Viktor Osimen (©Reuters)
Viktor Osimen (©Reuters)

TikTok i pošasti modernog doba: Ogroman problem ni iz čega, Osimen u hotelu “iskulirao” saigrače

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.23. | 15:31

Ozbiljna frka se digla u Napulju

Šampionska titula se vratila i Napulj je eksplodirao. Ali na pepelu majske žurke javili su se i prvi iskre problema, a sada prete da prerastu u ozbiljan požar. I to zbog tako bizarne stvari kakva je društvena mreža TikTok. Šaljiva klupska objava – na kojoj se vidi kako nigerijski napadač traži penal od sudije, pre no što isti promaši – toliko je “iznervirala” Viktora Osimena da se sada otvoreno spekuliše da on želi da iskoristi situaciju kako bi izdejstvovao odlazak iz Napulja.

Još koliko letos se spekulisalo da bi Osimena rado doveli Pari Sen Žermen, mnogo manje Bajern i Mančester junajted, na kraju su ga zlatom obasipali Saudijci iz Al Hilala, ali gazda Aurelio Di Laurentis nije hteo ni da čuje.

Izabrane vesti

Osimen se javno nije oglašavao i tražio da ode, ali ovako žestoka reakcija posle nebitne TikTok objave – mada mladima društvene mreže više nisu uopšte nebitne – zaista izgleda preterano.

Naime, kada je prvi špic Napolitaca stigao u klupski hotel izgledao je priličnobesno, pozdravio se sa tim menadžerom, ali je onda samo prošao pored saigrača Dijega Demea i Pjotra Zjelinskog dok je jedan od njih, samo metar ili dva udaljen, držao ispruženu ruke kako bi se pozdravio.

Još ranije je Osimenov menadžer Robert Kalenda objavio da se razmišlja o tužbi zbog javnog ponižavanja igrača.

Ovo što se desilo na zvaničnom profilu Napolija na jednoj društvenoj mreži je neprihvatljivo. Video kojim se ruga Viktoru je objavljen javno, da bi zatim bio obrisan. Ozbiljan prekršaj koji je jako naštetio igraču i dodatno nabio pritisak momku koji se već nosi sa osudama javnosti i lažnim vestima. Zadržavamo pravo da pokrenemo tužbu protiv kluba i tako zaštitimo Viktora“, napisao je Kalenda.

Već koliko večeras Napoli igra protiv Udinezea, a Osimen je najavljen u startnoj postavi. Biće zanimljivo videti reakciju i navijača, a i samog igrača.

I sve to zbog TikToka?!



tagovi

Viktor Osimen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara