jer sma 10000 puta rekao da coveku treba 5 mrtvih sansi da jednom nekako bocne, Katai, najbolji je ali nije vise za ozbiljan fudbal, Ivanic neprimecen, Rodic zreo odavno za penziju, a, ako je ovaj Azarov medju najtelontavaniji desni bek onda nek nam je Bog u pomoc na sta je fudbal ispao, Mitrovic nista, Vigo nemam pojma koje su kvaliteti ovog decka, mora da postoje kad je vec doveden, znaci zaista bih razmislio dva puta pre nego sto se plasiras na tu Ligu Sampiona je nemamo ni trenera ni tim, i ako ne budemo prvi imacemo kvalifikacije, jer sa ovim danasnjim pristupom ne verujem da cemo da budemo u stanju da sacuvamo prvo mesto! Pokvarili ste mi vikend, i nije lako voleti Zvezdu ovih dana, jer nam ne ide nesto i u kosarci i ufudbalu, hvala vaterpolistima koji su me iznenadili i uzeli KUP od duplo jace ekipe! Srecno u narednim danima, mozda se probudimo i pocnemo ozbiljnije da igramo!
U

Usput

pre preko 1 godinu

Kanga užas kao i uvek je tačka gde sam prestao da čitam. Pa onaj pas za Kataija sem Kange ni jedan igrač u ligi nije u stanju da vidi a kamoli i posalje.
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

Blago tebi kad ti život zavisi od zvezde i njenih rezultata. Jel imaš ti svoj život ? Ovi milioneri i penzioneri odlučuju o tvom duševnom stanju buraz. Njih bas zabole za tebe i kako se ti osećaš. Sport je razonoda, gledaš, nerviras se, kad prodje zaboraviš. Sve su to mafija i lopurde, kako naši tako i partizan. Živeli
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Nikad u životu nisam bio zalosnije kao navijač Zvezde. Nikad vise balvana nismo imali od klupe pa do svih na terenu. Žalosno je ali sta da se radi, trener se pogubio valjda ce oni plaćenici sa severa shvatiti da polasku voda ulazi u uši ali neka možda je ovako I bolje nećemo se drugačije rešiti ovog zla od trenera. Mi para nećemo imati i sa L S i bez nje bar nas neće puniti u LS.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Neko ili nešto je pokvarilo atmosferu u svlačionici i to je jedini razlog za ovakvu disharmoniju, na stranu da je prva takmičarska utakmica posle 3 meseca i to ima cenu plus je Vojvodina kao pretendent za treće mesto došla da kompletno ne igra fudbal. Branili su se sa deset igrača. Ovde bi ljudi da prikolju nešto jedni ovog drugi onog a problem je malkice kompleksniji. Ne vratimo li atmosferu u svlačionicu skroz neće da valja.
1

1389

pre preko 1 godinu

Ako znas Nesto Kazi ja nevidim nista razlike of prosle Godine sem isti istroseni preplaceni sporiatori
1

1389

pre preko 1 godinu

Sta Sam rekao pred pocetak Treba nam celi vezni red ,Levi bek,dva napadaca I zamene za kataia I ivanica I najvaznije novi trener

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Daj dodaj i nove kopačke da kompletiraš.
M

Miloš111

pre preko 1 godinu

Vama uvek nesto treba 50-60 igraca imate na spisku, pola ste da li po drugim klubovima i opet daj nove igrace😂😂😂😂
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Nista komsije bez dobrog sudije ! Bagro ofucana.
P

Pero Situacija

pre preko 1 godinu

Tata ti je graba.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

sta je spece, valjda nemas neku zalbu za sudjenje, pa ko je spomnuo sudije aman, ne zasladi se mnogo, da ne potonete sutra protiv Napretka, pa da ne bude -11, umesto -8!
K

Katastrofa

pre preko 1 godinu

Ovaj momak mora da se najuri odmah!!!!!!! Ali odmah!!!!!
L

Luja

pre preko 1 godinu

Očekivano očajna igra. Teraj ovog iz trenera u pokušaju iz Zvezda. Teraj Mrkelu. Teraj Terzića. Ovo je tragično.
G

Gostperica69

pre preko 1 godinu

Kakav poklon Vojvodine i ovog njihivog golmana.Do sutra ne bi dali gol.
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Odlazi Milojevicu,pod hitno,nikada losija Zvezda,nemamo trenera.
1

1994

pre preko 1 godinu

Mislim da bi najbolje bilo da nam UEFA lupi neku drakonsku kaznu pa da ne igramo Evropu uopste. Zamislite samo Bajern, Siti, PSZ sa ovom Zvezdom... Jezivo pomisliti... I da, ovaj ''trener''... Bolno
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Pedeset godina pratim Zvezdu , a ovo je prvi put da na pola sezone ja ne znam kako se zove njen trener. Ako vi mislite sa ovim dečkom u odbranu titule, onda ste veliki optimisti.
P

Palermo

pre preko 1 godinu

Cokna...
G

Gost281

pre preko 1 godinu

Aman se opet igra dok Zvezda ne da gol.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Hahahahha....Milunovic centarfor...pa ne....ovo je carobno, Cokna je genije
c

cokili

pre preko 1 godinu

Slepac jedan sto nije ubacio malog Mijata umesto Ivanica,mali 3 utakmice 3 asistencije...Dve pesicu jednu Mitrovicu i to kakve kroz par igraca. Dok ivanic,katai,kanga igraju zajedno niko lopte dobiti nece samo vrte njih trojica.. ostali dzabe trce i lome se kad oni treba da budu mozak ekipe
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

jesam ja za ovo zapalio 200km i smrzli se ko dupeta,sram vas bre bilo !!!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ne laži, nisi mrdnuo od kuće.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Špica normalno doveli nisu, držimo Pešića koji je realno napadač sa klupe, za 20 minuta i to je to. Borjan zadnjih 6 meseci primi sve što ide u okvir gola takođe.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Kome sad nije jasno da je do trenera onda ne znam šta da vam kažem. Šta je majstor radio na pripremama, koje je varijante uvežbavao, sve se vidi. Bez ideje, bez plana, bez mozga. Naša prednost na tabeli će zavisiti isključivo od rezultata Partizana, pa ko manje kiksne.
K

Klinjo

pre preko 1 godinu

Kakvog trenera? Zar ne viditš da nemate igrače. Pešić, Ivanić, Rodić, Bukari, sve 0 do 0
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Nema igrače? Sine, znaš li ti sa kojim igračima se zvezda plasirala u LŠ? Ovi su za one klasa, ali do trenera je. Jel to ta umetnost, bunari na Đeda. Posle Drago hoće da ide. Pa hoće, kad je ovaj trener. Jel to te pripreme gde znaš da ćeš da imaš 15 kornera po utakmici i ne napraviš nikakvu kombinaciju za to. Da ide ovaj u tri lepe švedske odakle došao. Da se oteraju pojedini igrači, da vrate Miloja ili Stankelu i da opet ličimo na ekipu. Stankela je za ovog dr lično.
U

Usput

pre preko 1 godinu

Pa ti nabrojani igrači su klasa za ligu u kojoj igraju o čemu vi pričate? Protiv Barse možemo da pričamo o igracima a u domaćoj ligi nema potrebe ni sastav da čitamo. Samo Struka!!!
K

Klinjo...

pre preko 1 godinu

Šta Dragu smeta trener? Ako je igrač dokazaće to na terenu a ne da ga pretrčava ko stigne, počeli su i domaći da ga jašu. Isto Roda nikad nije gde treba da blok igrača nego trči u odbrani kao muva bez glave.
d

darkomi

pre preko 1 godinu

U jednom trenutku pomislih Pavkov u napadu kao ono Milunović ...hahha...ja ne verujem...počeli smo od štopera da pravimo špica...mada ko zna možda i uspemo ....hahahah...da nije smešno bilo bi komično..ili tragično...nema razlike...
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

evo Đed ušao da vrši presing...ajde cokna znaš ti gde...
M

Mladic

pre preko 1 godinu

A taman se navikli na lepo tursko vreme i prvenstvo počelo,a ‘ladno…bezveze 😉
d

darkoooo

pre preko 1 godinu

Hahahha...nisam o tome razmišljao...ima logike
d

darkoooo

pre preko 1 godinu

Hahahha...nisam o tome razmišljao...ima logike
r

realno85

pre preko 1 godinu

pesic??? ma izvedi ga bez izmene svejedno samo smeta panjina.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Imali smo bukvalno 5 meseci da dovedemo trenera!
B

Blad

pre preko 1 godinu

Pešić?OMG kakav levat,Mrkela mrs iz Zvezde 6 gofina evrope napadaca nemas
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

sve je super samo igre nema !!! igrači ne.mogu kod jednog razbijati, a kod drugog zaboraviti igratifudbal!!! Treba tribina da ga pozdravi i otera !!!
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Tvorzane sa sve Ciknim sram vas bilo!!!!Bando lopovska
M

Mladic

pre preko 1 godinu

Zašto maestro menja Rodića ? 😉
t

teraj ga

pre preko 1 godinu

na vreme,dok nije prodo titulu...nema igre od kako je došo
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Teski apsurd, grupa ljudi trguje i ubira pare, a mi treba da se nerviramo...
G

Gost qqq

pre preko 1 godinu

Duraaa fudbal
м

м11

pre preko 1 godinu

Остаје Х намештено.
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Produžite doživotni Gobelji i Srnicu, ali da vise Pesica ne gledam
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Sad sam vec siguran da sa Brnabom gubimo titulu !
Н

НИКО4

pre preko 1 godinu

НИЈЕ МИ ВРАНА ПОПИЛА МОЗАК ДА ПО ОВОЈ ТЕМПЕРАТУРИ ГЛЕДАМ КВАЗИ ФУДБАЛЕРЕ КОЈИ ПУНЕ ЏЕПОВЕ КВАЗИ МЕНАЏЕРИМА И КВАЗИ УПРАВИ ДА БИ ВОЗИЛИ НЕКВАЗИ НЕГО ПРАВЕ ЏИПОВЕ СА КВАЗИ ПЛАВУШАМА У ЊИМА
N

Neko4

pre preko 1 godinu

Smanji kvazi slova na nekvazi tastaturi.
Л

Лукаку 98

pre preko 1 godinu

На шта ово личи???
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Trenera na vreme treba traziti nema leba od ovoga.
M

Mladic

pre preko 1 godinu

Ne dirati trenera.Moramo klupu samo da pojačamo,da se vidi gde je Mrva Jovanovic,on se odlično uklapa u ovu ekipu.
g

gost2

pre preko 1 godinu

Brate nece ni jedan dobar trener da dodje da mu Mrkela i Terza odredjuju ko ce da igra. Zato i dovode trenere pocetnike, da oni odredjuju ko igra,a ko ne. Primer Ohija. Pozdrav
N

NИКО4

pre preko 1 godinu

Ви који се жалите на Београђане и посету.. рећи ћу само једну из филма Ране... КО СЕ ЈОШ ЛОЖИ НА ФУДБАЛ... Све поскупело , борба да се састави крај са крајем.. Невоље са Косовом.. А ја треба да идем да се смрзавам и гледам неке комбинације од играча којима крими џими ликови пуне своје џепове да би возили џипове са пластичним плавушама у њима... Ајде бре палите , па није врана људима попила мозак...
M

Miladin Vidaković

pre preko 1 godinu

Samo da ovaj Pešić izađe.. da prodišemo..
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Daj bre vadi vise iz igre ovog glupog Pesica....pa taj nije dobar ni za ovu jadnu domacu ligu.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Po Pešiću treba nazvati ložu na stadionu. Koji je to car.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ajde Sudija sviraj taj Zvezdanajsterac,sta cekas?Jel bilo poziva na Poluvremenu ?
G

Glupost

pre preko 1 godinu

Grobarcicu jel bio penal
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

Borjan ne može više ozbiljno da brani i to je jasno još od dvomeča sa Šerifom. Refleksi ko u mrtvog konja. Evo sad je primio gol gde je lopta išla pravo u njega. Bio je dobar ali vreme je za novi list, u Zvezdi se ne živi od stare slave.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Dragu zvezdaši budite strpljivi u svakom trenutku očekujemo poziv.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Dragu zvezdaši budite strpljivi u svakom trenutku očekujemo poziv.
Z

ZRIKI NAPOLJE

pre preko 1 godinu

Srecom Mister Stankovic ostavio lepu prednost. Sa ovim molerom necemo daleko dogurati.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Ajd igra koje i nema već dugo,tuga i mučenje,poseta u skladu sa celom slikom kluba.Botine na tribinama jedva 10.000 ljudi i bahato,neobuzdano ponašanje,topovski udari,dum,baklje jedna paoazjanija koja je slija i prilika razorene i od Vucica uništene Srbije.Sramota
P

Pontifex Maximus

pre preko 1 godinu

"Katai se seta bla bla", covek je opasnost za gol svaki put kad pipne loptu. Poezija od igraca.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

cemu bakljada sta je povod kome je to lepo... zbog takvih buzdovana i buzdovana na terenu i nema navijaca
O

On the face of the place

pre preko 1 godinu

Ne slažem se sa konstatacijom da je bilo odličnih 45 minuta. Pratim utakmicu sa lica mesta i pitam se šta su se obe ekipe pripremale u Antaliji? Šta su oni tamo radili i pripremali? Ako je ovo vrh srpskog fudbala onda šta očekivati od drugih timova. Nepovezana igra, mnogo loših poteza, vredjanje Borjanove supruge od strane gostujućih navijača. Jedina dobra stvar je stvarno lepa koreografija u sećanje na velikog Sinišu Mihajlovića.
P

Pesicccc

pre preko 1 godinu

Da li ima poente vise pricati kakva je panjina ovaj pesic….
D

DELIJA PENZIONER

pre preko 1 godinu

Ima brate što više budemo ukazivali da je to jedan cirkuzant , valjda će neko shvatiti da ga nastavlja u tim ....
P

Pesicccc

pre preko 1 godinu

Da li ima poente vise pricati kakva je panjina ovaj pesic….
B

Bruko jedna...

pre preko 1 godinu

Dokle cemo da se mucimo na svakoj utakmici??? Dokle vise Milose Milojevicu???
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Hvala predsedniku što je uvek tu za nas u svakom trenutku. Tvoja zvezda.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Hvala predsedniku što je uvek tu za nas u svakom trenutku. Tvoja zvezda.
V

V V

pre preko 1 godinu

Kabić velemajstorska gol i igra. Reprezentativni ko i Čumić koji je zamalo sa 30 m iz slobodnog udarca dao Evro gol. Sve je ubrljao Carević nelogičnim istrčavanjem. Vojvodina je oštećena za ofsajd kog nije bilo kad je Kabić uposlio Čumića koji se stuštio ka golu. Ako Mima ubaci Miloševića umesto Malbašića Baraja mesto Zukića i Bjekovića mesto Lazarevića Vojvodina će pobediti.
A

Ajdsad

pre preko 1 godinu

Pesic igrac manje za zvezdu
P

PERA KALENIĆ

pre preko 1 godinu

Samo Kulibali može da napravi preokret. Neophodno je da uđe, zbog svoje NEPREDVIDIVOSTI, BRZINE I DOBROG DRIBLINGA.
Z

Zoran 91

pre preko 1 godinu

Loše , loše i nedisciplinovano. Sada će me mnogi pljuvati kada kažem da je Katai katastrofa. Jest da je dao majstorski gol ali ostalo vreme nema ga nigde, Ivanic blago je reći da je loš, Rodić katastrofa a teško nama kad nam je prvi napadač ovakav kao Pešić. Bukari isto nikakva saradnja sa Vigom a toliko prostora je na desnoj strani. Odbrana toliko nesigurna da malo opasniji tim od Vojvodine bi se nadavao golova.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Kako se mi branimo, pa to je očaj. Tri puta napali, dali gol i dva puta panika. Šta su radili na pripremama? Napad na foru, pa kad prođe.
C

Chizikaja

pre preko 1 godinu

Svirana 2 nepostojeca ofsajda za vosu. Sramota!!!
p

prti

pre preko 1 godinu

Pomocni trener na mestu glavnog. 2 meseca na pripremama I nula novih akcija novih stvari u igri. Bez obzira na rezultat to me ne zanima upste nego igra ali ona je ista za milimetar se nije promenila.
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Bravo Doktore Arizona, oterao si Ohija gol igrača a držiš Pešića koji je izgleda u ugovoru dobio zagarantovano mesto u startnoj postavi. Dečko tri puta sa pet šest metara ne može da da gol, u odličnim šansama. Dovodiš špica koji će da bude rezerva Pešiću, umesto da dovedeš špica kome će Pešić da bude rezerva.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Prve tekme su uvek najteze, pa ako dobijemo bice bas super, jer ovo sto igramo, pristup, i energija nije na nakeom nivou. Idemo dalje, daj Boze da dobijemo ovo, samo da kazem da zaista vise ne razumem koja je uloga Rodica na terenu, nema ga ni u napad ni u odbranu, mislim da Azarov bio bolje resenje, a Roda kao zamena moze, cisto da zna da nije vise na nekadasnjem nivou. Za trenera necu da kazem nista, nije mi se dopao od prvog dana, daj Boze da gresim, ali samo kazem!
N

Naopako

pre preko 1 godinu

Vosa jako bojazljiva nadam se da ce se okuraziti jer imaju ozbiljno oruzje u svojim redovima. Ali veza im je kriticna steta. Vidi se da napad kad kod dobije loptu je bas opasan.
n

neki tamo gost

pre preko 1 godinu

Vreme je da se kapiten oprosti od Zvezde, a da se napravi novi. Ovakav gol kroz uši primaju deca u školskom dvorištu.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

U orva tri kola bodovna razlika ce se smanjiti na 3 boda naravno ako bude sve posteno.... ovaj dunster cokna nema,veze sa fudbalom... pesic mijailovic rodic....zemljo otvori se
M

Miloš111

pre preko 1 godinu

Au kakav gol malog Kabica, svaka cast momak nastavi tako.
l

ludi Milojko 1

pre preko 1 godinu

Ova Zvezda igra bljutavo kao pre Vladana Milojevića. Ovo je sramota
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Koliko nemamo naviku napada preko desnog beka se vidi sada, ubi se ovaj dečko koliko se otkriva, dobio je 20 posto lopti koje je mogao da dobije. sve se traži Rodić, a on umro, hitna može da ga vozi odmah.
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Znači, meni je Borjan najbolji golman koga smo imali u poslednjih 20 godina, uz to i kapiten i lider tima, ali ovakvi golovi ne smeju se primati ni na treningu! Jeste bio donekle pokriven, ali gol kroz ruke se prima isključivo kao plod nedostatka koncentracije. Zvezdi je neophodan Borjan u kapitenskoj formi, a on već celu sezonu brani najblaže rečeno promenljivo...
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Znači, meni je Borjan najbolji golman koga smo imali u poslednjih 20 godina, uz to i kapiten i lider tima, ali ovakvi golovi ne smeju se primati ni na treningu! Jeste bio donekle pokriven, ali gol kroz ruke se prima isključivo kao plod nedostatka koncentracije. Zvezdi je neophodan Borjan u kapitenskoj formi, a on već celu sezonu brani najblaže rečeno promenljivo...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme : Borjan : - 1 Rodić : 0 Pešić : 00 Ostali : Od 1 do 2 Ocene su od 0 do 5.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Pešić celo poluvreme pokazuje koliko je beskoristan. Prvo ne isprati Kangu u 8om, onda oko 40og sam preko gola. Ostatak vremena nevidljiv i daleko od lopte. Jednom šutirao iz okreta a i to loše.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Rodić, Bukari I Pešić katastrofaaaa
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Hvala predsedniku što je uvek tu za nas u svakom trenutku. Tvoja zvezda.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Hvala predsedniku što je uvek tu za nas u svakom trenutku. Tvoja zvezda.
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Na pripreme jedna ekipa,a u ligi ista stara?? E moj Miloje. Pobedice valjda,Vosa nije ozbiljan tim,opet Bokica prima smesan gol, ali ova stara ekipa,ocekujem u drugom,dedu Krleta, srnu,gobelju.... A Katai magicni,vec od 30 polako jedva dise,zalosti Boze..
M

MNM

pre preko 1 godinu

Srecom u fudbalu smo najjaci,nedostajao mi je, bezi ona kosarka ovi se popalili posle sto godina ne mogu da ih slusam ovako u fudbalu smo oduvek najbolji!:))
o

ojo

pre preko 1 godinu

Vadi Pešića,vrati kukubalija
M

Milivoje Vitakic

pre preko 1 godinu

Sram da bude sve Zvezdase na ovakoj maloj poseti ali bitno je kad bude liga sampiona da neces moci nabaviti ulaznicu od nekih sto vide stadion jednom u 5 godina.
H

Hidien

pre preko 1 godinu

Može li ozbiljan golman da primi onakav gol kroz uši kao što je primio Borjan?
M

Miloš111

pre preko 1 godinu

Sta je sa mališom od 2,5 miliona, opet u omladince otisao da igra?
k

kup

pre preko 1 godinu

Žena nije više u opticaju, ali zato Borjana buši ko stigne...
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Ја стварно не знам да ли сам у животу гледао екипу да је толико безопасна после центаршутева и напада са стране.
z

zorzVea93

pre preko 1 godinu

Какав гол Катаиа, хахахахахаха
B

Bezimenko87

pre preko 1 godinu

dundjer na klupi...ne sumnjam u pobedu ali nama treba trener jer ovo ne lici na nista
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Ajde ne marči. Imali smo par akcija ali je su šutnuli preko gola
p

podesen

pre preko 1 godinu

Dundjer zvani cokna.

Звездаш

pre preko 1 godinu

Супер, отерате најбољег голмана у Чукарички, и онда гледамо Борјана који по 100-ти пут прима гол кроз руке...
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Na osnovu čega su ljudi zapeli da je Popović mnogo dobar golman? Lik ako je odigrao deset utakmica zadnje dve godine i to protiv slabih ekipa.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Na osnovu čega su ljudi zapeli da je Popović mnogo dobar golman? Lik ako je odigrao deset utakmica zadnje dve godine i to protiv slabih ekipa.
G

Gnostic 09

pre preko 1 godinu

Ti nisi Zvezdas ili nemas pojma ili nikad nisi igrao Fudbal lik u punom trku na nekih 14 do 15 Metara do Gola pogajda Loptu punom snagom uz to se videlo na TV-u da Borjan nije bas imao najbolji pogled jer su dva igraca stojali ispred njega

Pakal

pre preko 1 godinu

Daj sklonite više Borjana sa gola, pa koliko puta treba da kiksne, koliko je dovoljno?
S

Sneg je opet

pre preko 1 godinu

Neće skoro, Borjani i Terza su u super odnosima...
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Crni Rodić, pa kako Azarov ne igra nije mi jasno. Negledlji. je čovek koliko nema energije

pancevac92

pre preko 1 godinu

Toliko ste dosadni da covek vise nema komentara,dzabe vam kampanja,najbolji levi bek zadnjih 5 godina,glavni u svim uspesima i 30tom mestu po uefa koecifijentu,da je srece dok god moze da igra,toliko
ć

ćopa

pre preko 1 godinu

Čekaj da FSS promeni odluku o broju stranaca na terenu pa će onda on u prvu posravu.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

A da zaboravio sam on je Zvezdin "vojnik"...mila majko

Bojank91

pre preko 1 godinu

klasika. Kazna za promašaje i opušten pristup. Ni iz čega daje gol Vojvodina
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Voša hoće Evropu sa ovakvim štekanjem.
s

snajper

pre preko 1 godinu

Bukari pokušava da ubije i ovo malo ptica što je ostalo na nebu.
B

Bukari S-300

pre preko 1 godinu

🤣😂
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Kakav je buzdovan ovaj pesic pa to je ne opisivo.... 5m prazan gol 😡
d

dundjer

pre preko 1 godinu

Sta mislis da li oseca neku sramotu sto kampuje u ofsajdu i sto ima dve leve noge?
B

Butragenjo

pre preko 1 godinu

Sa Brnabom na klupi danas ako bude 0:0 puna kapa...
d

drvo 889

pre preko 1 godinu

Zna se pobednik unapred
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Тон са стадиона,оно њихово ,као да је сто људи на Маракани.Докле више...
1

1389

pre preko 1 godinu

Zvezdasi osecam se malo tuzno Kao da utakmica je nebitna...nikada necu zaboraviti onu noc protiv bajerna u beogradu bio sam na center zapad I ludnica posle do 7 ujutro..
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ko je postavio ovog da vodi program pred utakmicu na Areni? Dečko se nalupetao samo tako. Mogli su nekog starijeg da stave, nekog ko pamti Mihajlovića u Zvezdi. Ovaj se nalupetao samo tako, za nekog lika rekao "evo Dike", a ta TaNJgu tekao "Tanga". Pa jbt, ja razumem i godine, i pubertet, al TANGA su gaće, a TANJGA je Miroslav.
В

Вук са Велебита

pre preko 1 godinu

У онај јеб....рат,отишао сам са 21 годину....4 године смо скакали по Велебити...снег,киша...зими су темперетуре падале испод минус 20...а ми балавци по 5,6 дана у смјени горе.преко пута усташе...1998 и 1999 на Космету опет,било је тешко...Питам вас Београђани,ви који живите на пар стотина метара од Маракане,јел баш толко ладно,бар сте могли та два сата издржати због Михе,заслужио је...Празна Маракане..
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Ko će da se cima dve stanice grackim po ovom vremenu.
z

zili

pre preko 1 godinu

Pa to je rat moras ovo ne moras
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Coveka treba postovati dok je ziv, a ne kad umre. Ko je mogao i hteo, dosao je. Ne vidim poentu za prozivanjem ljudi koji nisu dosli. Subota je, svako ima pravo da bira gde ce. Ja sam uvek gotivio Sinisu, ali zasto bi mi morao jedini razlog dolaska na Marakanu morao biti on. Dodjem kad mogu i kad mi vreme dozvoli, kao i svakom Zvezdasu u ovoj drzavi. Ako se tebi islo, ides zbog sebe i uzivas 90 minuta. Pozdrav!
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Za Beograždane, ovo je kao -30, košava i mećava.Nedostaju samo polarni medvedi. Retko kilava populacija ti Beograždani.
G

Goost

pre preko 1 godinu

Nažalost, priča koja traje. Pozdrav za čopor!🐺
Б

БанеЦЗ

pre preko 1 godinu

Ево брате мој, ја да ти одговорим. Прво свака част и теби и свима који су прошли исту голготу, нешто сам млађи, нисам доживио ту судбину, али врло добро знам шта је и како било. А друго, ево ја живим у Београду, нисам Београђанин, али ту сам, близу Маракане што ти кажеш. А нисам на утакмици. Не што је хладно, не што не поштујем величину какав је наш Миха. Нисам само зато што је одлазак на Маракану у овом моменту прећутна подршка мешетарима који су окупирали фотеље у нашем клубу. Њих нажалост подржавају само они који с њима дијеле финансијску добит и заслијепљени људи са скромним умним способностима. Доказ њиховог катастрофалног рада је и ова утакмица и зимски прелазни рок. Ништа се није промијенило, а врапцима на грани је било јасно да су крупне промјене потребне. А они опстају ево годинама. Немој да се зачудиш ако цех ускоро плати и Милојевић, а најмање се он пита. Тако да друже мој најмање је ово до поштовања према Михи. Кад оду господа, можда се и трибине попуне. Свако добро.
R

Realni batica

pre preko 1 godinu

Cuj, zasluzio je... A cime to, keve ti? Realno, vise si ti zaduzio ovu drzavu odlaskom u rat (a verujem da nisi dobio nista za to) negoli neki fudbaler koji trci za loptom i zaradjuje milione. Nije problem u Beogradjanima, nego u vama iz provincije koji niste preterano pametni i velicate svaku budalu.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Planirao sam da odem na utakmicu, ali po ovom vremenu ne bih mi da mi neko plati.
1

1389

pre preko 1 godinu

Zasto prazne tribine I to je free ovo je zalosno zbog Mihe RIP brate
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Kvota 1.20?!Cemu to?!
G

Gost13

pre preko 1 godinu

E moj Beograde, jadan li si. Sve sami nabeđeni klinci i likovi, ne mogu takvu jednu legendu da isprate kako treba. Jad i beda. Bitno da kad bude LŠ neće od njih moći do karte da se dođe, od onih sa napumpanim usnama i onih likova punih steorida što im pantalone u dupe upadaju, da dođu da se slikaju na stadionu. Sramota.
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

Utakmica u kojoj se daje počast Siniši Mihajloviću i umesto da bude pun stadion, ono hiljadu ljudi došlo. Italijani se u suzama oprostili od čoveka, cela liga mu odala počast, a Beograđani još jednom pokazali koliko su mali ljudi.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Има близу 10к...Да је лепше време били би бар још толико.
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Sto ti nisi na utakmici nego sedis kod kuce?
R

Realni batica

pre preko 1 godinu

Zato sto me bas briga za Sinisu Mihajlovica. Nije mi niko i nista. Njegova smrt pogadja samo vas sa sela i malih gradova koji nemate nikakva uspeha u zivotu pa slavite tudje pobede i oplakujete tudje smrti. I ti da si iz Beograda a ne iz te selendre iz koje pises, ni ti ne bi dosao na stadion.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Navijac sam Partizana ali treba iskoristiti utakmicu da se JAVNO PODRZI Nemanja Vidic.Isto treba da urade i navijaci Partizana protiv Napredka,navijaci Vojvodine da covek vidi da za kandidaturu za predsednika Fss ima podrsku cele Srbije.
a

ahahahha

pre preko 1 godinu

Sto vidic?
W

Wenna

pre preko 1 godinu

Onaj sto namerno pravi penale ?
M

Mare55577

pre preko 1 godinu

Mijailovic nema kvalitet za Zvezdu, Katai se seta po terenu u Ligi Samp. to ne moze.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Samo što je ovo utakmica prvenstva Srbije a ne Lige šampiona...
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Vidim ja pada sneg kad ono nema Gobelje u protokolu, Srneta na klupi a Erak na prirodnoj poziciji. Biće da je to razlog. Trenerski specijal: nakon mrcvarenja u prvom poluvremenu, Katai kao drugi špic, Mitrović ulazi da igra levo umesto Mijailovića. Dajemo gol, izlazi Katai, ulazi Srneta, penal za njih i nerešeno. Izjava: kvalitetan protivnik, teške noge, itd. Daj Bože da grešim, ali miriše na to.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Jel moguće da je kvota da penal bude u prvom poluvremenu 1,04? Okej, svi znamo da će biti ali zar baš tako mala kvota, strašno..
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Nije tekst o utakmici u Kruševcu
x

xyz

pre preko 1 godinu

Nema svrhe da pises gluposti
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Džaba i država i novac i 35 igrača u ekipi. I uprava vaša u Partizanu i sudije i nameštanja i opet je Partizan u egalu sa vama. To govori koliko ste zapravo dobri ili koliko niste
n

nikad

pre preko 1 godinu

Veci egal -10bilo u septembru 6 godina bez titule u ligi dobili 1 od poslednjih 15 derbija ligu sampiona igrali pre 13 godina ma nek ste vi meni takav egal jos 100 godina
Б

Блок

pre preko 1 godinu

То говори да ти је у глави само Црвена звезда.
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Džaba i država i novac i 35 igrača u ekipi. I uprava vaša u Partizanu i sudije i nameštanja i opet je Partizan u egalu sa vama. To govori koliko ste zapravo dobri ili koliko niste
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Džaba i država i novac i 35 igrača u ekipi. I uprava vaša u Partizanu i sudije i nameštanja i opet je Partizan u egalu sa vama. To govori koliko ste zapravo dobri ili koliko niste
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Možda i najjači sastav od onoga sa čime Zvezda raspolaže. Samo što bih Ja više voleo da vidim na krilu Mitrovića, jer je bolji balans kada su po krilima Bukari i Mitrović nego Bukari i Kataji. Ali bi to onda značilo na ili Kataji ili Ivanić moraju na klupu. Nisam zadovoljan prelaznim rokom jer nemamo tim za LŠ, ali sam ubedjen da i sa ovakvim timom Zvezda može da pobedi sve utakmice do kraja u našoj ligi. Nadam se nekom čudu pa da dovedu tri četiri mnogo dobra igrača na leto.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Jel ovo sastavljao trener ili mu je Terzic dao spisak. S obzirom da je ovo Kanga tim nema se tu sta videti. Mucenje eventualno slucajni gol iz pojusaja Katsija.
K

Koji kraljevi

pre preko 1 godinu

Sad sam išao da vidim rwgistrovane igrače. Zvezda ima 31 igrača u rosteru hahahhahahaha
M

Mojtelio

pre preko 1 godinu

Pa šta tebe briga za to???
G

Gost 323

pre preko 1 godinu

Gde je bog fudbala i izutan strelac Rakonjac?
p

podesen

pre preko 1 godinu

Rekao skaut Mita za njega,nije ga hteo gol do sada ali možda mu sada klikne.E to je bato genije.
h

hannibal@lol12

pre preko 1 godinu

Da, da, Kanga je ključni igrač u srednjem redu Zvezde, zato srednji red nismo ni imali, ni u SLS a pogotovo ne u grupnoj fazi LE, gde smo osvojili poslednje mesto! Spori, 38-godišnji cirkusant Kanga, ne trči nego doslovno hoda po terenu levo-desno, napred-nazad, kao muva bez glave. Njegov kvalitet i inteligenciju (kreativnost) smo svi videli u grupnoj fazi LE. Duel igra kod ovog cirkusanta ne postoji, kao ni skok igra. Tehnički nije sposoban da predribla igrača i da krene sa loptom direktno na gol protivnika. Zna samo da vraća loptu unazad, ili da je prosledi do najbližeg saigrača! OCENA: ispod prosečan igrač, šestica sa dva minusa! Dokaz: niko iz sveta fudbala ne traži ovog cirkusanta! Pametnom dosta!
1

1389

pre preko 1 godinu

Od ovog tima da nadjemo xamene za rodica, kange,mijailovic,pesica Ako ne onda u ls bicemo Kanta..daj da gresim
K

Kings Kangwa

pre preko 1 godinu

Ovaj momak je za Kangu Ngolo Kante
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Pešić. Zločin koji traje.
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Trenutno najjaci moguci sastav! Hejteri ne smarajte nego uzivajte u igri nase ZVEZDE!!
G

Gaginjo

pre preko 1 godinu

Dokle bre više ovo guranje Rodica ! Najprecenjeniji igrač Zvezde !
N

Novak majstor

pre preko 1 godinu

Rodic je Zvezdin Jordi Alba,u odbrani ga nema a u napadu je retko
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Novak, bravo za komentar! Zamenio ga je!

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Da li će ikada biti nekih koji će bez ikakvih zamerki prihvatiti tim koji je trener odredio da igra.Pogledajte utakmicu, kako će ekipa izgledati, ko će šta od igrača igrati pa onda komentarišite a ne ovako unapred već znate ko je trebao da bude u sastavu a ko ne.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Mijailovic, igrac koji jedva da je za nasu ligu. Sa njim cemo u ligu sampiona...To je crveni karton i igrac manje za Zvezdu 90%. Zalece se sa onim startovima kao tele
@

@Gosten

pre preko 1 godinu

pojma ti nemas o fudbalu
r

romanjoli

pre preko 1 godinu

Ti nisi navijač ni za našu ligu, ali se ne buniš da budeš za Ligu Šampiona. Šta ćemo sa tim? Nemoj lupati!
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Decko, Mijailovic je najbolji zadnji vezni u ligi. . .
к

кинџал

pre preko 1 godinu

ако хоћемо смену, Катаи на клупу а Митровић на терен. Млађи, бржи и перспективан по сваком основу.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Nemas ti u nasoj ligi prostora za trcanje kad se svi protiv Zvezde brane.Katai je bolji tehnicki na malom prostoru.Povedemo s njim i posle Mitrovic udje kad ovi budu morali da napadnu i stvori se prostor za kontru.
s

sarmat@kindžal

pre preko 1 godinu

Ali, obavezno treba ostaviti veoma kreativnog i brzog Kangu, kao i neuhvatljive Kangvu i Bukarija! Sa njima sigurno osvajamo šampionat!
Т

Трололо

pre preko 1 godinu

Стручњак а ди су милитаре ди солдадо Срналдињо и Гобељардо? Да се прекрЕстим и левом и десном што видим коначно малог Ерака на његовој позицији.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Zrtvuje se Stefan Mitrovic na levom krilu, da bi cirkuzant Kanga imao mesta u timu. To sto on igra Katai bi bar dva puta bolje i preciznije.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Kanga mozda i kljucan igrac plus Katai sigurno ne igra osmicu.
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Kljucan igrac Kanga, namesta 2,3 velike sanse protivniku