Verovali ili ne, Čupo Moting potpisuje za PSŽ

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.08.18. | 22:05

A sve zahvaljujući dobrom menadžeru...

Za najneverovatniji transfer dana pobrinuo se Zvezdin rival u grupnoj fazi Lige šampiona Pari Sen Žermen, koji je predposlednjeg dana prelaznog roka spremio šokantno pojačanje. Radi se o doskorašnjem napadaču Stouka, 29-godišnjem Kameruncu Eriku Maksimu Čupo Motingu.

Nekadašnji prvotimac HSV-a, Majnca i Šalkea, stigao je ovog popodneva u Pariz na lekarske preglede posle kojih će potpisati trogodišnji ugovor sa Svecima, javlja Radio Monte Karlo.

Izabrane vesti

Njegovo angažovanje neće ništa koštati Parižane, Moting je slobodan igrač posle ispadanja Stouka u Čempionšip, a treba spomenik da digne svom agentu koji mu je omogućio unosan ugovor i mesto u ekskluzivnom klubu u trenutku kada niko ne želi da ga angažuje.

Naime, radi se o čoveku koji zastupa Julijana Drakslera, a ovog leta je doveo u Pariz i Tila Kerera iz Šalkea za 37.000.000 evra. Očigledno da mu bogati šeici nisu zaboravili tu uslugu pa su prihvatili da u naredne tri sezone plaćaju njegovom klijentu da trenira i bude alternativa nedodriljvom triju - Kavani, Nejmar, Mbape.

Inače, ovog leta na Park prinčeva su već stigli Đanluiđi Bufon i Tilo Kerer, a sutra bi ugovor trebalo da potpiše i Huan Bernat iz Bajerna. Takođe, francuski mediji pišu i o pregovorima sa Stanislavom Lobotkom iz Selte, dok je Džerom Boateng definitvno otpao kao mogućnost.

Foto: Action Images 


tagovi

Erik Maksim Šupo MotingLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara