Komentari na vest

Zvanično: Dragan Rosić tri, Vukan Savićević dve i po godine u Voši

L

Lala NS

pre 4 meseca

Cuvena Vosina skola ni jednog krstenog igraca godinama da izbaci, pa prosetajte do Vujadina da vidite kako selektuju decu od 6 godina vec i pola dece otpisuju, kako se iz svake generacije forsira po 5-6 klinaca od kojih zbog nabedjenosti polupismenih trenera ( citaj fudbalera u pokusaju ) nece biti ni jedan igrac ali cemo zato imati osvojene nebitne lige za petlice i nebitne turnire - Sto neko neprogovori zasto je Matija Popovic otisao u Partizan , zasto pola klinaca sada ceka poziv Zvezde ili Partizana da pobegne ... Potpisujem da Derby i Primera prave bolje igrace
V

Vojvodinaš ja

pre 4 meseca

Nije to samo Vosin problem, problem je kod svih klubova ! Talenata ima na pretek ali se sa njima pogresno radi, klubivi hoce da unovce sto pre, odmah, onda i selekcija bude takva ko je talentovan prodje a rad sa njim i sa svima ostalima je na nivou iz 80godina.Kada odu retki nesto naprave jer ispastaju za preskocen rad u periodu kada se to uci. Mladost je prodala dva extra talentovana momka i preko ne igraju, Vosa je prodal Milosevica i ne igra, takvij je desetina i plus onih koji odu a da ni ovde nisu ni igrali za prvi tim.
O

Oglori

pre 4 meseca

Vosa jako zagrizla za cissea iz pazara, ali cisse oce da ostane jos polusezonu u pazaru, tako da sve zavisi od ponude Vose.
K

Kazes

pre 4 meseca

Koi Vosini klinci, a kad odu i naprave nesto kao sto su napravili , onda sto su otisli
L

Liman 4321

pre 4 meseca

Jel ostao neko u Nis , jos samo Tonceva i to je to
I

Igrao je

pre 4 meseca

Ongenda najbolje na početku karijere za PSG 50 mečeva 14 golova i od 2018 do 2022 za Botošani na 105 14 golova. U međuvremenu je igrao kratko za Bastiju Cvole iz Holandije i Kjevo Italija
K

Koga

pre 4 meseca

Ce Vosa prodati na leto, mislim od cega ce ziveti, od drzavnih para , jel, od ulaznica , od prodatih dresova, koliko znam od veterana nema vajde
@

@marree

pre 4 meseca

Za nekog ko je iz škole PSŽ a i ima 28 g te je pre 10 g igrao polusezonu a PSŽ i na 11 mečeva dao gol i igrao za sve selekcije Francuske osim za A selekciju ima kao krilo i ofanzivni vezni odličan pedigre. Vidi se da je slibodan a igrao je najviše u Rumuniji za Botošani preko 70 utakmica i za Rapid gde mu je istekao ugovor u julu prošle g od kad je slobodan igrač
B

Box box

pre 4 meseca

Sareni Sako jovanovic doveo boxera ,ko ostavlja komentare na racun zbiljica i sakoa gosa resava lomljenjem vilice
M

Maaree

pre 4 meseca

Hervin Ongenda kako vam se cini? Misljenje, iskreno?
B

Benny

pre 4 meseca

Dobar predlog, ali pošto se Maradnona pita, ništa od toga.
v

vroom

pre 4 meseca

Od Vukana je cak i Radmila Savicevic bolje igrala fudbal....
G

Gala

pre 4 meseca

Ide Carevic, ima 3 4 ponude iz Evrope
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Dobar je Rosic golman, cak i vise nego dobar ali nepotreban osim ako Carevic odlazi ?!
M

Mare Tanasijevic

pre 4 meseca

U ponedeljak potpisuje Gobeljic na 2.5 i Pavkov na pozajmicu do kraja prvenstva.
C

Chiske1

pre 4 meseca

hahahaah, dobar...
T

Televizor

pre 4 meseca

Rosic bi i dzabe u Novi Sad. Ne postoji lep i uredan grad juzno od Beograda, sve sto valja su Austrougari urbanizovali.
P

Pero Situacija

pre 4 meseca

Ipak je Gavrilo Princip ostavio snažan pečat na austrougarsku.
m

mile b

pre 4 meseca

Ne rise.
A

Adrian Mutu

pre 4 meseca

Čekajte ljudi što uvek samo pljuvačina u superligi ima možda 2-3 bolja golmanaod rosića strašan golman i motivator zna i da podvikne na ekipu u našoj ligi vojvodina nije mogla bolje da kupi jedino ako neće glazera ili jovanovića
A

A ta

pre 4 meseca

Dva pojačanja su stranci odbrambeni i napadač iz Mađarske i Moldavija gde su takođe stranci u Fetencvarošu i Šerifu
G

Grbavica

pre 4 meseca

Mislis na Amera Gojaka iz ferenca?
@

@gde

pre 4 meseca

Ipak je Savićević igrao fudbal i to standardno od 2015 do 2018 za Slovan sa kojom je osvojio Titulu i KUP i bio jedan od boljih pa u Visli Poljska 2019 gde je na 35 mečeva dao 6 golova i 9 asistencija pa standardan od 2019 do 2021 u turskom prvoligaši Samsunsporu kao od tad standardno u Prvoligaš Gerisporu koji je prošle g ispao u drugu ligu. Zato je i otišao da igra u Vojvodini kako je rekao. A i za Crnu Goru igra standardno od 2017 skupio je 19 utakmica za A selekciju. Pre komentara treba malo pogledati na Vikipediji i informisani se. U svakom slučaju bolji je igrač od Kajević i Zukića zajedno u vezi
L

Liman 1234

pre 4 meseca

Lep primer Vosinim klincima , sto dalje to bolje , nazalost
V

Vojvodinaš ja

pre 4 meseca

Koji Vosini klinci, Bjekovic, Jelicic, Zukic, Miletic... ili svi oni na pozajmicama bas svi??? Sve da sastavis ispao bi jedan solidan drugoligaski igrac, oni su miljama daleko od Kacara, Medojevica, Krasica, Ivanica.. Ne potcenjujem vec konstatujem ono sto svi znaju, svi ne mogu da budu talentovani a tek igraci za prvi tim, godinama se lose radi i samo veliki talenat i veliki rad nesto napravi. Videcemo sta ce biti sa Jovanovicem i klincima iz te generacije, primer ocajnog rada i ekstrmnog talenta je J. Milosevic, u Studgartu vise i ne ulazi u igru,mlad je i ima sanse ali greska i los rad je sada dosao na naplatu i mnogi tako prodju, od 50 jedan ili dva budu uspesni. Voleo bih da u timu igra 15 klinaca iz kluba ali, ali, ali..
P

Pero Situacija

pre 4 meseca

Rosić spada u red najboljih naših golmana. Po meni je prvi ili drugi u Srbiji. Volio bih da ga je Zvezda uzela, mada mi se sviđa i onaj mladi golman iz kragujevačkog Radničkog.
N

Nestima

pre 4 meseca

Sportski Jovanovic , pravi stelu sa igracima loje dovodi , pa to ceo grad zna , samo se jos par zaludjenika u Vosu nada necemu
S

Srpska Atina

pre 4 meseca

Dobrodošli momci na Karadjordje, pokazite na terenu zasto ste dosli u veliki klub.
A

Amigos

pre 4 meseca

Gde si prijatelju,sta ima?
D

Dika Jabukanac

pre 4 meseca

Rosić je sjajan golman! Tu je Vojvodina dobila kapitalno pijačanje. On je sigurnom jedan od tri najbolja srpska golmana! Za ovog Savićevića, ne znam! Ostaje da vidimo kako će se pokazati!
V

Valdoo

pre 4 meseca

Ovaj kaze da je cuo da klub ima velike ambicije,pa da ih imaju nebi tebe ni dovodili,igrac za koga su svi mislili da je odavno zavrsio karijeru pa su sad u soku kao da se povampirio,lopatom iskopan u drugoj ligi Turske.
m

mek

pre 4 meseca

Neverovatno da je Rosic kostao samo 100.000. Jos dok je branio u Lucanima bio je u top 3 golmana u ligi.
p

prijatelj

pre 4 meseca

Momo Yansane izricita zelja Kunte. Kaze, igrao LS, svuda grizao za minute, pokriva dve potrebne pozicije, jak karaktera i hoce do dodje. Maradona je iskoristio svoje komb i ne mesa se. Joca hoce svog da ubaci tu. Vukan 16k mesecno.
Д

Драган Торбица

pre 4 meseca

Скаутирали смо их дужи период рече спортски директор. Не скаутира се играч од 27 и 29 година. Може се пратити, али модерни скаутинг значи открити неког играча прије других. Одете на Инстаграм профил direktorsportski и научите шта је скаутинг.
K

Kafa123

pre 4 meseca

Dobrodošli! Sad još Cisse iz Pazara, probati Gojaka makar na pozajmicu. Obavezno desni bek i jedno levo krilo, prodati Uroša Nikolića i nekome platiti i moliti da uzme Malbašića i Kajevića i to je to. Solidna će to biti ekipa.
K

Kanter

pre 4 meseca

Ma, za Malbašića i Kajevića se lako da srediti. Kontaktirati Rudar iz Pljavalja i poslati ih obojicu na pozajmice sa pravom prečeg otokupa. Kajević je svkako nameravao tamo da ide.
P

Pandora_

pre 4 meseca

" Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj. Tako je bilo, tako ce i biti. Zato je ona jedna jedina " najveci Vujadin Boškov!
M

Miki9

pre 4 meseca

Ako su im ovo pojacanja onda bolje da ih nisu ni dovodili.
G

Gde

pre 4 meseca

Su izbunarili Vukana, pojma nisam imao, da se on više bavi fudbalom.
p

podesen

pre 4 meseca

To je bio biser zvezdine skole.Naduvan po medijima,propo kao zeton.E da je tada bio Zenit ,Dinamo ,Emirati da se operu pare.
P

Pablicio

pre 4 meseca

Jos ako dodje Abdullaj Side iz Pazara...
u

uslužna delatnost

pre 4 meseca

Narodna izreka kaže: "Veži konja gde ti gazda kaže"... A, njemu je rečeno da im poželi dobrodošlicu.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Dobrodosli!
l

lazzzzzzzar

pre 4 meseca

gde ti je profilna onaj celavi
K

Kad

pre 4 meseca

Sam čitao intervju onog Zbiljića, pomislio sam pa Voša će se ozbiljno pojačati. Tako je čovek rekao. Očigledno je da unutar kluba, nešto ne štima.