©Star Sport
©Star Sport

Valjadolid poslao ponudu na Marakanu od 1.200.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.05.22. | 19:17

Španski drugoligaš želi Andriju Radulovića u svojim redovima

Mladi prvotimci sa stadiona Rajko Mitić posebno su interesantni evropskim klubovima, a pre svih Strahinja Eraković, za koga bi trebalo da stignu ozbiljne ponude u letnjem prelaznom ruku. Ipak, na Marakanu je stigla zvanična ponuda za drugog mladog igrača, a u pitanju je Andrija Radulović, za kojeg je španski Valjadolid izdvojio 1.200.000 evra, piše Informer.

Prema informacijama istog izvora, Crvena zvezda će najverovatnije odbiti tu ponudu budući da od Radulovića mnogo očekuju. Pored toga, mladi fudbaler se odlično pokazao na poziciji levog beka koja je već godinama deficitarna na Marakani, a u njemu za iduću godinu vide aleternativu za Milana Rodića.

Izabrane vesti

Radulović se zimus ponovo priključio prvom timu, a ovog proleća je zabeležio tri nastupa za lidera Superlige. Nedavno je i pojačao omladinski tim crveno-belih, koji vodi završne bitke za odbranu titule u Omladinskoj ligi Srbije.

Radulović je rođen u Kotoru, prve korake je napravio u Bokelju, a u omladinsku školu Crvene zvezde stigao je 2016. godine i vrlo brzo postao jedan od najvažnijih šrafova generacije rođene 2002. godine.


tagovi

Andrija Radulović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara