Viktor Osimen (©reuters)
Viktor Osimen (©reuters)

Viktore, oprosti, ili ipak ne: Napoli objasnio vređanje Osimena bez izvinjenja

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.09.23. | 20:19

“Nije nam bila namera da ismevamo našeg igrača“, stoji u saopštenju kluba

Cirkus u Napulju posle ismevanja Viktora Osimena se nastavlja. Nigerijac je juče pre utakmice sa Udinezeom “iskulirao“ saigrače, mlake su bile emocije i tokom samog meča iako je postigao gol pre nego što je zamenjen u 63. minutu, a sada je saga dobila novo poglavlje.

Italijaski šampion je izašao u javnost sa saopštenjem u kojem je objasnio da “nije postojala namera da se ismeva Viktor Osimen“ na društvenoj mreži TikTok i izbegao da mu se direktno izvini za ono što je učinjeno.

Izabrane vesti

“Napoli želi da izbegne dalje spekulisanje oko ovog slučaja, nijednog trenutka nije postojala namera da se ismeva ili vređa Viktor Osimen, koji je blago našeg kluba. Dokaz toga je da je klub tokom leta odlučno odbio sve ponude koje su dolazile za njega iz inostranstva. Društvene mreže, naročito TikTok oduvek koristi modifikacije glasova kako bi se izrazilo neko osećanje što je slobodna volja i kreativnost samog autora. Ovim potezom nije bio cilj da se Osimen prikaže u negativnom svetlu. Ako je Viktor taj video shvatio kao napad na njega ili uvredu, to nije bila namera“, stoji u saopštenju.

Izvini, bez zvaničnog izvinjenja. Napoli je ovim više želeo sebe da opere u očima navijača i javnosti, pre nego da Osimenu ukaže poštovanje i smiri dalju eskalaciju. Osimen je preko svog agenta najavio tužbu protiv kluba.

Dok britanska javnost uveliko spekuliše da bi Nigerijac mogao u Čelsi, Arsenal ili Mančester junajted, italijanska aviokompanija Rajan Er već je ponudila Osimenu mogućnost da leti sa njima za London. Neko je našao naćin da iskoristi ovu bizarnu situaciju za svoj marketing...



tagovi

Viktor OsimenNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara