Zvanično: Milan potvrdio nove ugovore Maldiniju i Masari

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.22. | 19:05

Lepe vesti za navijače Rosonera

Navijači Milana konačno mogu mirno da spavaju. Bilo je tužnih vesti za fanove Rosonera tokom ovog prelaznog roka, ali je šampion Italije obelodanio informaciju koja će sigurno obradovati navijače kluba sa San Sira.

Milan je ne zvaničnom sajtu potvrdio da je direktorski tandem Paolo Maldini-Frederik Masara produžio ugovore sa klubom.

Izabrane vesti

“Novi ugovori za Maldinija i Masaru pokazuju važnost kontinuiteta u celom klubu dok nastavljamo da rastemo”, stoji u saopštenju Milana.

Nisu italijanski mediji ni u jednom trenutku dovodili u pitanje njihov ostanak na San Siru, međutim, promenom vlasničke strukture u klubu pregovori su se otegli, a kako je vreme prolazilo strah se uvukla pod kožu navijača od mogućeg gubitka pomenutog dvojca. Ipak, dogovor je postignut nekoliko sati od zvaničnog isteka ugovora.

Sada će pomenuti dvojac moći da se fokusira na pojačanja. Prioritet će, piše italijanski Skaj, biti kupovina centralnog beka i desnog krila, odnosno ofanzivnog veziste. Što se tiče štopera, na Milanovoj listi nalaze sa Abdu Dijalo, Pjero Inkapje, Bremer i Frančesko Aćerbi, dok su kandidati za jaču napadačku liniju Domeniko Berardi, Šarl De Ketelare i Hakim Zijeh.


tagovi

Paolo Maldini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara