Vozio Dakar u januaru, a sada je kandidat za Zidanovog naslednika na klupi Reala!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.06.18. | 16:22

Pomalo iznenđujuće ime na listi Kraljevskog kluba - Andre Vilas-Boas

Prošlo je 11 dana otkako je Real Madrid ostao bez trenera i kako je Zinedin Zidan rešio da kaže dosta. Od tog časa i sastanka pa do danas, Florentino Perez meri moguće kandidate i razmatra opcije na tržištu. 

Favorit je svakako Maurisio Poketino. Ali veliki šum na kanalu tu pravi novu ugovor Argentinca i Danijel Levi koji ne želi da ga pusti da ide iz Totenhema gde se stvara ambiciozan projekat. Ima još kandidata, o njima u redovima ispod.

Izabrane vesti

Ali poslednje ime koje se pojavilo i koje je u orbitu izbacio pouzdani Radio Monte Karlo je Andre Vilas-Boas. Real razmatra čak i tu mogućnost. On je slobodan trener pošto je napustio Šangaj SIPG prošlog decembra. Od tada je, kako pišu strani mediji, odbio nekoliko ponuda.

U međuvremenu je posvetio vreme porodici, ali i svojoj strasti koja nije baš obična. Vilas-Boas je u januaru ove godine vozio Dakar reli i čak imao manju povredu leđa pošto mu se automobil zabio u dinu sa peskom. Ipak, sve je prošlo bez težih posledica.

Sada, nekoliko meseci kasnije, ako je verovati RMC-u, a mnogo puta nas je ekskluzivno izvestio, Argentinac je opcija za Real. Pored njega, to su i pomenuti Poketino, Klop, Guti, Masimilijano Alegri, Antonio Konte, Sari, Tite...

Vilas-Boas je započeo karijeru trenirajući uz Murinja, kasnije se odvojio od njega, vodio Porto, kasnije i Čelsi. Mnogi su ga već označavali kao novog Murinja, ali je Boas uvek pokuašavao da napravi distinkciju između sebe i Žozea.

KO ĆE BITI TRENER REAL MADRIDA?

U karijeri je osvojio Ligu Evrope s Portom, kao i domaće trofeje sa Zmajevima, te Zenitom iz Sankt Peterburga. Vodio je još Akademiku, Čelsi, Totenhem i Šangaj. U Totenhemu je imao odličnu saradnju sa Geretom Bejlom koji je imao dosta problema sa Zindinom Zidanom, pa španski mediji pišu da bi iz te perspektive Velšanin mogao da bude zadovoljan ako Boas sedne na klupu Kraljevskog kluba.

Deluje malo neralno, ali tako je delovalo i kada se prvi put pojavila informacija da će Nejmar biti plaćen 222.000.000 evra, pa se to dogodilo.

Pogotovo što Realu sve više ponestaje opcija, a vreme ide... Moraće da donesu odluku polako.

Foto: Action images


tagovi

Andre Viljaš BoašLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara